Şimdi Ara

Vakıfbank Visa Trendyol 35/100 Anında İndirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
5.833
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnsanlar başlıklara hangi bankanın kampanyası olduğunu yazsa dünyamız

Vakıfbank Visa Trendyol 35/100 Anında İndirim
  • İyi de başlığa niye vakıfbank kartlarına diye yazmıyorsunuz? her konuya giren bunu sonradanmı öğrenmek zorunda?

• Müşterilere özel
  • ser_kan55 kullanıcısına yanıt

Bazı bankalar aidatsız kredi kartları için böyle kampanyaların şartlarında genelde o kartların da kampanyaya dahil olduğunu belirtmek için özellikle madde ekliyorlar. Ben her bankanın aidatsız kredi kartının adını bilmek zorunda olmadığım için bu örnekteki maddeyi de öyle bir duruma yordum ve “Normal kredi kartları ve ayrıca milplus vs. kartları da kampanyaya dahildir” gibi yorumladım. Siz de üstün zekanız ve okuduğunuz 1000lerce kitaptan edindiğiniz engin bilgilerinizle harika bir tespit yapmışsınız. 10larca insan da bunu beğenmiş. Dolayısıyla bir daha da sıcak fırsatlara başlık açanı öpsünler :)

•Başlığa banka adını yazmadığımı belirten herkese uyarı için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Fussy kullanıcısına yanıt

Vakıfbank Visa Trendyol 35/100 Anında İndirim Vakıfbank Visa Trendyol 35/100 Anında İndirim Vakıfbank Visa Trendyol 35/100 Anında İndirim Vakıfbank Visa Trendyol 35/100 Anında İndirim 

• serden kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın. Ben ilk defa sıcak fırsatlara başlık açtım. VISA logolu diye görünce de bu Vakıfbank’a ait değil Trendyol ve VISA şirketi arasında bir kampanya gibi algıladım. Düzelttim sizin uyarınızı da gördükten sonra.

• cologneman kullanıcısına yanıt

Estağfurullah özüre gerek yoktu.Paylaşım için teşekkkürler Vakıfbank Visa Trendyol 35/100 Anında İndirim 

• Yüz tl ce üzeri iki alışveriş yapman kazım
  • Bu kampanyayı son 20 günde 3. defa yaptılar. Vakıfbank Milplus visa kartlar için. 1 kez yazmasına rağmen aynı kartla 2 defa faydalanılabiliyor

• vakıf hala kast sistemi yapıyor :) üst seviyeler yararlanıyor.
  • Bu kampanya için ödeme anında mı düşüyor 35 Tl arkadaşlar
  • lider06 kullanıcısına yanıt

evet

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.