Şimdi Ara

Valorant, PS5 ve Xbox Series X/S konsollara çıkış yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valorant, PS5 ve Xbox Series X/S konsollara çıkış yaptı
    Riot Games, ücretsiz oynanabilen 5’e 5 taktiksel birinci şahıs nişancı oyunu VALORANT'ın PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsollar için beta olarak çıkış yaptığını duyurdu. Açık betaya herkese katılabiliyor, davet gerekmiyor. Yalnız popüler FPS oyununun PC ile konsol sürümü arasında bazı farklılıklar var.

Ayrıca Bkz.Valorant şifremi unuttum çözümü: 7 adımda Valorant şifre değiştirme

Valorant konsollar için açık beta başladı

Nişan almadan ateş etme (hip-fire), PC’de Valorant’ın birincil atış modu, ADS ise destekleyici bir mod. Riot, konsol sürümünde nişan almadan ateş etmeye çok benzeyen ancak hassasiyeti azaltılmış yeni bir atış modu olan Focus’u sunuyor. Microsoft, konsoldaki Valorant’ın oyuncuların hem kameralarını hem de nişanlarını hareket ettirirken hıza ihtiyaç duyduklarında nişan almadan ateş etmelerine izin verdiklerini, kafadan vurmak istediklerinde Focus modu kullanma olanağı sağladıklarını söylüyor.

Çapraz platform desteği yok

Valorant, PC ile konsol arasında çapraz oyun özelliğine sahip değil. Yalnızca PS5 ve Xbox Series X/S konsol sahipleri kendi aralarında oynayabiliyor. Microsoft, bu konuda şöyle bir açıklamada bulunuyor: “Bu, aslında oyunu konsola getirmek için gerekli olan kontrol değişiklikleri göz önüne alındığında, oyunun rekabetçi bütünlüğünün korunmasına odaklanılmasından kaynaklanıyor.

VALORANT, 2 Haziran 2020’de PC için çıkış yaptı: Ücretsiz oynanabilen takım tabanlı nişancı oyunu, hâlâ en popüler FPS oyunları arasında. Bu arada Riot, 2021’de Valorant’ın mobil versiyonu üzerine çalıştıklarını duyurdu ve PC ile aynı deneyimi sunacağının sözünü verdi. Ancak, o zamandan bu yana hiçbir gelişme duyurulmadı.

Kaynak:https://www.ign.com/articles/valorant-xbox-game-pass-release-confirmed

• Şu oyunu mobile çıkarsalar daha çok oynar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayret, crossplay'e nasıl izin vermemişler? Tabi ki kendileri mi izin vermedi yokda Riot mu izin vermedi orası da muamma. Aim assist'i çakıp, ortalığı velveleye de verirlerdi, hiç şaşırmam MS'ten yana. Apex'in içinden geçtiler, büyük ihtimal ile CoD'un da içinden geçecekler düşüncesindeyim, yeni mekaniklerini görünce. Anlaşılan o ki kontrolcü arkadaşlarımıza otomatik hedefleme yeterli gelmemiş.

• Gunercircir kullanıcısına yanıt
    Mobil oyuna pek uygun değil hızlı oyun tarzı var

• osmanerol kullanıcısına yanıt

PUPG veya lol bile oynanıyor bence mobile gelebilir hızlı da olsa ..

• Konsollar için büyük kayıp agaa LoL falan da gelir şimdi??

• Çocuk oyunu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aim nasıl halledecekler? Rakibe 3 saat Aim tutturmaya calışcaz.Ama niye böyle birşey getirdiler?

• Oyun baya iyiymiş ya. Valla çok keyifli geldi bana. Loby ler full Türk sohbet muhabbet gırla. Oynanışta oturaklı. Aim konusuna alışırım diye düşünüyorum oyun keyifli çünkü. Bu çöp XDefiant dan sonra ilaç gibi Valorant.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @veteran_gamer reis sen ne yaptın valo akar mı kokar mı ? :d

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Oynayanlar düşük ping degeri alinca, bir kac oynanış videosu izledim. Benlik degil. Xdefianta devam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşını başını almış gamerlar için rezalet bir oyun,tavsiye etmem.

• veteran_gamer kullanıcısına yanıt

Konsola indirdim beğeneceğimi pek zannetmiyorum ama bir şans vereceğim

• Oyun yaşını başını almış oyuncular için mi onu anlamadım Maça her girişimde hep çoluk çocuk sesleri. Xdefient nasıl arkadaşlar hiç oynamadım karşılaştırma yapacak olursak sarar mk

• GalacticHope kullanıcısına yanıt

Çok sevmeyebilirsin. Oyun daha cok kafa dagitmalik. İsten eve gelince uc bes el sıka soka oynuyorum. Cod gibi rekabetci degil anlayacagin. Stres atmalik.

• Baygınlık geldi şu tarz oyunlardan artık. Xdefiant bundan daha iyidir bana göre ama 3-5 el attıktan sonra hepsi sıkıyor beni.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.