varlık icinde varlıkların varlıgı vardır diyen arkadslar ve varlık icinde varlıkların varlıgı yoktur diyen arkadslar neden varlık icinde varlıkların varlıgı vardır ya da neden varlık icinde varlıkların varlıgı yoktur bunları bize acıklarlarsa bende varlıkicinde varlıkların varlıgının olup olmadıgı konusunda kafamda birseyler şekillenecek
önce destiny açıklasın ilk var diyon o. sonra bende açıklarım tabi açıklayabilirsem
önce sen açıkla ilk bnm demiş olmamın önemi yok hepimiz kardeşiz
ben zaten yok dedim yani yok yok elde yok avuçta yok.. olmayın bişeyi nası açıklayım
iyi yırttım valla.. hadi bakalım seni görelim
yoksa yok banane yaa
konu kapanmıştır
ByMeto ablamı rahat bırak taam mı
vardır
dağılın şimdi
kabahatini_örtmeye_çalışan_çaresiz_insan.gif :p
@japonlarşeediyo
Önce soruyu açalım, belki açarken kendin bulursun cevabı.. Soru tam açık değil. Varlığın içindeki varlık derken ne demek istedin?
quote:
Orjinalden alıntı: çaaari
ByMeto ablamı rahat bırak taam mı
vardır
dağılın şimdi
kabahatini_örtmeye_çalışan_çaresiz_insan.gif :p
+
napsak yaranamıyoruz ya
yatıyorum ben
üf
iyi geceler
teşekkür ederim arenaya da takıldım izliyorum kapatmamıyrm yarın sınıfa yine baklava ısmarlıcam
sizden tatmin edici bir cevap alamadin diyanetin telefonunu ya da msn inini bilen var mı
bence uykun gelmiş çağrı
evet gözüm kapanıyo zaten izlediiğim söylenemez aslında Baykal'ı dinliyorum sadece gözüm kapanıyo
quote:
Orjinalden alıntı: Savage
quote:
Orjinalden alıntı: baytar
bizim zamanımızda yokluk vardı... ekmeği karne ile alırdık... yag kuyruguna tüp kuyruguna girerdik...
hey gidi hey be
kardeşim benim
çok badireler atlattık biz
evet kardeşim, yerden sıgara izmaritlerini toplardında içerdin
ne günlerdi yaw
ama herşeye rağmen mutluyduk
o zaman ekmeğin tadı vardı.sular berraktı. meyve sebze hormonsuzdu. insanlar böyle değildi. yüreği güzeldi insanların. herşey doğaldı,çok kirlendi artık dünya. bazen diyorum başımı alayım gideyim buralardan bir pantolon bir ceket...
quote:
evet gözüm kapanıyo zaten izlediiğim söylenemez aslında Baykal'ı dinliyorum sadece gözüm kapanıyo
sndn önce uyuyacam sanırım
beni bırakıp nereye gidiosun kardeşim
kaybol len gözüm görmesin gidecekmiş,
quote:
Orjinalden alıntı: Déstiny
quote:
sndn önce uyuyacam sanırım
bitti arena sonunda yatıyorum şükürler olsun ki
bu arada savage baytar siz de yatın hadi belli uykunuz gelmiş