|
Valve, yenilenmiş Steam Deck satışına başladı
-
-
Elde sadece 1,5 saat oyun oynayacak kadar şarjı giden bir konsolu hayatta almam. Beş para etmez ürün.
-
Yenilenmiş ürünler kadar gereksiz bir şey görmedim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
SSD desen 2230 çöp malzeme kalitesi desen çöp çözünürlük vs hiç girmiyorum bile forumda konusunda belirttim linclendim direk kullanıcı olarak yazmıştım cidden çok kötü bir cihaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ekran çizik ve göçük yok ise
tuş kısımlarında göçmeler veya organik artıkların çürüken oluşan şekerleşme yani kahve rengi (b*k rengi) kirler yoksa alınmaması için bir engel yok gibi !
-
Alma kardeşim alma.Sanki zorla ağzına sokacaklar
-
aldım satmamla bir oldu babanızın firması mı bu kadar savunuyorsunuz ?
-
Hiç bir firma benim babamın firması değil.Sen bu cihazı almadan önce incelemiyormusun ? Ben steam deck'i gördüm çok beğendim bir el konsolu olarak.Minicik alet yapmışlar istediğin yerde oyun oynayabiliyorsun 3 KG gaming notebook almıyorsun.SSD'nin 2230 olması ile senin oynadığın oyunun ne olumsuz yönü var ? SSD 2242 yada 2280 olunca oynadığın oyun 4K 144Hz'mi açılacak ? Saçma sapan sırf gömmek için buraya yorum yazılmamalı, banlanmalı
-
Ya bi flood yapmayı bırak abicim 2230 ssd fiyatlarını depolamasını araştır bi ekran çözünürlüğü vs çöp bunların hiç biri anlatılmıyor incelemelere bakarak aldanıp aldım tamamen les bir cihaz beğendiysen git al 4k 144hz arayışında değilim 1 saat bile gitmeyen bataryasıyla çamur gibi ekranıyla depolama sorunlarıyla dolu cihazı beğenmediğimi söyledim sen beğeniyorsan git yatır paranı bana göre çöp cihaz. Flood yapmayı da bırak banlanacak varsa senin banlanman gerek.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Nintendo switch kullandım bi ara ki kaç yıllık cihaz milyon tane hatası varken.Steam deck'den de kötü.Gayet memnun kaldım
Draft hatası var, ekran parlama yapar, cihaz zaten adam gibi grafik gösteremiyor telefon işlemcisinden bozma işlemcisi var.Demek ki switch görsen şeytan çarpmışa dönersin
-
Nintendo özellik olarak kötüde olsa kendine has oyunlarıyla kendine has kitlesiyle çatır çatır satıyor nintendo switch'de kullandım zamanında birşeyi övmek için diğer şeyleri kötülemenin tatmin ediyorsa seni sen tetrise bakıp steam deck'ide översin muhtemelen off renkli ekran vs diye
-
Sen önce bi noktalama işareti kullanmayı öğren, sonra yazı yaz
-
Şikâyetiniz başarıyla iletildi
Bu mesajın devamındaki url'yi kullanarak şikayetinizin durumunu kontrol edebilirsiniz.
Ayrıca her zaman yukardaki şikayet kısmından son durumu görebilirsiniz.
Pencereyi kapa ?
-
Ağla aslanım ağla
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Senin olmayan seviyene inmeyeceğim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X