< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Vampire: The Masquerade - Bloodlines Türkçe Yama Çalışması (17. sayfa)
-
-
ben 3-4 ay once originden sıkıntı olmadan oynamıstım sımdı sıkıntılımı acaba yama -
Oyun tam bir klasik.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
şimdi konuya tam hakim olmadığım için soruyorum, bu oyun anibus denen siteye ait değil, üzerinde hiçbir hakkı yok ve türkçe çevirisini ücretli mi satıyor? ikinci bir konu bu satış için fatura düzenliyor mu ? eğer bunları yapmıyorsa telif hakkı ihlali olmuyor mu ? vergi kaçırmış olmuyorlar mı ?
-
Oyunun yaması var yaması olmayan oyunlara geçelim.
-
.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaReD22 -- 8 Temmuz 2021; 16:0:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Oyunu yapan firma batmış. Adamlar oyuna hd mod alt yazı ek görev ekliyorlar. Telif hakkıymış. Dürüst ol oyunun yamasına 15 tl vermek zor geldi de sana söz veriyorum yamayı sana ben tedarik edicem
-
öncelikle saldırgan tavrınız hoş değil, biraz adam olabilsek çok iyi olur. hırsızlığa o kadar alışmışsınız ki içiniz çürümüş. sırf sizi gibilere inat siteyi maliye bakanlığına ve cimere şikayet ediyorum. bakalım devlet sizin gibi mi düşünecek.
-
ücretsiz olunca şikayet edilmiyor nedense,burda yanlış olan cebinizden para çıkması herhalde
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X