Şimdi Ara

Valve, yenilenmiş Steam Deck satışına başladı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Valve artık "sertifikalı yenilenmiş" Steam Deck'ler satıyor ve bu ürünler el tipi oyun konsolunu sıfır almaktan daha ucuza mal oluyor. Valve, yenilenmiş Deck'lerin Valve tesislerinde tamamen test edildiğini ve yeni bir Deck ile aynı 1 yıllık garantiyi sunduğunu vaat ediyor.

Yenilenmiş Steam Deck dönemi başladı

Resmi lansmandan önce ortaya çıkan listelerde görüldüğü gibi, yenilenmiş üniteler sıfır fiyatlarına göre bazı güzel tasarruflar sunuyor:

• 64GB model: 319 dolar (Sıfır 399 dolar)

• 256 GB model: 419 dolar (Sıfır 529 dolar)

• 512GB model: 519 dolar (Sıfır 649 dolar)

Valve, yenilenmiş Steam Deck ünitelerinin stokların sınırlı olduğunu ancak mevcut oldukça stokların güncellenebileceğini söylüyor. Valve, “Her sertifikalı yenilenmiş Steam Deck, perakende ürünlerimizde kullandığımız aynı yüksek standartlarla baştan sona test edilmiştir” diyor. Firma her bir ünitenin tamamen fabrika ayarlarına sıfırlandığını, yazılım güncellemesinin yapıldığını ve Valve'ın tesislerinde 100'den fazla testten oluşan kapsamlı bir incelemeye tabi tutulduğunu aktarıyor.

Testler tüm kontrolör girişlerini, ses sistemini, ekranı ve iç parçaları kapsıyor. Uygun işlevsellik ve uzun ömürlülük sağlamak için pil sağlığı da değerlendiriliyor. Valve, tüm yenilenmiş ünitelerin yeni yeni perakende ürünlerin performans standartlarını karşıladığını söylerken, yenilenmiş ürünlerin "küçük kozmetik kusurlara sahip olabileceğini" söylüyor.

Öte yandan Yenilenmiş Steam Deck modelleri Valve’in daha geniş pazarlara ulaşmasını veya satışları artırmasını sağlayabilir. Bununla birlikte Steam Deck, resmi olarak Türkiye pazarında satılmıyor. Aynı şekilde yenilenmiş ünitelerin de şimdilik satışı yok.

Kaynak:https://store.steampowered.com/sale/steamdeckrefurbished
    Kaynak:https://www.theverge.com/2023/8/8/23824739/valve-steam-deck-certified-refurbished-price-listings

• Elde sadece 1,5 saat oyun oynayacak kadar şarjı giden bir konsolu hayatta almam. Beş para etmez ürün.

• Yenilenmiş ürünler kadar gereksiz bir şey görmedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SSD desen 2230 çöp malzeme kalitesi desen çöp çözünürlük vs hiç girmiyorum bile forumda konusunda belirttim linclendim direk kullanıcı olarak yazmıştım cidden çok kötü bir cihaz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ekran çizik ve göçük yok ise
    tuş kısımlarında göçmeler veya organik artıkların çürüken oluşan şekerleşme yani kahve rengi (b*k rengi) kirler yoksa alınmaması için bir engel yok gibi !

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    Alma kardeşim alma.Sanki zorla ağzına sokacaklar

• DeepestSea kullanıcısına yanıt

aldım satmamla bir oldu babanızın firması mı bu kadar savunuyorsunuz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Hiç bir firma benim babamın firması değil.Sen bu cihazı almadan önce incelemiyormusun ? Ben steam deck'i gördüm çok beğendim bir el konsolu olarak.Minicik alet yapmışlar istediğin yerde oyun oynayabiliyorsun 3 KG gaming notebook almıyorsun.SSD'nin 2230 olması ile senin oynadığın oyunun ne olumsuz yönü var ? SSD 2242 yada 2280 olunca oynadığın oyun 4K 144Hz'mi açılacak ? Saçma sapan sırf gömmek için buraya yorum yazılmamalı, banlanmalı

Ya bi flood yapmayı bırak abicim 2230 ssd fiyatlarını depolamasını araştır bi ekran çözünürlüğü vs çöp bunların hiç biri anlatılmıyor incelemelere bakarak aldanıp aldım tamamen les bir cihaz beğendiysen git al 4k 144hz arayışında değilim 1 saat bile gitmeyen bataryasıyla çamur gibi ekranıyla depolama sorunlarıyla dolu cihazı beğenmediğimi söyledim sen beğeniyorsan git yatır paranı bana göre çöp cihaz. Flood yapmayı da bırak banlanacak varsa senin banlanman gerek.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Nintendo switch kullandım bi ara ki kaç yıllık cihaz milyon tane hatası varken.Steam deck'den de kötü.Gayet memnun kaldım

Draft hatası var, ekran parlama yapar, cihaz zaten adam gibi grafik gösteremiyor telefon işlemcisinden bozma işlemcisi var.Demek ki switch görsen şeytan çarpmışa dönersin  

• Nintendo özellik olarak kötüde olsa kendine has oyunlarıyla kendine has kitlesiyle çatır çatır satıyor nintendo switch'de kullandım zamanında birşeyi övmek için diğer şeyleri kötülemenin tatmin ediyorsa seni sen tetrise bakıp steam deck'ide översin muhtemelen off renkli ekran vs diye  

Sen önce bi noktalama işareti kullanmayı öğren, sonra yazı yaz  

Şikâyetiniz başarıyla iletildi

Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.

/ticket.asp?rid=2422121

Pencereyi kapa ?

Ağla aslanım ağla

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Senin olmayan seviyene inmeyeceğim  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.