Şimdi Ara

Vatan %30 indirimle sistemi aldım. Ama..... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Wolftired

b.kara

oncelikle sisteminiz hayirli olsun fakat gigabyte e karsi cok onyargili davraniyorsunuz ben senelerdir asus kullanmis birisi olarak yeni gigabyte 990xa-ud3 gectim vede cok cok memnunum demissiniz asustaki otomatik oc hosuma gidiyor gigabytede o ozellik var fakat fazla voltaj veriyor stabil calisiyor fakat gurultu...

bence sizin aldiginiz model guzel bir model bir alin deneyin bakalim performansina bakin begenmezseniz anakarti verip baska bir kart alirsiniz fakat gigabyte bios konusunda ben kesinlikle sorun yasayacagini sanmiyirum ki m5a97 de cok bios yaktim ama benim kartta yansa bile cift bios o kadar kolay degil... zaten oc diyorsan gigabyte asus, msi onermem stabil degil bunu kullanan bilir yazilim olarak en iyisinin gigabyte oldugunu dusunuyorum iyibforumlar...

Yorumunuz için teşekkür ederim. Gigabyte ön yargılı yaklaşmıyorum. O kart hakkında hiç bir fikrim yok o yüzden rahat değilim. Tavsiyeniz için tekrar teşekkür ederim. Bir nebzede olsa teselli oldunuz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: B.Kara42

Arkadaşlar vatana gelen %30 indirimle sistemi aldım.sistem şu şekilde;

FX X8 8350 Soket AM3+ 4GHz 16MB Cache 32nn İşlemci
    GSKILL 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram
    ASUS DRW - 24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD Yazıcı
    CORSAIR CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA
    SEAGATE 3 . 5" 1TB Barracuda Sata 3 . 0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk
    ASUS 23" VS238H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR
    ASUS HD7950 DirectCU II TOP GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı
    COOLER MASTER HYPER 212 EVO İŞLEMCİ SOĞUTUCU
    LOGITECH K200 Multimedya Klavye USB
    LOGITECH G500 GAMING LAZER MOUSE
    LOGITECH Z - 313 2+1 SES SİSTEMİ

Buraya kadar her şey gönlümce ama işte iş anakarta gelince içime bir sıkıntı çöküyor. İstediğim MSI GD65 yada ASUS Pro R2.0 anakartlar stokta yoktu. Hatta MSI ve ASUS 990FXa chipsetli bir tane dahi kalmamış. Satıcının önerisi ile
    GIGABYTE 990FXA-UD5 AM3+ AMD 990FX/SB950 DDR3 2000MHz (O.C.) SATA 3.0 USB 3.0
    Anakartı aldım. Kurulumu yapıp yarın teslim edecekler. Ama ana kart kafamı kurcalıyor. BIOS incelemesine baktıgımda şok oldum. eski tip arayüz var MSI veya Asus gibi degil. Forumdan araştırdım çoğu kişi UD3 önermiş. Şu an çok bunalımdayım :( Ne yapmalıyım ? Bu şekilde kalsın mı yoksa değiştirmelimiyim. Lütfen fikir verin ... (Sistemi %30 indirimle toplam 2701 TL ye aldım Ana kart dahil.)

chipset fxa değil de fx olarak geçmiyor mu?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.