Şimdi Ara

Valencia CF Taraftar Köşesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
2
Favori
18.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: equando

Cheikhou Kouyate,West Ham ile anlaşmış.
    Umarım yönetim Dünya Kupası yüzünden transferi ikinci plana atmaz.

Giden gidene zaten yetersiz bir kadrosu vardı şimdi iyice bozuldular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Kouyate Anderlecht'in oyuncusuydu.Biz de ilgileniyorduk,West Ham almış.
    Karışıklık mı oldu yoksa Anderlecht'ten mi bahsettin ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

quote:

Kouyate Anderlecht'in oyuncusuydu.Biz de ilgileniyorduk,West Ham almış.
    Karışıklık mı oldu yoksa Anderlecht'ten mi bahsettin ?

Senderos'dan bahsetcektim yanlış mesajı alintiladim.

• Senderos yetersizdi.
    Mathieu'nun yanına bir tane stoper kesin alınacak.Stoper transferi olmazsa Adil Rami takıma döner.Defans açısından bir sıkıntımız olmayacaktır.
  • Eduardo Vargas!!111

Valencia CF Taraftar Köşesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jurgen Klopp -- 19 Haziran 2014; 1:53:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Bu takımda bi David Albelda vardı hatırlayanınız var mı ? Gerçi unutan yoktur

Not : Dünyanın sanırım en itici futbolcularında başı çekerdi.

öyle bi yazmışsın ki albelda sanki futbolu geçen sene değil de 10 yıl önce bırakmış gibi. liseli nostaljisi de ancak bu kadar oluyor heralde
  • Valencia are believed to be interested in a making a move for Chelsea outcast John Obi Mikel this summer, with the Daily Mail claiming that they are readying a bid for the Nigerian midfielder.

Valencia are believed by the Daily Star to be chasing the signature of Thorgan Hazard this summer, with the fresh investment provided by billionaire businessman Peter Lim burning a hole in their pocket.

Superdeporte is reporting that Valencia are considering a move for Shakhtar Donetsk full-back Darijo Srna.

Enzo Perez is very close to joining La Liga side Valencia from Benfica.
  • quote:

Orijinalden alıntı: magyar

quote:

Orijinalden alıntı: Fernando Hierro

Bu takımda bi David Albelda vardı hatırlayanınız var mı ? Gerçi unutan yoktur

Not : Dünyanın sanırım en itici futbolcularında başı çekerdi.

öyle bi yazmışsın ki albelda sanki futbolu geçen sene değil de 10 yıl önce bırakmış gibi. liseli nostaljisi de ancak bu kadar oluyor heralde

katalan arkadaşım ben o gün onu okuduğum bir Albelda yazısı üzerine yazmıştım,burada artistlik yapacağına tarihine bak önce.

• Mikel'i alacağımıza mevcut orta sahayla devam edelim daha iyidir.
  • Ezequiel Garay Zenit ile anlaştı.
    Mathieu,Barcelona'ya transfer olmak istediğini yönetime bildirdi.

Berbat bir yaz.Beklentilerin çok altındayız.Kimseyle anlaşamadığımız gibi elimizdekileri de tutamıyoruz.
  • La Liga'nın güçlü ekiplerinden Valencia, Arjantinli teknik adam Juan Antonio Pizzi'nin görevine son verildiğini duyurdu.

Arjantin Ligi'nde San Lorenzo ile şampiyonluğa uzanan 46 yaşındaki çalıştırıcının İspanya serüveni tam 7 ay sürdü. Aralık ayında Miroslav Djukic'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Arjantinli, La Liga'yı 8. sırada tamamlayarak kulübün 1998 yılından bu yana en kötü derecesini elde etti.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Halka açık bir şirket olan Valencia, hissedarlarının menfaati ve daha istikrarlı bir sportif gelecek açısından tüm olasılıkları değerlendirmiş ve teknik direktör Juan Antonio Pizzi ile yolları ayırmaya karar vermiştir. Pizzi'ye emekleri ve profesyonelliği için teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Pizzi, son 2 yıl içinde Valencia'dan kovulan 5. teknik adam oldu. La Liga ekibi bu periyotta Unai Emery, Mauricio Pellegrino, Ernesto Valverde ve Djukic ile çalışmıştı.

• Yaprak dökümü oyuncularla sınırlı kalmıyor.Pizzi'yi de yolladık.

Çok yolladık,biraz almak lazım.
  • Peter Lim takımın kapısına kilit vuracak heralde,transfer adına takımda tık yok
  • According to a story from Sky Sports, Valencia’s Juan Bernat is attracting interest from clubs such as Manchester United.
  • Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, geçen sezonu Portekiz ekibi Rio Ave'yi çalıştırarak geçiren Nuno Espirito Santo ile bir yıllık sözleşme imzalandığı belirtildi.

Kariyerinde Deportivo La Coruna, Osasuna ve Porto gibi takımlarda kalecilik yapan 40 yaşındaki teknik adam, futbolculuk kariyerini 2010'da noktalamıştı. Valencia, geçen sezon La Liga'yı 8. sırada tamamlamıştı.
  • 1 yıllık sözleşme nedir abi biz yeniden ilk 3e oynayabilecek hamleleri yapmasını beklerken deneyimsiz bi hocayla ya tutrsa mantığında gidiyolar.İlk 5 6 hafta kötü gider yeniden hoca aramaya başlarlar.

• 1+1 yıllık sözleşme yapıldı.
    Eğer ŞL'ye katılırsak 1 sene daha bizimle.Kalamazsak yolcu.

Transferde hızlanmazsak seneye yolcu diyebiliriz.
  • Geleceğin en iyi sol beklerinden biri olarak gösterilen genç oyuncumuz Juan Bernat, Bayern Münih'de.

5 yıllık sözleşme imzalanmış.

• David Villa,David Silva,Mata vs. Peter Lim gelince birşeyler değişir diye düşünüyordum ama hala elimizdeki yetenekleri satıyoruz.
  • Bernat da gitti

Diğer klüplere bakıyosun bi işadamı satın alınca transfer atağına kalkıyo,bizimkiler ellerindekiler gönderiyor anca.Transfer yapmayı geçtim şu adamla ilgileniyolar diye bi söylenti yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.