Şimdi Ara

Vallahi kumardan para kazanma yöntemini buldum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar %90 sonuç verir yöntem, nerden baksan 10 20 bin tane site vardır, bi tane siteye giriyorsunuz şimdi, ordan sitenin kendi oyunları oluyor, ama öyle canlı oyunlar değil, tamamen sitenin algoritmasına bağlı oyunlar var slotlar rulet var, bunlara giriyorsunuz başlıyorsunuz oynamaya, ben algoritmayı çözdüm, site sizi kendine çekmek için para kazandırıyor başlarda, işte site size para kazandırdığı zaman 100 200 ne kar yaptıysanız işte bırakıp parayı çekiyorsunuz hiç bi site böyle küçük paralar için sıkıntı çıkarmaz zaten ilk kez çekeceğiniz için güveninizi kazanmak adına kesin verirler parayı, parayı çektikten sonra tık başka siteye gidiyorsunuz aynı sistemi devam ettiriyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cristianoj -- 5 Eylül 2019; 15:29:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Böyle oynayıp çekim yaptıysanız kanıt ss'lerini atın görelim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben senden birşey istemiyorum ki, bulduğum yöntemi iyilik olsun diye buraya yazdım bişey kanıtlamak zorunda değilim

• çekime izin vermezler ki

• Kaçak sitelerden kâr a geçipte para çekebilen varsa ulaşsın bana madalya vericem.

• quote:

Orijinalden alıntı: remmyrem

Kaçak sitelerden kâr a geçipte para çekebilen varsa ulaşsın bana madalya vericem.
    Ben çektim ver hadi madalyayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNTERNETTEN PARA KAZANMA
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.