Toplam 50 bin limitim var. 49.750 si dolmuş. 250 tl kullanabilir limitim var. Bana 50 bin TL / 1 bin TL puan vermiş. :) Borcu öde borç yap diyor. |
Vakıfbank worldkart kişiye özel 1000/350 (Troy içerir) (2. sayfa)
-
-
vakıfbankınfiziki bankomatları da sanal kampanya sayaçları da çok eski ve zemberekli
antika desek hadi bir tarihi eser niteliği olabilirdi
zemberek kurmalı bir şey olmalı
manuel müdahele edebilme için anlayan bir müşteri hizmetleri yetkilisi bulmak lazım
sanat okulu teknk meslek liselerinden bir öğrenci bulup staj bahanesiyle idare edebiliyorlar
ve puanlar günü gelince vaktinde yatıyor : evet
-
1000/500 bana da geldi ama benim kartım Visa olduğu için kullanamadık hemen Troy kart istedim Ağustos sonuna yetişirse hemen kullanacağız bakalım
-
Sanal troy kartla kullanılmıyor mu hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
limit artışına red mi veriyor hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yok, limit artışını ben tercih etmiyorum harcamalarıma sınır koymak için sınırlandırıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazaramadan kullanan oldu mu? Pazarlamaya özel 1000/150 indirim ile birleşir ise 1000/500 indirim yapar harika bir oran olur.
Kullanılıyor
ben harcama yaptım sayaç işledi
Bu puan ne zaman yatacaktı? Bende hala görünmüyor.
Puan değil indirim, benim yansıdı.
9 unda dönem içi işlemlere -350 TL olarak yansıdı
Aynen Ağustos inaktif kampanyası olarak gözüküyor
Bende görünmüyor. Bu ayki kampanya önümüzdeki ay başında yansımayacak mı? Sizinki bu aya ait harcama mıydı?
-
geçen ay
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X