Şimdi Ara

Vakıfbank Taksitli Nakit Avans-Faizsiz, masrafsız 1.000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
3
Favori
3.543
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Haber veren arkadaşıma teşekkür ederim.2000/4 verdi kis aylarında ilaç gibi bir haber t krwe sagol

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl kullandım çok teşekkürler.

• Eşim maaş müşterisi olmasına rağmen vermemiş. Kartı hiç kullanmadık belki o yüzden vermiyordur.

• Ayın 16 sında 2000 bin kullandım 4 taksit.Faizsiz ve masrafsız.
  • Teşekkürler hocam, faydalandım ben de.

• Bende de varmış faiz masraf yoktu ve provizyon 1000 görünüyor ama avans detayda faizli gösteriyor. İptal mi etsem acaba

• bana hiçbir zaman gelmedi bu olay. yııllardır maaş kartım aktif kullanırım kredi kartınıda sürekli de çekerim nakit falan.

• Takip

• Mesaj,mail falan gelmedi konu sahibi sayesinde 1000 tl den faydalandık,sağolsun.
  • Bana Hamza çıkmış.

• Nakit avans detay kısmından mutlaka kontrol edin. Bende verdikten sonra faiz ve masraf çıkarttı nakit avansı iptal ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysal1001 -- 23 Aralık 2020; 12:32:27 >
  • uysal1001 kullanıcısına yanıt
    O zaman herkese faizli kitlediler
  • radko kullanıcısına yanıt
    Ben 2 ay önce kampanyadan yararlanmıştım. Ancak tekrardan deneyince almak istediğimde herşeyi 0 gösteriyor ancak detaydan bakınca faizli almış görünüyorum
  • Arkadaşlar bilmeden de olsa milletin aklını karıştırmayın. Eğer kampanya size tanımlanmışsa nasıl alacağınızı ilk mesajda anlattım. İhtiyacı olan alsın kullansın. Kullanım detayı bölümünde görünen rakamlar kampanya olmaması durumunda ödeyeceğiniz rakamları gösteren bilgi amaçlı bir tablo. Bizim için bir bağlayıcılığı ya da geçerliliği yok. Benim çektiğim avans dün dönemini harcamalarda provizyonda 1.000 TL olarak görünüyordu, bugün de 250 TL(1/4 taksit) şekline dönüşmüş durumda.
    Mesele bundan ibaret. Buna rağmen almak istemeyen varsa almaz. Kendi tercihidir. Benim bunla beraber dördüncüsü oluyor. Daha bir kuruş fazla para ödemedim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.