Şimdi Ara

vatan aldığım led monitörü beğenmedim geri alırlar mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayardan dün aldığım lg 2260v led monitör inanılmaz göz yoruyor, geir iade alırlar mı ? veya başka model ile değişim yaparlar mı ? teşekkürler...

• iade almazlar netten almadıysan ama değişim olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku84

Arkadaşlar vatan bilgisayardan dün aldığım lg 2260v led monitör inanılmaz göz yoruyor, geir iade alırlar mı ? veya başka model ile değişim yaparlar mı ? teşekkürler...

tek sorun göz alması mı benimde bi ara aklımdan geçmişti bu model??? ama sadece göz alıyo diye iade ediyor olamazsınız diye düşünüyorum başka eksileri nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrongWay00

quote:

Arkadaşlar vatan bilgisayardan dün aldığım lg 2260v led monitör inanılmaz göz yoruyor, geir iade alırlar mı ? veya başka model ile değişim yaparlar mı ? teşekkürler...

tek sorun göz alması mı benimde bi ara aklımdan geçmişti bu model??? ama sadece göz alıyo diye iade ediyor olamazsınız diye düşünüyorum başka eksileri nelerdir?

belki ürün normaldir ama aşırı canlı gözüm alışamadı sanırım ,baş ağrısı yaptı,bir hafta oldu alışamadım.
    bu arada vatanı aradım,eğer ürünü kullandıysanız ve kutudaki jelatinler açıldıysa maalesef değişim yapamayız dedi kadın.

• Jelatinler falan çıkmamış olsa değişiyor sanırım, kutuya vs bir zarar gelmemesi gerek tabi. İçindeki köpüğü dahi sağlam olması gerekmekte.
  • Eger 7 gun icinde icinize sinmedigi begenmedigizi soylerseniz pasa pasa alirlar ve almak zorundalar paranizida geri vermek zorundalar. Sadece monitor degil butun elektronikde gecerlidir. Tuketici haklari yasasinda gayet acik net yazmaktadir. Vatandan fegil ama sanalmarketimden aldigim
    monitoru 4. gunden sonra para iadesi almistim.
  • Ayrica istediginiz jelatini poseti naylonunu acin, koşulsuz almak zorundalar. nakliye masrafida kesinlikle karsi tarafa aittir. Ama onemli olan aldiginiz yere 7 gun icinde beyan etmenizdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oem84

Ayrica istediginiz jelatini poseti naylonunu acin, koşulsuz almak zorundalar. nakliye masrafida kesinlikle karsi tarafa aittir. Ama onemli olan aldiginiz yere 7 gun icinde beyan etmenizdir.

ürün beğenmeme sebebi ile aide edilirse kargo ücreti alıcıya aittir bence yanılıyorsunuz
  • Hayir hayir kesinlikle hicbir sekilde alici (ilk 1 hafta icerisinde) kargo parasi odemez. Ben begenmedigim monitoru geri gondermeden once arastirmis ve bir kurus para vermedim nakliyeye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiLVeR_FoX

MADDE 5- CAYMA HAKKI
    ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde malı redederek cayma hakkına sahiptir. Tüketicinin cayma bildiriminin satıcıya ulaştığı tarihten itibaren 10 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir.(bkz Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmelik madde 9/2) Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli SATICI tarafından karşılanır.

+1
  • ilginç nerenin sözleşmesi bu genel mi vatanın mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrongWay00

ilginç nerenin sözleşmesi bu genel mi vatanın mı?

Türkiye Cumhuriyeti'nin

• arkadaşlar az önce farkettim , monitörde 1 adet ölü pixel var. 1 ay garantili satıyorlar monitörleri ölü pixel için. yarın götüreceğim. acaba üzerine para verip başka model alabilir miyim ki ?
  • Alabilmeniz lazim eger cok giciklik yapmazlarsa. İlla hahir biz bunu size sattik illa bunu vercez demezler heralde. Sonucta parasiyla.
  • quote:

quote:

MADDE 5- CAYMA HAKKI
    ALICI, sözleşme konusu ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa tesliminden itibaren 7 gün içinde malı redederek cayma hakkına sahiptir. Tüketicinin cayma bildiriminin satıcıya ulaştığı tarihten itibaren 10 gün içinde ürün bedeli ALICI'ya iade edilir.(bkz Mesafeli Sözleşmeler Hakkında Yönetmelik madde 9/2) Cayma hakkı nedeni ile iade edilen ürünün kargo bedeli SATICI tarafından karşılanır.

