Johny hocam, tadı kokusu nasıldı? Alırsak sonra bizi üzmesin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbirlik Natural Sızma Soğuk Sıkım 5lt Zeytinyağı 115 tl (2. sayfa)
-
-
-
Böyle abidik gubidik riskli işlere neden giriyorsunuz anlamıyorum.
Zeytinyağı ana konusunda da millet butik yağ deneyip duruyor , bir ara ben de denedim her seferinde farklı bişiy çıkıyor sonra konuda millet tartışılıp duruyorlar , bu yüzden bıraktım deneme işlerini.. bana standardı yakalamış kaliteli ürün lazım ne uğraşıcam denemeyle.Satıcı kendisi denemiyor seni kobay olarak kullanıyor , işini düzgün yapsa elinde standart ürünü olurdu.
Tariş al geç uzatmaya gerek yok..fiyatı da zaman zaman 5 litre 180tlye düşüyor çek kupon ile daha da iniyor.Al kullan mis gibi zeytinyağı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tüccar zeytinyağını şuan 30 liraya toptan peşin alıyor.(ister 1 kg olsun ister 10 bin kg olsun.) Satan şahıs , sahte satmıyorsa şayet, neden 15-20 liraya perakende kilo kilo uğraşsın . herşeyin bir borsası var. Misal veriyorum, 100 dolarım var döviz bürosu bugünkü kur üzerinden 852 tl verip anında peşin alıyor.Ben cebimdeki doları 852 vermiyorum ,500 liraya hemde perakende olarak veriyorum mantıklımı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet macit -- 15 Ağustos 2021; 22:14:4 > -
Adam fabrika maaliyeti ile bireysel maaliyeti karşılaştırma yapıyor sonra bu fiyata olmaz diyor. Borsada olan yağı sana 150 ye bile vermezler ihracat ürünleri. Piyasada daha düşük kaliteli yağı daha fazlasına satan çok olduğu gibi daha düşük kaliteli olanı daha ucuza veren de çok.
Bu maaliyeti hesaplamayı bırakın her firma şahıs aynı maaliyet ve kar oranlarına sahip değil.
Bu ürünler tekel ürünleri değil sabit fiyat olsunlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Baskın tad yok, hafif ve öyle domatestir çimendir kokusu beklemeyin. En kötü yemeğe kullanırsınız. Yine söylüyorum isteyen belgelerine ulaşabiliyordu satıcıya ulaşarak. Hiç olmadı içinize sinmezse iade edersiniz birkaç iade eden okumuştum yorumlarda.
-
adı yanıltmasın, körfez birlik , antep birlik gibi bir şey. ayvalık'ta / üsküdar'da vs.vs. şubesi olan vakıf ile karıştırmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 16 Ağustos 2021; 0:3:20 > -
arkadaşlar okuduğunu anlamaktan aciz hocam borsadaki fiyatların toptan olduğunu söylüyorum adam bana diyor ki kendisi yapıyor daha ucuza mal ediyor üstelik birde suçlu duruma düşeceğim nerdeyse iyilikte yaramıyor bazı zamanlrda.bir malın maliyeti bellidir dandikte olsa iyi de olsa ortalama bir maliyet vardı.Adam elindeki malın tamamını dediği oranlarda olsa 30 tl den satıyorum dese fabrikalar alır.Adam yazmış 5lt 0.5 dizem yağ 115 tl
@eranyumm zaten isim ben çakmayım diyor hocam açıkladım ama ikna olmadılar ne yazık ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unchange -- 16 Ağustos 2021; 0:29:7 > -
Ayvalık vakıf zeytinlerini ismen taklit ederek müşteri kafalayacağını sanan bir akıllı satıyor bunu.
Ne var bunda ederi bu yeaa diyen arkadaşlar içinde düşük kalite zeytinyağı olsa anlayabilecek misiniz? Ya da riviera olsa?
Afiyet olsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu yağdan 10 tenekeden fazla almış biri olarak yağ yudum egemden daha iyi ama bir tariş kaliteside yok .
