Şimdi Ara

Vali'den hız limiti itirafı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
2.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu kameralar çıkmadan önce şehir içi gayrıresmi hız sınırı 90'dı. Polis 90 üstüne ceza keserdi hatta çoğu yerde şehir içinde 110 üstüne ceza keserlerdi. Şehir içinde 3-4 şeritli yollarda 70km mantıksız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

E-5 de 70 km/s hiç çekilmiyor öncelikle İstanbul için olanını söyleyeyim.

Ankara'da dakikada 22 araç tespit ettik demişler. Tolaranslı olmak lazım demişler. 22 araçtan sadece 1 yada 2 tanesine ceza yazmışlardır. Hani bunlar müslümandı? Hani nerde kul hakkı? Kur'an'da açık açık "Bana kul hakkı ile gelmeyin." demiyor mu?

Oy müslümanı bunlar.

O denk gelen 1-2 şanslı araçta çok güzel sövmüştür zaten okadar araç içinde neden bana ceza kesiliyor diye .
  • quote:

Orijinalden alıntı: gtagucu

Bu kameralar çıkmadan önce şehir içi gayrıresmi hız sınırı 90'dı. Polis 90 üstüne ceza keserdi hatta çoğu yerde şehir içinde 110 üstüne ceza keserlerdi. Şehir içinde 3-4 şeritli yollarda 70km mantıksız.

Dostum o konuda görevli polisler kendi insiyatifini kullanarak yardımcı oluyordu fakat kameradan anlayış ve insiyatfi beklememiz mümkün değil elektronik sistem tarafszi biçimde ne görürse yazıyor ama dediğin gibi hız sınırı kontrollü bir şekilde 90 olmasad a şehir içinde en az 80 e yükseltilmesi gerekir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karamamba92

Hız Sınırları
     Vali'den hız limiti itirafı

Ankara'dan Konya'ya kadar yol bölünmüş ama ne hikmetse hız sınırı 90
    Ve hız sınırı 110 olan biryol görmedim daha

• yer gök radar dolu ve işi çok sıkıya aldılar...çok güzel vergi topluyorlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNTLG

quote:

Orijinalden alıntı: karamamba92

Hız Sınırları
     Vali'den hız limiti itirafı

Ankara'dan Konya'ya kadar yol bölünmüş ama ne hikmetse hız sınırı 90
    Ve hız sınırı 110 olan biryol görmedim daha

Belki de yoldaki hız uyarı tabelaları eskidir kanunu çıkarıyorlar ama alt yapıyı uygulamıyorlar maalesef garip bir ülkeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

yer gök radar dolu ve işi çok sıkıya aldılar...çok güzel vergi topluyorlar...

Normaldir dostum polis ekiplerine günlük ceza kotası uygulaması koyarsan onlarda olur olmaz tepe üstü viraj dönüşü nereyi bulursa pusu atar ceza yazmaya yer arar ki artık onlarada gerek kalmadı sabit kameralar direk alıyor ülkemizde meclis te ülke gelirleri oluşturulurken trafik cezası gelirleri diye bir kalem açılığ ortalama rakam belirliyorlar ve tutturmaya çalışıyorlar bunlar arka arkaya ceza yazmalarının en büyük sebepleri heralde.
  • Valilik bile bu kafayla calisiyorsa Türkiye hicbir yere gelemez.

Kural koyarken hic bir arastirma yapmadan uygulamaya baslaniyor.

Sonra daha da beteri kimse takmayinca kurali degistiriyorlar.

Bu mu devletin agirligi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirdiesel

Valilik bile bu kafayla calisiyorsa Türkiye hicbir yere gelemez.

Kural koyarken hic bir arastirma yapmadan uygulamaya baslaniyor.

Sonra daha da beteri kimse takmayinca kurali degistiriyorlar.

Bu mu devletin agirligi?

Türkiye de genelde herşey deneme yanılma yoluyla uygulanır zaten.
  • 2009 tarihli haber, herhalde duymayan kalmamıştır :)

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/10/16/ankarada_50yi_takan_cikmadi_limit_70_oldu
  • quote:

Ankara'da dakikada 22 araç tespit ettik demişler. Tolaranslı olmak lazım demişler. 22 araçtan sadece 1 yada 2 tanesine ceza yazmışlardır. Hani bunlar müslümandı? Hani nerde kul hakkı? Kur'an'da açık açık "Bana kul hakkı ile gelmeyin." demiyor mu?

Oy müslümanı bunlar.

Hocam dergi ismini vermek istemiyorum fakat oradaki bir yazar da E-5'in hız limitinin 90 yapılmasını aksi halde burada böyle yoğunlukların daha çok yaşanacağını söyledi.İsterseniz PM'den dergi ismini ve yazarı PM atayım sizde websitesinden bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Guven

quote:

Oy müslümanı bunlar.

Hocam dergi ismini vermek istemiyorum fakat oradaki bir yazar da E-5'in hız limitinin 90 yapılmasını aksi halde burada böyle yoğunlukların daha çok yaşanacağını söyledi.İsterseniz PM'den dergi ismini ve yazarı PM atayım sizde websitesinden bakın.

Derginin ismine gerek yok akl-ı selim bir insan bunu düşünür her türlü. Ama ne hikmetse herkes düşünüyor bir tek hökümet döşönömöyör

• quote:

Orijinalden alıntı: erciiment

2009 tarihli haber, herhalde duymayan kalmamıştır :)

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2009/10/16/ankarada_50yi_takan_cikmadi_limit_70_oldu

dostum haberi paylşırken tarihini kaçırmışım ya kusura bakma ama daha bu konuya çözüm bulunamamış baksana hala sıkıntılar devam ediyor.
  • quote:

quote:

quote:

Oy müslümanı bunlar.

Derginin ismine gerek yok akl-ı selim bir insan bunu düşünür her türlü. Ama ne hikmetse herkes düşünüyor bir tek hökümet döşönömöyör

İnşallah o da olur.

• quote:

quote:

quote:

Oy müslümanı bunlar.

belki de bildikleri halde çözmek istemiyorlardır nasıl olsa çok güzel cezalar yazıyorlar her yılda zamlanıyor trafik ceza

• Merkezde 70 zor ama bağlantı yollarından olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bılecıkte 4 gun evet sadece 4 gunde kesılen trafık cezası tutarı 200 bin tl gerisini siz dusunun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellidört

bılecıkte 4 gun evet sadece 4 gunde kesılen trafık cezası tutarı 200 bin tl gerisini siz dusunun

Bilecikde durum böyleyse artık büyükşehirleri hele istanbulu düşünmek istemiyorum kimbilir ne kadar ceza kesiliyordur keşke amaç ceza kesmek değilde eğitmek ve uyarmak üzerine kurulu bir sistem olsa.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.