Şimdi Ara

Vakıfbank worldkart ile 999 TL 9 Taksit masrafsız Nakit Avans (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
281
Cevap
9
Favori
15.421
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ekstrelere her ayın 20sinde (9T) gözükür ve bir sonraki hesap kesimle son ödeme tarihi arasında ödenir. Kart borcu işte ayrı kredi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eaduvan

ekstrelere her ayın 20sinde (9T) gözükür ve bir sonraki hesap kesimle son ödeme tarihi arasında ödenir. Kart borcu işte ayrı kredi değil.

eyw hocam bu para iyi oldu ya :)
  • İnternet şifresini bir türlü alamadım yav 1 yıldır uğraşıyorum bilgiler yanlış diyor yada hata veriyor
  • Arkadaşlar vakıftan baktım ama bişey görünmüyor hesabımda siz nasıl yaptınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tane Vakıf World var cebimde ,deli gibi paraya ihtiyacım varken kaçırmak kötü oldu. Bu arada bende 5 aylık evliyim,benim durumumdaki arkdaşlara selam olsun,işimiz zor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: just4techno

İnternet şifresini bir türlü alamadım yav 1 yıldır uğraşıyorum bilgiler yanlış diyor yada hata veriyor

aynı mevzu bnmde 2 gündür başıma geldi,şubeye gittim ve sorunu ilettim, şubedeki personel işimi çözdü ama nası yaptı bilemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha dün aradım müşteri hizmetlerini 750-1000 tl arası nakit avans istediğmii bana minumum 1200 tlden başlıyo dediler kampanyamız nakite taksit diye benden 1200 e 1350 civarı faizle alıp 9 taksit yaptılar tongaya dştük desenize :)
  • Ben de 2 aylık evliyim. Bataklık Baki kalacak gibi duruyor.

• ancora kullanıcısına yanıt
    başkan ben sana ve bu konuyu takip edenlere faydalı olması için büyük yazdım ve farklı bir konu açtığın için konu dışı yazdım
    paylaştıkça öğreniliyor herşey
  • hergün giriyorum siteye nasıl görmedim bu kampanyayı ya :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmette

Kullanan arkadaşlar için hayırlı olsun fakat işlemler incelendiğinde bu krediler mutlaka görünür, göz ardı etmek isterlerse edebilirler ama banka isterse hem de kanunen bunların faizini de alabilir aklınızda bulunsun. arada kontrol edin özelikle ay sonu. bu işlem sebepsiz zenginleşme diye geçer. umarım almaz tabi güle güle harcarsınız.

sonradan olcak is degil bu. odeme cikti kabul ettik oldu bitti gecmis olsn :) zamaninda hsbc, finans ve teb de yapti bunu. hatta odeobank bile yapti taksit yasaklandigi zaman. hemnde 2500 tl ;) 1 ay kaldi taksitin bitmesine cok sukir

• quote:

Orijinalden alıntı: Le.Mans

quote:

Orijinalden alıntı: mehmette

Kullanan arkadaşlar için hayırlı olsun fakat işlemler incelendiğinde bu krediler mutlaka görünür, göz ardı etmek isterlerse edebilirler ama banka isterse hem de kanunen bunların faizini de alabilir aklınızda bulunsun. arada kontrol edin özelikle ay sonu. bu işlem sebepsiz zenginleşme diye geçer. umarım almaz tabi güle güle harcarsınız.

sonradan olcak is degil bu. odeme cikti kabul ettik oldu bitti gecmis olsn :) zamaninda hsbc, finans ve teb de yapti bunu. hatta odeobank bile yapti taksit yasaklandigi zaman. hemnde 2500 tl ;) 1 ay kaldi taksitin bitmesine cok sukir

Başta kabul ettiğimiz ödeme planında faiz ve komisyon yok banka bunu kendi lehine değiştiremez

• Kampanya bitti sanırım bende faiz çıkıyor. Dün fırsat bulup deneyemedim.
  • Bende provizyondan cikmis ekstrede donemi ici hareketlerde gozukuyor.111 9 taksit. Bilginiz olsun arkadaslar

• evet 111x9 olarak görünüyor, problem yok.
  • Nasıl kaçırdık :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egos1907 -- 22 Ocak 2015; 22:54:26 >
  • Simdi sms geldi.1200 lira nakite aylik 148 lira odemeli 9 taksit odemeli veriyolarmis.toplamda 132 lira faiz var

• burdan nakite taksitte faizleri görebilirisiniz

http://www.vakifbank.com.tr/Default.aspx?pageID=784
  • die_caprio kullanıcısına yanıt
    yanlışın var 149,98 TL ödeme ve 149,83 TL faiz ödemesi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler7

Ben de 2 aylık evliyim. Bataklık Baki kalacak gibi duruyor.

Faizsiz canli para iyidir

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.