Şimdi Ara

Valorant Hata Kodu 43

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valorant yükledim ve oyuna girerken hata kodu 43 yanıtı alıyorum.

İnternette bazı çözümler var ama bende çalışmadı. (ör: ipv6 kapat, antivirüs kapat, güvenlik duvarı kapat gibi şeyler)

Oyun açıldığında şu görsel geliyor ama klavye ile yazı veya fare ile tıklama yapılamıyor.

Valorant Hata Kodu 43

Bir süre sonra şu uyarı çıkıyor.

Valorant Hata Kodu 43

Yine hiçbir tuş işe yaramıyor ve windows tuşuyla masaüstüne gidip oyunu çarpı ile kapatıyorum.

Bir çözümü bilen varsa memnun olurum.
    Saygılar herkese.

Edit: Güncellemeden sonra düzeldi. (01.07.2020)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal_ed007 -- 4 Temmuz 2020; 14:28:35 >

• Dostum aynı sorunu ben de iki gun once yasadım. Ben de her cozumu denedim ama olmadı. Su sekilde astım :) Once valorant gorev yöneticisinden kapat eger actıysan daha once. Sonra hizmetlerden vgc midir nedir iste onu devre dısı yapıp sonra durdur. Sonra oyunu revo uninstall programı ile kökten sil, kayıt defteri kayıtları dahil. Sonra manuel olarak riot klasörü varsa c surucusunden sil. Pc restart at ve bastan kurulum yap. İnan bana ben her yolu denedim çözüm olmadı ama bu sekilde sorunsuz giris yapabildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle cevap için saol kardeşim.

Yoğunluktan dolayı ilgilenememiştim sonraya bırakmıştım. Oyuna tekrar gireyim dedim ufak bir güncelleme yaptı ve girdi. Sorunsuz oynuyorum. Herkese iyi oyunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal_ed007 K kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Riot teknik ekip zaten bu hata kodu için yeni güncelleme bekleyin demiş :) Şansına güncelleme gelmiş...İyi oyunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iTunes (2) hata kodu nedir yahu ??
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.