Şimdi Ara

Vardem 3,5Ch Gyrolu Büyük Boy Helikopter R105G Hakkında ve Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar uzun zamandır bu tarz oyuncaklara uzaktan hevesim vardır,
    her seferinde cüssesine göre pahalı olduğunu düşündüğüm için almayı ertelemişimdir.

Geçenlerde bir video da izleyip tekrardan heveslerimin canlanmasıyla almam bir oldu :)

Vel hasıl helikoptere gelecek olursak internet ortamında Warden R105G ile alakalı çok fazla bilgi bulamadım.

Ürünü Bimeks mağazasında gördüm boyut olarak kutusu özellikle çok devasa ve gösterişli olduğu için ilgimi çekti ve fiyat olarakta 149 TL olması bana uygun geldi.

Çünkü mini olupta 4 kanallı helikopterler neredeyse 90 TL, 100 TL ve 120 TL arasında değişiyor, aldığım bu helikopter 3 kanallı daha uçurma konusunda bu aralar havalar yağışlı olduğu için dışarıda deneyemedim ev ortamında büyük olduğu için uçurmasıda çok sakıncalı o yüzden fırsatım olmadı ve acemiyim bu konuda.

Bu işte üstadlara bazı sorularım olacaktır bu konuda beni aydınlatırsanız çok sevinirim

http://www.youtube.com/watch?v=zmrH--yJEoY
    Burada bir video var, bu videodaki eleman helikopteri yere sürtüyor tekmeliyor :) ve üzerine bastığı halde helikopter canavar gibi uçmaya devam ediyor, ilk sorum benim aldığım helikopter ile bunun arasında ne tür bir fark var merak ediyorum, kumandasında farklılar olduğu kesin, bir video da izledim çok hoş göstergeli gaz paneli vs.

2. olarak merak ettiğim helikopterin şarj dolum süresi?
    Helikopterin kutusunun üzerinde min 100 ila 150 dk arasında, içinde çıkan kullanım kılavuzu içerisindeki türkçe yazıda 60 dk ingilizce yazıda 150 ila 180 dk gibi süreler mevcut ve tam bir kavram kargaşası var ortada 2 3 gündür birer 2şer saat en fazla dolum yapmıştım 5 6 dk gidiyordu. Birde türkçe kılavuzda renkleri şaşırmışlar o yüzden ilk taktığımızda adaptör kırmızı oluyor 5 10 dk sonra turuncu gibi birşey oluyor yarım saat içerisindede yeşile benzer birşey oluyor :) Bundada kararsızlık var gibi

Bugün 3 saat falan yaptım ciddi derecede uzun sürdü ama tabi evde kaldır uçur kaldır uçur şeklinde gazı kontrolsüz kullandım.

3. olarak merak ettiğim helikopterin kumanda menzili?
    Tahminen 100 metre yükseklik 50 metre genişlik menzili var yazılanlara göre yarın akşam hava güzel olursa eğer boş bir futbol sahasında deneyeceğim ne kadar yukarı çıkabileceği mi merak ediyorum :)

Son olarak bence başlangıç seviyesi olarak abartı bir ürün değil gayet fiyat olarakta, görsel olarak çok hoş bir ürün ve kesinlikle pişman olacağınızı zannetmiyorum benim kafam sadece Double Horse Volitation 9053'e takıldı, ama şunu söyliyim çok ciddi şekilde helikopteri düşürdüm, çarptım ve çizikler dışında hiç bir şey olmadı o konuda rahatladım.

Bimekste geçen özellikler, ilginçtir sitedede Şarj dolum 4 saat yazıyor:)

Üretim Yeri: Çin
    Kumanda Menzili: 50 Metre
    Şarj Dolum Süresi: 4 Saat
    Kanal: 3 Kanal
    Şarj Kullanım Süresi: Hayır/Yok
    Boyutlar (GxDxY): 71 x 15 x 10 cm
    Üretici Kodu: N1460J/R105G
     Vardem 3,5Ch Gyrolu Büyük Boy Helikopter R105G Hakkında ve Özellikleri

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.