Şimdi Ara

Vampir fıkrası(çok komik)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir gün bir alman,ingiliz,fransız ve temel vampiri varmış.Bunlar dan alman gitmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş.ingilizde gitmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş.Şu evi gördünüzmü peki şu adamı gördünüzmü işte ben onun kanını içtim demiş.Fransız vampiride aynı şeyi söylemiş.Ve temel vampiri gitmiş demişki;Şu durağı gördünüzmü peki şu direği gördünüzmü işte ben onu görmedim demiş..

• anlamayanlar için anlatayım... Bana biraz karışık geldide anlatımın akıcı degil yani...

şimdi 3 vampir uçuyorlar... Vampirlerin biri alman biri fransız biri de türk. Neyse bunlar almanyadan geçerken alman vampir diyor ki:
    2 dakika işim var gidip gelim diyor. Döndügünde agız burun kan içinde işte soruyolar noldu naptın. Alman vampir anlatıyor: Şurdaki adamı görüyonuzmu, işte onun kanını emdim diyor. Fransadan geçiyorlar fransız diyor 2 dk işim var gidip gelim diyor. Döndügünde yine aynı agız burun kanrevan içinde Soruyolar işte ne oldu. Fransız vampir anlatıyor: Şurdaki kadını görüyonuz mu , işte onun kanını emdim.
    türkiyeden geçiyorlar. Türk diyor 2 dk işim var gidip gelim...
    Türk bir gidiyor aradan 1saat geçiyor haber yok. Neyse 2 saat sonra agız burun kan içinde geliyor. Ne oldu diyorlar. Türk anlatıyor...
    Şurdaki diregi gördünüz mü ?
    alman,fransız: Evet
    türk: işte ben görmedim.

Vaktimi aldı yaw gene de

• cok güzelmiş sevdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: icen

Bir gün bir alman,ingiliz,fransız ve temel vampiri varmış.Bunlar dan alman gitmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş.ingilizde gitmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş.Şu evi gördünüzmü peki şu adamı gördünüzmü işte ben onun kanını içtim demiş.Fransız vampiride aynı şeyi söylemiş.Ve temel vampiri gitmiş demişki;Şu durağı gördünüzmü peki şu direği gördünüzmü işte ben onu görmedim demiş..

zuhah bi fıkra bu kadar berbat anlatılır tebrik ederim

• Hiç de komik deil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: rewanius

quote:

Bir gün bir alman,ingiliz,fransız ve temel vampiri varmış.Bunlar dan alman gitmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş.ingilizde gitmiş ağzı burnu kan içinde gelmiş.Şu evi gördünüzmü peki şu adamı gördünüzmü işte ben onun kanını içtim demiş.Fransız vampiride aynı şeyi söylemiş.Ve temel vampiri gitmiş demişki;Şu durağı gördünüzmü peki şu direği gördünüzmü işte ben onu görmedim demiş..

haklısın

• quote:

Orjinalden alıntı: Inflictum

quote:

Orjinalden alıntı: rewanius

quote:

haklısın

Bence bu fıkra güzel.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

harbiden igrenç anlatmışsın

• Bu fıkra en az 4589239120484 kere verildi açmadan önce arasaydın iyi olurdu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.