Şimdi Ara

VARAN 5 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
8.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Slayer_

@keleminabi abimi bu bölümün admini yapmaklazım

• Abi harbi süpersin çok beynedim....eline aklına sağlık ne diyelim...
  • Dostum sağol valla bana uygulama diil daha çok müzik için lazımdı suan sağlam bi ses kartı arıyorum creative buldum bi pcmcı yarın gidip bi araştırcam burdaki piayası nasılmış hepsiburadahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=218&productid=bd13976 bi araştırıyım bunu kesinlikle yapmak istiyorum valla artık bi şeklide yapcam =) bununpcmcı ıda varmış ama ondan bulamadım neyse çok sağol bilgilendirdigin için
  • @yorgunrap_17,@komiks,@Slayer_

arkadaşlar yorumlarınızla beni mutlu ettiniz sağolun.

quote:

HiTBoY
    Abi onun sebebi şu olsa gerek oyunu kurarken oyun bi pc'yi tarıyor sürücüleri falan direk hemen ne varsa onu kabul ediyor.

ben quakeyi kuduktan sonra o kadar çok anakart ve ses kartı değiştirdimki, o zamanlar bende athlon xp ve via kt400 vardı galiba.
    yani görünenle alakalı değildi sistem.
    anakart değişince yeni xp de quake 4 için system32 nin alt klasörlerinden birinde elle bir dosyaya ekleme yapıyorsunuz kurmaya gerek kalmıyor.
    ama onu burada açıklamam forum kurallarına aykırı ve toplam 36+30 ka rekterlik iki satır ekliyorsunuz ve sistemle falan alakası yok sabit yazılar.

kısaca varsayımınızın doğru olmama ihtimali yüksek.
  • arkadaşlar bende asus m2n slı deluxe anakart var, ses kartı yok, onboard dan dinliyorum fakat anakartta hem analog çıkış var hemde digital benim yapmak istediğim hem analog hemde digital çıkışdan aynı anda ses almak istiyorum, pc de win7 var,denetim masasından ses bölümüne giriyorum analog çıkışı aktifleştirince digital kapanıyor, digitali açınca analog kapanıyor,oysa ben ikisinide aynı anda kullanmak istiyorum bilen biri varsa bir yardım etsin...
  • hazır konu var diye yazdım,hortlaktan bi şey olmaz korkma
  • sizin anlattıklarınız herbir program için birtane seskartından ses gelecek şeklinde.
    ben ise winapda müzik dinlerken o müziğin 2 seskartındanda aynı anda gelmesini istiyorum mesela
    bende 2 seskart ve 2 spekear ver benim isteğim ise winamp da müzik dinlerken yada bir herhangi bir video playerda film seyredirken sadece bir seskartından değil 2 sin dende aynı sesin gelmesi böylece 4 hoparlördende (2 hoparlörlü 2 tane spekear = 4 hoparlör ) ses alabilmeyi istiyorum:D bu dediğimi windows ayarlarından yada yardımcı programlardan biriyle yağpabilirmiyim? inş anlatabilmişimdir derdimi!

edit: buarada neden eski konuya yazı yazdın derseniz forumda kalabalık olmasındiye şimdi ben de "2 seskartını aynı anda kullanma" diye bir başlık açsam heralde forumda aynı adı taşıyan 8-10 tane konu olacak yanlışmı düşünüyorum acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy_storm -- 11 Şubat 2012; 3:52:25 >
  • crazy_storm kullanıcısına yanıt
    yapabildiniz mi bunu bana da lazım çok aradım bulamadım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.