+1

Kutusunun açılmamış olması gerek sorunsuz iade yapabilmek için. Bu hak özellikle kapıda satış gibi alıcıyı zorlayarak satış yapma gibi durumları önlemek için yapılmış. İş ve sosyal güvenlik hukuku'na çalışıyorum malum aöf vizeler yaklaşıyor bu kitapta böyle yazıyor mantıklı olanda bu. Ürünü al kullan iade et öyle şeyi hiçbir satıcı kabul etmez. Ama geçen gün anakart iadesi yaptım böyle. kutusunu açıp kullanmıştımda ama poşetlerine falan hiç zarar vermemiştim yeni gibi duruyordu. Lcd de böyleyse alırlar büyük ihtimalle.

• quote:

Orijinalden alıntı: x_tol

quote:

quote:

MADDE 5- CAYMA HAKKI

+1

Kutusunun açılmamış olması gerek sorunsuz iade yapabilmek için. Bu hak özellikle kapıda satış gibi alıcıyı zorlayarak satış yapma gibi durumları önlemek için yapılmış. İş ve sosyal güvenlik hukuku'na çalışıyorum malum aöf vizeler yaklaşıyor bu kitapta böyle yazıyor mantıklı olanda bu. Ürünü al kullan iade et öyle şeyi hiçbir satıcı kabul etmez. Ama geçen gün anakart iadesi yaptım böyle. kutusunu açıp kullanmıştımda ama poşetlerine falan hiç zarar vermemiştim yeni gibi duruyordu. Lcd de böyleyse alırlar büyük ihtimalle.

banada, alıpnıp posetleri acilip 1-2 kere kullandıktan sonra icimize sinmeyen bir ozellikle karsilasinca geri degistirememe(posetleri acik diye) durumumuz olması saçma geliyor...

• quote:

arkadaşlar az önce farkettim , monitörde 1 adet ölü pixel var. 1 ay garantili satıyorlar monitörleri ölü pixel için. yarın götüreceğim. acaba üzerine para verip başka model alabilir miyim ki ?

büroya monitör alacağımızdan dolayı vatanı gezdim.350 tl civarı tüm monitörlere baktım.
    bence bu en iyisi.ama diğerlerini düzgün kuramamışlardır bilemem.
    http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1038&uid=112231
    dvi da var.hp bilgisayarlarla beraber kurulu ama ayrı olarak satılıyor.
    buna bi bak bence.

• üründeki ölü piksel sorunundan dolayı bugün geri götürdüm, hemen test ettiler ve geri aldılar. ben de SAMSUNG BX2231 led monitörü aldım. çok çok daha iyi lg den . lg de yarım saatten sonra başım ağrımaya başlıyordu , beyaz renk ayarı çok kötüydü. bunda ise böyle bir sorun yok , griden griye tepki süresi 2ms , fakat yine pes oynarken hafif bir ghost effect oluşuyor , bilginiz olsun...
  • Hayirlisi olsun gule gule kullanin :)
  • quote:

Öncelikle bir bilgilendirme yapalım

İnternet ve Telefonla yapılan alışverişler de hiçbir gerekçe göstermeden aldığınız her türlü ürünü kutusu açılıp kullanılmış olsanız bile geri iade yapabilirsiniz. Bu yasal hakkınız. Mağazalardan alınmış ürünlerde böyle bir yasal hak yoktur.

Ha mağazadan almışım ha netten ne fark eder ki derseniz onun açıklaması da çok kolay.

Mağazadan alırken ürünleri mağazada görmüş ve ona göre almış olursunuz. Netten ve telefon ile alınmış ürünlerde ancak evde deneyip beğenmeme imkanınız var.

Konuya dönelim

Bu aldığın Monitör için herhangi bir renk ayarı yaptın mı? Hiç yapmadıysan yapmanı öneririm. Genelde Led monitörler çok parlak ve gözü yoruyorlar. Ancak monitör ekranından ayar yaparsan bu parlaklık ve göz yorma olayı düzelir.

Bende LG E2250V var. Aldıktan sonra bilgisayara bağladığım da çok parlak gelmişti ve gözü yoruyordu. Monitör ayarları ile oynadım ve renk parlaklığını istediğim şekle getirdim. Gözümü hiç yormuyor. Yalnız Led ekranlar Lcd ekranlara göre biraz daha parlak ekrana sahipler bunu bil.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.