Şimdi Ara

Vakıfbankomat tüm sektör 500tl harcamaya 30 tl iade(Mart ayı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
16
Favori
9.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu kampanya yenimi geldi ben bulamadım uygulamada Geçici 1 ay süre hazırkarta geçtim SMS imkanı olmayan arkadaşlarım nasıl yapıyorsunuz katılımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 24 Mart 2021; 9:59:14 >
  • lider06 kullanıcısına yanıt

bunu bende mera ediyorum. sms atıyorum gitmiyor. sms atmadan katılmam mümkün mü???

• calculus07 kullanıcısına yanıt
    Yumuşak g, ve peltek s'de başarılı. Denendi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • barikat2005 kullanıcısına yanıt
    Mh lerini arasak katılımımızı sağlarlarmı acaba
  • Kişiye özel mi? Cepte kazan da göremedik

• quote:

Orijinalden alıntı: gumus2929

Kişiye özel mi? Cepte kazan da göremedik

sitede gözüküyor

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Yapsak gelir mi acaba

• Bankomat kartla ücretsiz doğalgaz faturası ödeyebileceğim bir yer/yöntem var mı?

• Fastpay, debit kart olduğu için kabul etmedi
    • PTT de kartlı ödeme almadı

Kampanyayı kaçırmak istemiyorum ama 500 lira harcayabileceğim başka bir yer de yok :-(

• quote:

Orijinalden alıntı: gumus2929

Yapsak gelir mi acaba

trendyola atıcam, gelmezse iade alırım. 200/10 ile 500/40 a denk gelir. geçen de yapıkredi 300/40 vardı. ikisini birleştirip sarıkız alırım, trendyol %3 kampanyası yapınca

• quote:

Orijinalden alıntı: Böcekli sümük

Bankomat kartla ücretsiz doğalgaz faturası ödeyebileceğim bir yer/yöntem var mı?

• Fastpay, debit kart olduğu için kabul etmedi
    • PTT de kartlı ödeme almadı

Kampanyayı kaçırmak istemiyorum ama 500 lira harcayabileceğim başka bir yer de yok :-(

Az düşünürsen çözümü bulursun bence düşün...

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Lütfen böyle sorulara yol göstermeyin bırakın biraz düşünsünler...

• Para yükleme zaten aklıma geldi de onu geçerli bir harcama olarak değil 'para transfer işlemi' olarak kabul ederse kampanya dışı kalacak.

F. yüklemesi harcama mı yoksa transfer işlemi mi sayılıyor onu bilmiyorum.

@Eileithyia

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Böcekli sümük -- 24 Mart 2021; 12:48:47 >
  • warchief46 W kullanıcısına yanıt

Tırnaklı p ile 1.5 i de başarılı .

Tırnaklı pide ve 1.5 İskender

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abicim iyi güzel hoş aman söylemeyin yöntemleri hiç etmesinler diyorsunuz da. Sizin sürekli eleştirdiğiniz şu kadar yıl tecrübesi olmayanı işe almıyoruz diyen yeni mezunlara sırt çeviren işverenden ne farkınız var? Nerde tecrübe kazanacaz biz?
    Siz nasıl ananızın karnında öğrenmediyseniz bunları biz de böyle böyle öğrenecez, bi yardım istiyoruz aman söylemeyin.
    Yahu arkadaş sen ne kadar faydalanıyorsan ben de o kadar faydalanacam b.kunu çıkarmayacam. 3 tane aptal b.kunu çıkarır diye niye bana yardım etmiyorsun çok mu zor yani? Ayıptır. Sorsan da yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik.... Külahıma anlatın benciller.

• şu oluyor bu oluyor diye yazanlar, bu konuları açanlar size bunun için paramı veriyorlar elinize ne geçiyor,

en işe yarar kart iş bankası kartları idi ne oldu dh de yaygara yapa yapa bitirdiniz en ufak bir halta yaramıyor artık,, daha nice kampanyaları bitirdiniz

bildiğini bil faydalan ne yapacaksın çoluk çocuğa bunu yüz göz edip bir bir kökünü kurutmak için uğraşıyorsun, ne kazandırır sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluefour

şu oluyor bu oluyor diye yazanlar, bu konuları açanlar size bunun için paramı veriyorlar elinize ne geçiyor,

en işe yarar kart iş bankası kartları idi ne oldu dh de yaygara yapa yapa bitirdiniz en ufak bir halta yaramıyor artık,, daha nice kampanyaları bitirdiniz

bildiğini bil faydalan ne yapacaksın çoluk çocuğa bunu yüz göz edip bir bir kökünü kurutmak için uğraşıyorsun, ne kazandırır sana

o zaman bende bir fikir veriyim ayrıyeten HEDIYE yazın kartınızın son 6 numarasını 5724 gönderin. sonra 5 kere 200 tl vodafone pay hesabınıza yükleyin. toplamda 80 tl gelsin. vodayone pay bakiye yükleme 31 marta kadar ücretsiz. daha sonra istediğiniz bir zamanda istediğiniz yerde bakiyenizi harcayın. nasıl fikir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdemirbozan57 -- 24 Mart 2021; 14:1:11 >
  • mdemirbozan57 kullanıcısına yanıt
    aynen böyle devam Bulursun da yüklersin bir kaç ay sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • maksat millet faydalansın be hocam. hep bana hep bana nereye kadar

• mdemirbozan57 kullanıcısına yanıt
    5kere 200 nasil yukluyosun hocam limit 750 değil mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.