Şimdi Ara

Vario Soft vs. Wave Drum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler soru açık. Önceki mesajlarda halen daha açıklık yok. Sadece buna takıldım ona göre seçimimi yapacağım. Çok mu abartıyorum bu kadar araştırmamak mı takılmamak mı gerekiyor? Hangi tambur daha önce üretildi?

WAY, WAS serileri Vario Soft WAW serisi Wave Drum kullanıyor.

• Vario Soft tambur kötü diyemem.Ancak yapısı biraz sertti delikleri sertti hatta şikayetleri bile vardı. Vario soft tambur Bosch un ilk çıkan WAS serisi ile 2006 yılında çıktı.Elinizi iki tambura da sürün daha iyi anlayacaksınız.Wawe drum tambur ise daha yeni dokusu daha nazik. 3 seneden beri var.Bosch WAW serisini kullanıyorum çamaşırlar sadece tambura yapışıp kalıyor hiç bir çamaşırımı yıprattığını görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DanceOfEternity- -- 4 Ekim 2015; 23:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

Evet beyler soru açık. Önceki mesajlarda halen daha açıklık yok. Sadece buna takıldım ona göre seçimimi yapacağım. Çok mu abartıyorum bu kadar araştırmamak mı takılmamak mı gerekiyor? Hangi tambur daha önce üretildi?

Arkadaş sallıyor bilip bilmeden inanmayın. Varıo soft ve wave drum bosch tarafından geliştirilen başarılı bir tambur yapısıdır. İkiside tercih edilebilir.Camasir yıpratma söz konusu olamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Vario Soft vs. Wave Drum

Vario Soft vs. Wave Drum

• quote:

Evet beyler soru açık. Önceki mesajlarda halen daha açıklık yok. Sadece buna takıldım ona göre seçimimi yapacağım. Çok mu abartıyorum bu kadar araştırmamak mı takılmamak mı gerekiyor? Hangi tambur daha önce üretildi?

Son çıkan way modellerinde wave drum tambur kullanılıyor. Benim makineminki de wave drum ve hiçbir sorun yok. Abartılacak bir şey de değil. Buyrun bu fotoğrafı da ben çektim, delikleri kusursuz
     Vario Soft vs. Wave Drum

• Wavedrum benim de daha çok hoşuma gidiyor variosoft deliklere takılır mı bilmiyorum ama wavedrumda olmaz

• Ben 4 yıldır was idos kullanıyorum. Yırtma vb şey olmadı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Son çıkan way modellerinde wave drum tambur kullanılıyor. Benim makineminki de wave drum ve hiçbir sorun yok. Abartılacak bir şey de değil. Buyrun bu fotoğrafı da ben çektim, delikleri kusursuz
     Vario Soft vs. Wave Drum

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCn-kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rma.html?ps=WAS247B3TR,WAY287X2TR,WAW28560TR

Buradaki karşılaştırmada WAY, WAS vario soft hocam.

Bizzat Bosch yetkili satıcısına gidip iki tip kazana da dokundum. Wave Drum daha az pürüzsüz geldi banada... Şimdi hem Alman üretimi, hem Wave Drum hem de programları iyi olan makine lazım ama piyasada yok. Çok zor işmiş bu beyaz eşya özellikle benim gibiler için.

Buzdolabı da öyle. Çift devre soğutma, hacmi büyük ve Multi Air Flow, kombi tip cihaz bulamıyorum. Electrolux var onun hacmi küçük. BSH üretmiyor. Samsung sadece 3 kapılı modellere üretiyor. Sharp, Liebherr çok pahalı. Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası. Bildiğim tek şey 1 Kasım seçimlerini beklemek...

• 1,5 senedir Way serisi kullanıyoruz, eşimin en çok memnun kaldığı makine oldu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: batu25

quote:

Vario Soft vs. Wave Drum

http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCn-kar%C5%9F%C4%B1la%C5%9Ft%C4%B1rma.html?ps=WAS247B3TR,WAY287X2TR,WAW28560TR

Buradaki karşılaştırmada WAY, WAS vario soft hocam.

Bizzat Bosch yetkili satıcısına gidip iki tip kazana da dokundum. Wave Drum daha az pürüzsüz geldi banada... Şimdi hem Alman üretimi, hem Wave Drum hem de programları iyi olan makine lazım ama piyasada yok. Çok zor işmiş bu beyaz eşya özellikle benim gibiler için.

Buzdolabı da öyle. Çift devre soğutma, hacmi büyük ve Multi Air Flow, kombi tip cihaz bulamıyorum. Electrolux var onun hacmi küçük. BSH üretmiyor. Samsung sadece 3 kapılı modellere üretiyor. Sharp, Liebherr çok pahalı. Ne yapacağım bilmiyorum açıkçası. Bildiğim tek şey 1 Kasım seçimlerini beklemek...

Hocam yeni way serilerinde wave drum var. Bayiden inceleyebilirsiniz elinde eski üretilen yoksa. Eğer way serisi istemezseniz waw serisi de Almanya üretimi cihazdır. Programları vs. gayet güzeldir.

Buzdolabında cift devre soğutma istiyorsanız arçelikte var bu özellik. Dondurucu kısmı no frost soğutucu kısmı ise nemi koruyan sistem. Dondurucu ve soğutucu birbirinden bağımsız çalışıyor. Modellere göz atabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.