Yemeklerde gayet lezzetli buz dolabında donuyor ama fiyatlandırmaya bişey diyemem yerel marketlerde ve pazarda daha ucuza satılan yağlarda var ben şahsen memnun kaldım
quote:
Orijinalden alıntı: mahmut716
hocam piyasa 33 diyon da , manisa tarafında köylü 15ten veriyor.
https://www.sahibinden.com/yiyecek-icecek?query_text_mf=zeytinya%C4%9F%C4%B1&query_text=zeytinya%C4%9F%C4%B1
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-sarkuteri-naturel-sizma-zeytinyagi-946106038/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-yiyecek-icecek-sarkuteri-naturel-sizma-zeytinyagi-946099152/detay
33ten alıp kazık yiyeceğime, bunlardan yerim.Babamın 8 dönüm zeytinliği var. Az çok bakım, llaçlama, toplama, sıkma, paketleme vs maliyetlerini bilirim
Biz sadece dışarı sadece eşe dosta satıyoruz. Yılda 400 kg kadar yağımız olur
15 TL'ye yağ imkansız.
Zeytinler toplanıp fabrikaya gittiğinde yağın kalitesi (Asit derecesine) göre fabrika tarafından da kategorize edilip alınmak istenir.
Bizim yağ 0.4 asitlik derecesine sahip ve fabrika direk orada litresini 20-21 TL gibi bit fiyatla almak istiyor.
Asitlik derecesi yükseldikçe fiyat 10-12 TL ye kadar düşer.
Şimdi soruyorum kaliteli bir zeytinyağını fabrika 21 liraya zahmetsiz fabrikaya satmak varken niye şişeleyip, sahibindene ilan verip, üstüne de kargo verip 15'e satsın
Ben 10 liralık yağa pamuk yağı koyup satan çok gördüm. Lezzette bişey anlayamazsınız
İkincisi soğuk sıkım olayı. Zeytinden en çok yağı Sıcak sıkım ile alırsın
Misal sıcak sıkımda ortalama 5 kg 1 Lt yağ alırken, soğuk sıkımda bu 8 kg kadar düşebilir. ( Bu kg litre olayı tarlaya, bölgeye, bakıma göre değişebilir)
Ayrıca bir arkadaş pazarda zeytin 3 Kg 10 lira demiş.
Keşke 1000 kg alıp yağ çektirseydi de görseydi.
Yağlık, sofralık, dip, lekeli vs zeytin ayrı ayrı.
O zeytinden 10-12 kg 1 lt yağ anca alırsın, asitliği ne olur muamma.
Sıkıyosa dediğimi yapsın madem o kadar ucuz. Köylüden 2 TL den alsın 50 TL ye 5 LT yağ elde etsin. Asitliği 0 2-0.5 arası olsun hemen alayım.
Hatay bölgesinde ucuz olabiliyor doğrudur ama orada bile 4 yıl önce direk fabrikadan 18 TL ye anca alabiliyorlardı
Ege bölgesi o fiyatlara imkansız
Tabi karar sizin ama ben tavsiye etmem
Ben bal ve zeytinyağı alırken çok dikkatli olun derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 16 Ağustos 2021; 11:25:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ayvalıkta/akçayda/zeytinli köyünde filan 150-170 arası. 5lt metal kutuda! Bırakın şu, tüccar şu kadara alıyor cümlelerini!
doldur paketle depola satmaya çalış, 30tl den! Malmı adam, verir tüccara 30tl den, yatar aşağa.
Dua edin ki bizim çiftçi maliyet hesabı bilmiyor :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksinaletinsan -- 16 Ağustos 2021; 12:50:7 >
Nerden alacagiz bu rakama ve hangi kombo ile
quote:
Orijinalden alıntı: davetsiz07
Nerden alacagiz bu rakama ve hangi kombo ileSabırlı olacaksınız. Denk gelince alacaksınız. Adı üstünde, FIRSAT! sürekli olan birşey olsa, adı fırsat olmazdı.
Tmm da hangi siteden yani
Trendyol satıcı TARİŞ’in kendisi
5 litre 180tlye hatta bazen 175-160tl
3 litre 120tl
Çek satıştan çek alırsın daha da iner
Takip et sık sık dediğim fiyatlara düşüyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
185 yaziyor
Geç kaldın
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X