Bildirim
Vampire: The Masquerade Bloodlines 2 [PC ANA KONU][TÜRKÇE] (7. sayfa)
Ruffles Originals Sade Patates Cipsi Süper Boy 107 Gr : Amazon.com.tr: Gıda Ürünleri
https://www.amazon.com.tr/dp/B08Q97WY4M
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
yansıma değil olay sadece. bazı oyunlarda kolaya kaçıp yansıma işine abanıyorlar . BF V öyle ve bu oyun da o şekilde olacak gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Cpt. Miller
Bu mesaj silindi.
RTX in asıl olayı atmosfer. Mesela AC Oddysey adalara veya bir ovada uzağa baktğını düşün. Gerçek hayatta öğlen saati bulutsuz bir havada bakarsan ilerisi gözleri kamaştıracak kadar sarı olur. Bunu HDR ile sağlayamazsın. Beyazı patlatmaktan başka bi işe yaramıyor AC'de HDR
Bunun dışında gölgelerin düşüşü doğru hesaplandığı için kapalı alanlarda atmosfer çok gerçekçi oluyor. Güneş ışını hüzmelerinin geçtiği yerler ap aydınlık, karanlık yerler kap karanlık
bu arada artık ilk oyununu biterryim şunun 12. yamayı indirmişken hazır
-
-
Oyun 2020 yılının son çeyreğine ertelenmiş. Umarım erteleme sayesinde eksikleri giderirler. -
Bence iyi olmuş. Hem eksikleri giderirler hem de Cyberpunk 2077 ile arasında 3 hafta gibi bir zaman vardı. Cyberpunk 2077 yüzünden buna vakit bulamayabilirdim.quote:
Orijinalden alıntı: CheKD
Oyun 2020 yılının son çeyreğine ertelenmiş. Umarım erteleme sayesinde eksikleri giderirler. -
Yılın erken döneminde çok iyi oyunlar çıkacağı için hem aralarında kaybolurdu hem de oyunda eksik çok şey var gibiydi. Bence doğru bir karar. Umarım sürede oyunun eksiklerini kapatırlarquote:
Orijinalden alıntı: CheKD
Yine yaz veya kış indirimlerinde 32 liraya çıksa da alsam. İki saatlik fırsatı kaçırdığıma pişmanım. Mis gibi yeni Türkçe RPG oyun 32 liraydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O indirim değil, hatalı fiyat girişi oldu. Epic ilk defa indirim yaptığı için Vampire da girmek istememesine rağmen indirime dahil olmuş oldu.quote:
Orijinalden alıntı: s-adebisi
Yine yaz veya kış indirimlerinde 32 liraya çıksa da alsam. İki saatlik fırsatı kaçırdığıma pişmanım. Mis gibi yeni Türkçe RPG oyun 32 liraydı.
Uzun bir süre o fiyatı göremeyebilirsin hocam -
Oyunun çıkışına kadar bir hata daha bekliyorum o zaman :D Oyunun indirimsiz fiyatı da çok iyi ama Epic'deki fiyat hatasının üç katı fiyata ön sipariş vermek istemem. Oyun nasıl görmek lazım.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 Önümüzdeki Yılın Sonlarına Ertelendi.
Yayıncı Paradox Interactive ve geliştirici Hardsuit Labs, 2020'nin ilk çeyreğinde çıkması planlanan Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'nin çıkış tarihini 2020'nin sonlarına erteledi.
Geliştirici erteleme ile ilgili yaptığı açıklamada, oyuncu geri bildirimlerini dinlediklerini ve oyunu istenilen kalitede sunabilmek için daha fazla zamana ihtiyacı olduklarını ve ilk oyunda yapılan hataları tekrarlamak istemediklerini belirtti.www.bloodlines2.comA letter to our fans regarding the launch and our commitment to Bloodlines 2https://www.bloodlines2.com/en/dev-blog-post
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 17 Ekim 2019; 0:14:43 >
-
Ertelenmesi mantıklı bir karar olmuş. İşin gameplay kısmını pas geçiyorum, direk ekonomik olarak bakıyorum olaya. Cyberpunk, Dying Light, RDR(Hatta konsol tarafında Last of Us var) derken insanın aklına bile gelmiyor bir süredir. Çıkış aralığını adı anılmayacak bir dönemden daha çok şansı olabileceği bir döneme atmışlar. Yeni nesil konsolların arefesinde kimse 2020 sonbaharına oyun duyurmak istemiyor, o yüzden takvimsel bir avantajları olacaktır. -
İlk oyunu da Half Life 2 ile aynı gün çıkarmışlar.quote:
Orijinalden alıntı: FORZAFATHER
Ertelenmesi mantıklı bir karar olmuş. İşin gameplay kısmını pas geçiyorum, direk ekonomik olarak bakıyorum olaya. Cyberpunk, Dying Light, RDR(Hatta konsol tarafında Last of Us var) derken insanın aklına bile gelmiyor bir süredir. Çıkış aralığını adı anılmayacak bir dönemden daha çok şansı olabileceği bir döneme atmışlar. Yeni nesil konsolların arefesinde kimse 2020 sonbaharına oyun duyurmak istemiyor, o yüzden takvimsel bir avantajları olacaktır. -
O zaten oyun dünyasındaki en büyük ofsaytlardan. İlk oyunun diyaloglara bağlı değişen dünyası en çok ilgimi çeken nokta. Yaması çıktığında deneyimleyeceğim bakalım. -
Adamlar üçüncü Vampire: The Masquerade oyununu duyurdular.
-
Bu kadar oyun için kaynak ve iş gücünün muazzam olması lazım. Nasıl yetiştirecekler bilmiyorum. İşin kalitesi hakkında soru işaretleri oluşmaya başladı.
Hepsini farklı stüdyolara yaptırıyorlar tabii ana oyun Bloodlines 2, bu yeni çıkan ve Coteries of New York yan oyun olarak gelecek büyük ihtimalle. Yine aynı evrende geçen Werewolf: The Apocalypse – Earthblood'ı da gösterdiler. Paradox bu evrenin haklarını satın alalı 2-3 sene oluyor, evreni sonuna kadar kullanacaklar belli. Bu evrende geçen 4 tane oyun yaptırıyorlar şu anda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 19 Ekim 2019; 13:49:53 > -
Vampire: The Masquerade - Coteries of New York 4 Aralık'da PC için çıkış yapıyormuş, gerçi oyun pek parlak görünmüyor.
https://store.steampowered.com/app/1096410/Vampire_The_Masquerade__Coteries_of_New_York/ -
60 TL epicstore kuponum var bu oyunu almak istiyorum ancak altyazılar kısnında Türkçe yok. Steam de var ama Türkçe dil. Epicstore a Türkçe gelmeme gibi bir durum olur mu ? Oyun elimizde patlamasın. Bilgisi olan var mı ? -
Öyle bir ihtimal yok ama bu oyunu 60 TL indirim kodu ile satın alamazsın. O kodlar zaten çıkış yapmış olan oyunlarda kullanılabiliyor. Kuponun kullanım süresi Mayıs'ta bitiyor, oyun ise çok sonra çıkacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X