Şimdi Ara

VakifBank Reserve [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
246
Cevap
50
Favori
25.000
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence katsayı aynı olduğu icin mümkündür kart başvurusu yeni yaptım bende eğer deneyip tecrübe eden olursa bilgilendirirse sevinirim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Onu da göstersen yeterli olur diye düşünüyorum biniş kartına ile kayit yapiyor ve 4 saat sınırı vardı heralde yanlış hatırlamiyorsam çıkarsan loungeden 4 saat sinirini asarsan giremessin ams iceride kaldigin surece sorun yasamassin biletin amaci kapidan gecerken kiosk aktifse onu okutup gecmek bilet yardimiyla ilk kayittan sonra

• vakıfta kartlar arası puan transferi varmı

birde reserve de puanlar gitmiyor troy var yanında bende ondada gitmiyormu acaba reserve sayesinde

ykbde öyle diye biliyorum

• frknkll F kullanıcısına yanıt

loungeda durma süresi 3 saat diye belirtmişler. peki içeri girip 1 saat takılıp dışarı çıktıktan sonra geri kalan 2 saat için tekrar geri giriş yapabiliyor muyuz hocam, yoksa çıkınca bitiyor mu hakkımız?

Bunu oradaki görevliye sorsanız bence daha sağlıklı olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dnzzkrks D kullanıcısına yanıt

Merhaba bir sorum olacaktı misafir içinde aynı karekodu mu okutuyorlar acaba

• a.kdrasl A kullanıcısına yanıt

hocam oraya gittikten sonra zaten öğreniriz de, öncesinde bilip de ona göre aksiyon alabilmek adına sormuştum :) hani çıkıp giremiyorsak ona göre erken veya geç giriş yapıcaz.

Çıkınca biter hocam, parçalı kullanım olmaz...

Girersin hocam hic birsey olmaz. Esyalarini da icerideki dolaplara esyalarini birakirsin elinde yuk olmamis olur. Ben girip ciktigim da oldu. Ucak rotar yapinca gidip geri oturdugum da oldu.

• Bilen Biri kullanıcısına yanıt

Aynı yolu izledim, portföy yöneticim nasıl başvuracağını bilmiyordu, genel müdürlüğe sormuş mail ile başvurdu sanırım o da.

Pazartesi başvuruldu, salı mobil uygulamada gözüktü.

• tiemann T kullanıcısına yanıt

bu iyi oldu hocam. yani ben loungeda iken misafirim gelince onu almak için dışarı çıkıp tekrar giriş yapabilirim öyleyse 3 saatlik süre içerisinde? boşu boşuna koridorlarda beklemeyeyim.

• a.kdrasl A kullanıcısına yanıt
    Hocam, Vakıfbank’ın 6 kullanım haklı (misafirle 12 hak) hakkından kullanım yaparsanız normal postan ödeme yapar gibi yapıyorsunuz. Okutulan şey biniş kartınız. Ama Reserve kartta bir de Loungekey özelliği de var, mesela kartın normal kullanım hakkı bitti diyelim, Loungekey ile de 10 defa girebiliyorsunuz o zaman Loungekey uygulamasındaki QR kodu göstermeniz gerekiyor.

reserve kartta 6 kullanım haklı (misafirle 12 hak) ve +10 loungekey hakkımı var

ben sadece 10 loungekey kullanılıyor sanıyordum

haftaya günübirlik sabiha antalya yapıp geleceğim o zaman loungekey değil normal karttanmı çekeceğim sabihadaki ve antalyadaki loungeda

• JackDaniels kullanıcısına yanıt
    Evet aynen yazdığınız şekilde kullanım hakları. Normal hakkınız bittikten sonra Loungekey üzerinden kullanıma devam edebilirsiniz.

• uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Siz karar mercii misiniz? Yeni üyelerin başlık açmasının yasak olduğunu da sizden öğrendim... Vakıfbank Reserve hakkında bilgiler, Platinum Plus ve Platnium Plus Metal Kart başlıklarına yazıldığı için ortalık "ÇÖPLÜĞE" döndü. Burası sizin keyfinize göre yönetilmiyor. Ayrıca başlıktan bağımsız mesaj atıp forumu işgal eden de sizsiniz.

• batuhanfurkan kullanıcısına yanıt
    Konu iyi olmuş hocam elinize sağlık, boşverin yazılanları. Diğer platinum plus ve metal konusunda da reserve muhabbeti yapmayın yeni başlık açın kampanya takip edemiyoruz sizin yüzünüden diyenler vardı. Neymiş bu reserve nerede konuşulsa tepki geliyor anlam veremedim.

Bu bilgi teyit edildi mi hocam bende sadece 10 hak var biliyordum yani şimdi önce kart ile çeksek ertesi gün iade olmaz ise büyük hüsran olur :)

kullandıysanız bu şekilde çok iyi yani

ama benim okuduğumda sadece loungekey hizmetinden bahsediyor

• mrtsrky45 M kullanıcısına yanıt
    Hocam konuya da görselini eklemiştim, yine ekleyeyim. Karttan kullanım yaptım misafirimle birlikte ve iadesi oldu. Loungekey’de de hala 10 hakkım duruyor. Zaten kartla gelen broşürde de hem lounge hakkı ve loungekey hakkı diye ayrı yazılmış. Öyle olsa sadece Loungekey derlerdi. Havalimanındaki lounge girişinde de zaten Vakıfbank lounge kullanımı yapabilecek kartların görselleri var. Bu 6 hak (misafirli 12) olan sadece İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı lounge’larında geçerli ama. Özetle Platinum Plus Metal’deki şartlar neyse aynı, ek olarak 10 haklı Loungekey’de var.

VakifBank Reserve [ANA KONU]

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.