Şimdi Ara

VAR MISIN YOK MUSUN (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • helal olsun bee allah kimsenin başına başına hastalık vermesin inş çocuğu hemen iğleşir
  • quote:

Orjinalden alıntı: aytax

helal olsun 250.000 ytl ona

yok yok 250 değil 125.000 ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: vozer

Çok kısa bahsedeyim, zaman olursa yarın tek tek deneme yanılma ile ispatına giderim olayın.

Son 2 kutu kaldı, 5000 ve 125000

Bu adam en başta kutu seçerken 125000'i seöme ihtimali neydi? 24 kutu içinden bir kutu seçti yani 24'de 1 ihtimalle 125000'i seçmiş olabilir. Bu da 24'de 23 ihtimalle 125000 şuan dışarda demek. Deneme yanılma ile tek tek gösterebilirim olayı ama şimdi uzun sürer.

üstad bence söylediklerin bir yanılgıdan başka birşey değil...
    evet ilk başta ihtimal 1/24 ama, ordaki yarışmacı her kutuyu açtırınca durum değişiyor..
    yani her ihitimalin kendi durumuna göre hesaplanması lazım...

başta 1/24... açtı açtı.. 2 kutu kaldı...
    ve diyorsun ki baştaki ihtimal 1/24'dü.. şimdi de öyle... ama şartlar aynı değil, durum değişti...
    baştaki durumla aynı durumda değiliz... bu artık ihtimalin %50 olduğu bir durum...
    durum her kutu açışında değişiyor, ve ihtimalin değişen duruma göre hesaplanması gerekir..

•  VAR MISIN YOK MUSUN

Off.. mükemmel yakalamışsın..

tam ''O an'' fotoğrafı olmuş.

Arkadaki insanlar pek heyecanlı durmuyor.
  • Çok sevindim kazandığına, umarım çocuğu kısa zamanda iğileşir.
    Hoca hep kendi sesini dinledi, ilk de 250,000 ytl kaybetti ama 125 bin kazandı.
    Helal olsun hemşerime...
  • quote:

Orjinalden alıntı: krıtoz

kutusundan 125.000 ytl çıkıyo

Editle editle

bizde bunu yedik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Editle editle

bizde bunu yedik.

Harbi adam değiştirmiş mesajını ilk dediği tutmayınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 29 Ocak 2008; 23:13:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Editle editle

bizde bunu yedik.

Harbi adam değiştirmiş mesajını ilk dediği tutmayınca.

• quote:

Orjinalden alıntı: SanSaR Salvo

Arkadaşlar dikkat ederseniz yarışmacıların yakınlar hep aynı yerde oturuyor garip değilmi sizcede, önceden ayarlanmış falan.

evet yarışmacı yakınlarının yeri belli ancak şöyle oluyor. canlı yayın olmadığından dolayı yarışmacı belirleniyor geliyor kutusunu alıp oraya kadar çekilince stop oluyo acun soruyo çekim yokkken kimlerle geldin diye. o diyo böyle böyle sonra onları o yere alıyolar. daha sonra çekim başlıyo acun soruyo tekrar kimlerle geldin diye bu sefer kamera onları gösteriyo...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZgNcR

quote:

Arkadaşlar dikkat ederseniz yarışmacıların yakınlar hep aynı yerde oturuyor garip değilmi sizcede, önceden ayarlanmış falan.

evet yarışmacı yakınlarının yeri belli ancak şöyle oluyor. canlı yayın olmadığından dolayı yarışmacı belirleniyor geliyor kutusunu alıp oraya kadar çekilince stop oluyo acun soruyo çekim yokkken kimlerle geldin diye. o diyo böyle böyle sonra onları o yere alıyolar. daha sonra çekim başlıyo acun soruyo tekrar kimlerle geldin diye bu sefer kamera onları gösteriyo...

Umarım ablanda iyi bir rakam alır

• quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

quote:

Orjinalden alıntı: ZgNcR

quote:

Umarım ablanda iyi bir rakam alır

ben de öyle umuyorum. bugün 18 numara vardı onda. ben çekmiştim kurayı ancak büüyk bir miktar çıkmadı içinden. ama ömer hoca için iyi oldu sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZgNcR -- 29 Ocak 2008; 23:52:23 >

• bir şeyi çok merak ediyorum, parayı kazanan adam harcayacak adam siz niye bu kadar heyecanlanıp yüksek miktarlar kazanmasını istiyorsunuz?
  • yokum
  • quote:

Orjinalden alıntı: quinn86

bir şeyi çok merak ediyorum, parayı kazanan adam harcayacak adam siz niye bu kadar heyecanlanıp yüksek miktarlar kazanmasını istiyorsunuz?

ya bazıları zor durumda oluyo gerçekten ihtiyacı oluyo o nedenle onlar kazanınca ben de sevniyorum. ayrıca ablam yarıştığında o da kazanırsa ona da çok sevieneğim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: quinn86

bir şeyi çok merak ediyorum, parayı kazanan adam harcayacak adam siz niye bu kadar heyecanlanıp yüksek miktarlar kazanmasını istiyorsunuz?

11 yaşındaki oğlu lösemi hastası.

Kendisi öğretmen.2003 yılında lösemi çocuklar için bir hastane açılıyor ve bu arkadaş oraya gönüllü olarak öğretmen oluyor.Aradan 3 yıl geçiyor,2006 yılında oğlu hastalanıyor,ateşi vs. 2 gün inmiyor ve hastaneye götürüyorlar.Hastanede kan tahlili yapılıyor (tahlili yapan uzman doktor da Ömer'in lösemi merkezinden tandığı bir arkadaşı) ve çocuğunun lösemi hastası olduğu ortaya çıkıyor(gerçekten acı bir tesadüf).

Oğlu şuan belden aşağı felç,amaçları yurtdışında tedavi ettirmek.
    Bunun içinde iyi bir miktar para lazım.

İyi oldu ama gerçekten,125.000YTL tedavi başlangıcı için iyi bir para...

Bana çok koyan bir sözü oldu Ömer'in,ekleyeyim.Dedi ki:''Hasta çocuklara gönüllü olarak öğretmen oldum,3 yıl sonra oğlumda benim öğrencim oldu''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT -- 30 Ocak 2008; 1:06:11 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.