Şimdi Ara

Valizler toplandı mı beyler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
4
Favori
3.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 kişinin anca yaşayabileceği yere 6 nedir oha  gençlere yazık beni hiç bir güç o odada yaşatamaz okumam daha iyi eğer çok üst noktadaki üniversite değilse  ortaya kreş masası koymuşlar şakamı bu   

• Hapishanemi burası ?

• Uppala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle kyk kalmadı. Ha doğuda falan zart/zort üniversitesi için kyk sı böyle olabilir. Orda okuyan da kendine üni öğrencisi demesin. Yoksa artık kyk lar baya güzel. Sonuçta beleşe kalma olanağı veriyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı Cezaevi Koğuşu

Ben bizzat gördüm
    Aynı cezaevi tipi
    T tipimi Z tipi mi hangisi ise artık hepsi aynı bu konsepte.

Bilmeyenler varsa mahkum dizisi vardı geçen sene Fox'ta Büyük ihtimal cezaevine gidip görmemişlerse o diziden örnek almışlardır

Vay be öğrencilere bak bu koğuşlarda okuyup hakim savcı olacaklar Belki de suç işleyip mahkum olacaklar

• memleketinizde okuyun bakan tavsiyesi

• Guser G kullanıcısına yanıt

üstte bir arkadaş Ankara’nın göbeğinde dahi var dedi    

• Hocam adamın attığı o kadar da kötü değil. Fotoğrafına göre söylüyorum yani.
    Ama mesele en baştan bozuk. Ben yaşadığım şehrin ünisini okuyorum. Tercih zamanı da sadece onu yazdım. Biliyordum böyle ekonominin sıkıntılı olacağını. Kral gibi yaşıyorum vallahi. Yeni ünililere tavsiyem şehrinizden ayrılmayın. Hele ki tıp gibi devlete gireceğiniz bölümse asla ama asla ayrılmayın. Hepsi aynı otun mavisi.

• akli olan kyk da kapmaz ana babasinin evinde uni okur. 2 yil once cahil cesareti az ana babadan ayrilak free takilak dedik kyk denen olayi unuttuk. yanimda horlayan dag ayisi. sctigi tuvaleti temizlemeyen eleman son ses reels izleyen dogulu... ha aileden ayrilinca kendi ekonomimi ayarlamam yeni yerler kesfetmem insanlarla sohbete girmem olumlu yonleri ama sokarim boyle olumlu yonlere kykda kaldigimda yemin ederim kesintisiz asla uyuyamadim 2saatte bir uyanirdim horlama sesine vs

• Up

• #OValizlerGöteGirecek

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.