Şimdi Ara

Van Persie Yıldızsa Podolski Nedir? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Takdir ettigim bir baska ozelligi, daha 30 yasinda olmasina ragmen Almanya milli formasini en cok giyen 3. futbolcu olmasi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sözlükte biri yorum yapıyor 3 dk sonra aynı konuyla ilgili forumda başlık açılıyor biraz özgün olun arkadaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fadeout

quote:

Orijinalden alıntı: Jeyx

Podolski'nin kalitesini Arsenal'da bize attığı gol ile çok rahat anlıyabiliriz. fm gibi 20 üzerinde not atsak oyuncu özelliklerine Podolski'nin bitiriciliğine rahat 17/18 veririm.

Fm'de bitiriciliği 20 poldi'nin

Hakikaten mi kardeşim? Hiç Galatasaray'a bakmamıştım bu sene 16'da, hemen Galatasaray'ı alıp 4-4-1-1 oynayıp bakacağım bu işe bana çok enteresan geldi :) Sneijder/Podolski hücum hattı nefis olacaktır bence

• quote:

Orijinalden alıntı: oguzozan

Takdir ettigim bir baska ozelligi, daha 30 yasinda olmasina ragmen Almanya milli formasini en cok giyen 3. futbolcu olmasi

+
    BJK lilerin Almanya efsanesi dedigi Gomez ayni yasta olmalarina ragmen Podolski nin forma giydigi mac sayisinin yarisini dahi yakalayamamis

• Bizim renkdaslar da anlamıyor bunu,neymis rvp'ye pas atmıyorlarmıs,arkadas ben rvp'den pozisyon yaratmasını bekliyorum,yani yıllarca cok iyi stoperlerin arasında harikalar yaratmıs rvp'nin,ahmet mehmet gibi stoperler karsısında podolski gibi yoktan pozisyon var edip gol atmasını bekliyorum arkadas,bu adamlar bu yüzden yıldız zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kupa maçında gol attı diye altın ayakkabı vermediğiniz kalmış. ;)

Podolski = messi + neymar

Hadi gönlünüz olsun. 😂😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

Bizim renkdaslar da anlamıyor bunu,neymis rvp'ye pas atmıyorlarmıs,arkadas ben rvp'den pozisyon yaratmasını bekliyorum,yani yıllarca cok iyi stoperlerin arasında harikalar yaratmıs rvp'nin,ahmet mehmet gibi stoperler karsısında podolski gibi yoktan pozisyon var edip gol atmasını bekliyorum arkadas,bu adamlar bu yüzden yıldız zaten

Beğenmediğiniz emenike daha iyi iş yapardı.

• Arkadaş bu Fenerlilerden bazıları diyim hadi neyin kafasını yaşıyor? İkiside Arsenalde oynadı işte RVP Man U ya gitti kariyeri bitti geçen sene 3 maça çıktı. Biri Hollanda biri Almanya Milli takımında eksiği yok fazlası var. Adam Dünya Kupasını kaldırdı. Poldi isim olarak da kalite olarak da aşşada kalmaz RVP den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LA LAKERS

Arkadaş bu Fenerlilerden bazıları diyim hadi neyin kafasını yaşıyor? İkiside Arsenalde oynadı işte RVP Man U ya gitti kariyeri bitti geçen sene 3 maça çıktı. Biri Hollanda biri Almanya Milli takımında eksiği yok fazlası var. Adam Dünya Kupasını kaldırdı. Poldi isim olarak da kalite olarak da aşşada kalmaz RVP den.

Eğer bu işler Dünya Kupası kazanmakla oluyorsa;
    Poldi>Messi+CR7

• Bu sezon performans olarak Podolski önde.
  • Podolski Türkiyede çok popüler olmadığı için küçümseniyor .
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Kupa maçında gol attı diye altın ayakkabı vermediğiniz kalmış. ;)

Hadi gönlünüz olsun. 😂😂😂

usta şu galatasaray bölümünde hangi yorumunu görsem hep bir beğenmemezlik,hep bir dis. ekşi sözlük hiç bir tiki beğenmeyen tim'e üyesin herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: walt09

quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Kupa maçında gol attı diye altın ayakkabı vermediğiniz kalmış. ;)

Hadi gönlünüz olsun. 😂😂😂

usta şu galatasaray bölümünde hangi yorumunu görsem hep bir beğenmemezlik,hep bir dis. ekşi sözlük hiç bir tiki beğenmeyen tim'e üyesin herhalde.

Sadece tarafsız bakıyorum olaya. Yalansa yalan de

• Koskoca RVP'yi harcadınız be...tamam.podolski daha yararlı oldu takımımıza ama RVP gibi superstarı bir anda harcamak nedir .

• furandor kullanıcısına yanıt
    Rvp kendisini harcadı hocam.

• Podolski bizde olsa Gomez'le beraber gol krallığında yarışırdı herhâlde

• Rvp bugün gs'de podolski fenerde olsa şu an gs ile şampiyonluk yarışındaydık.

Kim ne derse desin aziz yıldırım diktatörlüğü altında fenere gelen hiçbir yıldız iş yapamaz,fener bugüne kadar hangi yıldızı yönetmeyi başarabilmiş? Guiza,carlos,kezman vs hiçbiri öyle ahım şahım top oynamadı.heykeli dikilmiş efsane kaptanlarıyla bile sorun yaşadılar hala daha yaşıyorlar..

öyle her yönetim yıldız yönetmeyi beceremez, demirören,aziz gibiler parası neyse iki katını verip sırf isim olsun havam olsun diyip alırlar sonrasında ellerine yüzlerine bulaştırırlar.

bak mesela bizimkine,almanya milli takım santraforunu getirdi 1000 euroya,adam şu an gol kralı.quaresma'yı getirdi adam hayatının futbolunu oynuyor.

neyse bu fener taraftarı uykuya devam,yarın aziz yine iki laf çakar fikret'e dursun'a bu saftiriklerde büyük başkan diye diye Çağlayan'lara dökülür...

• quote:

Orijinalden alıntı: JanusStris

Bu mesaja eklenen görseller:

Van Persie Yıldızsa Podolski Nedir?

Van Persie Yıldızsa Podolski Nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gomez=Rvp+Poldi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ulvi-

Gomez=Rvp+Poldi

http://www.uefa.com/uefaeuro-finals/season=2016/teams/team=47/squad/index.html
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.