Şimdi Ara

Valla Artık Gına geldi... Server Kurucuları içeri.! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: TROJ

usta yıllarca teste tabi tutsanız yine sorunları halledemezsiniz bu dosyalarda, hiç bulaşmayın derim

"Allah C.C" izin Verirde Yıllarca yasarsak ben testte Tutmaktan Şikayetci Degilim Ama Bole yıkıcı Yerıne Yapıcı Olursanız Hep Birlikte Kurmus Oluruz. Bir Turk Serveri ( Test'te Olsa ) Yıllarca Açık Kalmış Olur.
  • yıkıcı değiliz rasyoneliz kardeş
  • evet yapıcıyız yıkmak sorunları düzeltmez fakat konuya gelip böyle bir serverim var gelin test edelim gibi söylemen yanlıs olmus 97d ciyiz demişsin s6 server acmıssın hepsi tezat bu söylevlerinin.
  • Tezatlık Bunun Neresınde İşte Arkadasım Sizler Bunu Yapıyorsunuz.

Bu Server Yaklasık 1 Aydır bu Sekilde Acık Fakat Kımseye Solemedık sebebı ıse bu Evet 97D ciyim . Neyse Arkadasalar Kusura bakmayın Yapmanız gereken Okursun Bakmak İstersen bakarsın Yprum Yapmak Istersen yprum Yaparsın Fakat Ustuplu Emege Saygı Arkadasalar Lutfen.
  • tamam sakin ol relax sinirlenme. harfleri yanlıs yazmıssın sırf bu istekli arzulu düşüncen için girip deneyecegim. Başarılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xorßa -- 11 Ekim 2012; 23:32:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xorßa

tamam sakin ol relax sinirlenme. harfleri yanlıs yazmıssın sırf bu istekli arzulu düşüncen için girip deneyecegim. Başarılar.

Sa ol Da Sinirden Değil Yanlış Yazmam Klavyenin Aziz ligine Uğruyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Usire

şs.a Arkadaslar bi Eski MuOnlineci Olarak Yazılanlara Sole bı Goz Gezdırdımde Sanırım Her bırımız Kendımıze Gore dogru konusuyoruz Şimdi Sende Kimdin Diyecek Arkadaslar Vardır.

Dedıgım gıbı Erebusmu Zamanından Oynayacan Arkadaslar Benı Ve Serverımı Hatırlıyacaklardır. Mg_RaDReS'le Su An Test >Asamasında Olan bır Serverim var Vede Baya bı tesete Tutacagım Canıs Sıkılan Arkadaslar MuOnline Benım İşim Diyen Arkadaslara Soyluyorum Su An server Versionlar Aldı Basını gıttı bizler 97D lerden Gelmeyiz Demem Oki Yeni Serverlerin Eventlerine Dahi yetişemiyoruz Oynuna Girip Eksiklerimizi YAda fazlalarımızı + sını _ sini Bize Bıldırırseniz Fazla Abartmadan Sanırım Gec Ama Guzel bır server Kurabılırz El bırlıgıyle Su An kı server Verison Season 6 Episode 2 Dir. (Kendimcede Bugları kapattıgımıza Inanıyoruz) Birde Sizler Girip Test Ederseniz Seviniriz

Server Adres :http://www.muonemu.com

Bu Arada Geçmiş Olsun Arkadasım.

Sağol Serdar Abi bu arada ben eren cafedeki yani Tuncelide görev yapıyorum biliyorsun Hava değişimine gelicem demiştim sana Telefondan Herneyse. :)

Arkadaşlar Ben serdar abiyi yıllardır tanırım ilk Mu Online'yi onun Sayesinde gördüm ve başladım Çok hoşuma gitti Çoğu Serverlarda birlikte oynadık birlikte mücadele ettik Murat abim olsun Serdar Abim olsun iyi tanırım Bulunmaz insanlardan biridirler. Ona güvenim Sonsuzdur Çoğu zaman oldu Cafede sadece biz oynaya bilelim diye Başka server yok diye Kendileri Server Açıp Aramızda Mücadele verdik Ve sonunda server açtılar ondada bayağa bir oynadık demem oki ben serdar abiye sonuna kadar güveniyorum ve server'ine geleceğim abi :) Saygılarımla...

Not : '' Abim telefon numaranı Mesaj olarak atarmısın Hafızadan silinmiş Kusura bakma aramak istedim geçen geldiğim için senin yanına geleyim dedim numaran yok olmuş :))) ''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lerenl -- 12 Ekim 2012; 0:30:24 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.