Şimdi Ara

Valencia CF Taraftar Köşesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
2
Favori
18.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: equando

Benfica iyi yönetilen bir kulüp.
    Bizim 15M€'ya satın alma hakkımız var ancak Chelsea ve United gibi paçalarından para akan kulüplere kapıyı 20'den açarlar.
    En yakın zamanda kimse devreye girmeden bonservisini almalıyız.Bu adam ileride çok büyük bir yıldız olacak.Bonservisi bizde olursa 2 seneye 50M€lar konuşulur.Konuşulmazsa bende bir şey bilmiyorum.

---------------------------------------------------------------------------------

http://footyroom.com/villarreal-1-3-valencia-2014-11/

Maçın golleri.Direk duran toptan gol olmamış ama 2 gol kornerle başlıyor.

Mali bilmem ne fair play uygulamasına takılmamak için kiralama adı altında Gomes ve Negredo'nun bonservislerini aldık bence. Peter Lim baba vermiştir ayarı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Toparlanmış Bilbao bize denk geldi.
  • Yeni geldim. Hemen maçı açtım. Hakketen gelen geçenin üçlediği Bilbao bize denk gelmiş

• Geçen hafta Sevilla'yı yendiler.
    Ama son 15 dkdır topun kontrolü bizde.Andre Gomes ve Piatti 2 önemli pozisyonu kaçırdı.
    Kral Feghouli yine krallar gibi oynuyor.
  • Bu arada sahadaki 11'imiz

1. Diego Alves
    19. Barragán
    31. Gayà
    5. Mustafi
    23. Otamendi
    18. Javi Fuego
    21. André Gomes
    8. Feghouli
    11. Piatti
    9. Paco Alcácer
    17. Rodrigo

• Alves % 100 golü çıkardı

• İlk yarı sonucu 0-0

• Abi sahanın çimleri havada uçuşuyor

• Harbiden ilk yarı Feghouli Bilbao'dan birinin belini kırdı.Adam yere düşerken kendine çimlerden battaniye yaptı.Devre arası oldu bir kişi de çıkıp şu çimi düzelteyim dememiş.Bizim kalenin alt tarafında hala çimler kalkık.

Feghouli yine yardı girdi ama pas kötü.Atıcaaaz !
  • NEGREDO

• negredo girecek oyuna.
  • Normal şartlar altında bu takımı rahat üçlememiz lazımdı. Kuponumda yatacak şaka maka

• No Parejo,no party.
  • Sevilla ve Villarreal'in puan kaybettiği haftada kazanmamız lazımdı. Canları sağolsun. Tribünler o efsanevi 2000'li yıllardan sonra ilk kez bu kadar hareketli, kalabalık. Takım olarak, oyun olarak iyiyiz. Devre arası 2 kaliteli transferle ligi ilk üç içinde rahat bitiririz.

• Alcacer gördüğüm en istikrarsız adamlardan.Bazen öyle top oynuyor ki.Her takımda banko 11 diyorsun.Bazen hiç görünmüyor,Akhisar'a koy,Gekas'ın yedeği yapsınlar diyorsun.
    Keza aynı şey Rodrigo için de geçerli.

Negredo'nun uyum sıkıntısının yavaş yavaş ortadan kalkması lazım.Sakatlıktan yeni çıktı,takımla çıktığı 3. maç.Daha adam gibi süre almadı vs. ama takımın ileri hattının belli bir istikrar kazanması lazım.

Ayrıca Parejo'ya bu kadar bağımlı olmamız beni çok rahatsız ediyor.Parejo olmayınca Andre Gomes haricinde ortadan top dağıtacak kimse olmuyor.

Neyse ki sıkıntı yok.Hala 3. sıradayız ve liderle aramızda 3 puan var.Atletico'da kaybetti.
  • Diego Alves'i bunca yıl milli takıma çağırmayan Brezilya tdleri umarım utanıyorlardır.
  • Alvaro Negredo, Manchester City'e geri dönmeyi düşünmüyor. Golcü oyuncu kiralık sözleşmesi bittikten sonra da Valencia'da kalmak istiyor.

Kaynak: Manchester Evening News
  • Birde sizde Zuculini isminde City'ye ait bir oyuncu daha var. İzleme fırsatım olmadı nasıl bir oyuncu? City'de oynayacak bir kapasiteye sahip mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

Birde sizde Zuculini isminde City'ye ait bir oyuncu daha var. İzleme fırsatım olmadı nasıl bir oyuncu? City'de oynayacak bir kapasiteye sahip mi?

Pek şans bulmuyor. Parejo ve Gomes'in arkasında 3. hatta 4. tercih şuanda Zuculini.

45 dakika süre almış sadece.. City'de oynayacak kapasiteye sahip mi? Bunu zaman gösterir. Şans bulması, oynaması lazım. Genç bi isim. Şimdi olmasa bile 2-3 sezon sonra City'de belki şans bulabilir.
  • DC Comics amblemimizdeki yarasa,Batman'in simgesine benzediği için bize dava açıyormuş.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.