elinde dirt 2 bulunan arkadaşlar bana yardım edebilirmi 8 kişilik yarışda 1. ol diye bi trophy var (rush hour) ne kadar denedisemde olmuyo ya adamlar uçup gidiyor yada 8 kişi olmuyo yarış =( need for speed undercoverdanda aynı böyle bir trophy yüzünden platinum alamadım =(
imza-mesaj uyumsuzluğu
İsteyenler beni eklesinler,trophyleri beraber toplayalım, dead rising 2 alan yok mu?
co-op alınması gereken trophyler var. :D
Grup adi olacak mi ? Psn: Turkiye34BJK
quote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK
Grup adi olacak mi ? Psn: Turkiye34BJK
Aslında benim düşüncem türkiye adına bir hesap açmak dünya sıralamasında ülkemizin ismini duyurmaktı.Yabancılar bunu çok iyi yapıyor.Dünya da birinci olan kişinin 202 trophy si var. 15-20 kişi aynı hesaptan farklı zamanlarda oynayıp 202 trophy aldı. İsterdimki dünya sıralamasında 1 numarada türkiye görünsün. Ama herkes kendi hesabında bayağı bir trophy aldığı için dönüpte elden çıkardığı oyunu tekrar oynamaz. En azından kendi aramızda aldığımız trophylerde birbirimize yardım edelim istedim.
mesela DonanimHaber-TR ya da sadece DonanimHaber Bi' PSN Bulalım çok iyi fikir gerçekten.. DH olarak gösterelim gücümüzü çok iyi yerlere gelebiliriz
mesela aynı anda 2 kullanıcı sadece 1 psne ikiside girebilir mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Turkiye34BJK
mesela aynı anda 2 kullanıcı sadece 1 psne ikiside girebilir mi ?
sanmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: [ AsiL ]
mesela DonanimHaber-TR ya da sadece DonanimHaber Bi' PSN Bulalım çok iyi fikir gerçekten.. DH olarak gösterelim gücümüzü çok iyi yerlere gelebiliriz
Birisi şifreyi değiştirirse ne olacak?
Ben aksine zevk almıyorum, yapamayınca deliye dönüyorum
Benide trophy yardımlaşma için isteyen eklesin,yardım için adam aramak, sürekli yabancılarla oynamak, bazı ülkelerle olan saat farkı filan zor oluyor, aramızda hem oynar, hem trophy alırız. PSN: GKHAN90
konu unutulmasın
25. platinum g-force oyunundan geldi master agent trophysi yüzünden 4. bitirişimde alabildim 26. heavy rain olacak gibi kısmetse
ekle hicplatin yok bc2 nasil bit oyun onslaught modunda bitir diyo online icin bu mod parali parasi olmayanin platin kupasi olmayacakmi
bende yakında aleti alıp katılacağım aranıza. ama bendede bir düşünce var. yardımlaşma yapmak güzel bir şey. ama kendimiz uğraşmak aramak, bence oyunun zamanını daha uzatır düşüncesindeyim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme