Şimdi Ara

VATAN Bilg. KUPONU: KULLANILDI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde iade ettiğim mal karşılığı verilmiş 328 liralık kupon var. 446 liraydı, kalan kısmını kullandım. Gerçek değeri 388 liradır yani yüzde 18 indirimli.
    vatandan mal alacak arkadaşlara 300 liraya verebilirim.
    toplamda indirimi yüzde 25e varan sıfır ürün almış olacaksınız. kdv indirimli ürünlerden alırsanız yüzde 35e varacak.
    300 liraya 388 liralık mal alacaksınız kısaca açıklaması bu. kampanyasız 388 liralık malı seçin vatan bilgisayardan. ben size o malı 300 e vereceğim.

0532 7134892 Ekrem

anlaşılmayacak bişey yoktu. gittim 388 liralık mal aldım dediğim gibi. 1.5 tb maxtor basics harici disk. everest hdd dock. kalana da 2 adet 50 lik. werbatim cd aldım. üstüne 14 lira daha verdim.
    296 lira disk 66 lira hdd dock. 40 lirada 2x50 lik werbatim cd. toplam 402 lira. 329liralık kupon+14 lira verdim. 343 liraya 402 liralık mal almış oldum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eagle66 -- 17 Nisan 2009; 17:34:59 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• açıklamalar çok fazla kafa karıştırıcı olmus. elinizde söylediğiniz gibi 328 tllik kupon oldugunu söylemeniz yeterli. kaldıki suanda aynı fiyata worldcarda taksitli ürün almak varken 300 lira pesin zor alıcı bulursunuz. kaldıki kuponla alısverislerde worlde uygulanan indirim uygulanıyormu onuda bilmiyoruz.

fiyatı revize etmenizi tavsiye ederim. Daha ucuza satacagıma kendim harcarım diye de dusunebilirsiniz, artk kendi bileceginiz iş. kolay gelsin
  • 300 liraya 388 liralık mal alıyorsun kısaca açıklaması bu. sen indirimsiz 388 liralık malı seç vatan bilgisayardan. ben sana o malı 300 e vereceğim.

• quote:

Orjinalden alıntı: burak_bt

http://www.vatanbilgisayar.com/productDetails.aspx?I_ID=34114

hocam simdi bu urun kampanyasız 383tl, havale ile 353tl, world card ile odemede 343 TL.

sizin kupon 388tl lik ise 383tl lik fiyattanmı islem gorecek yani. o zaman nasıl yuzde 25 indirim oluyor, zaten world ile 345e alınıyor, yani 45 lira ucuza alınmıs olur.ha yok 388tl kupon - 345 olaraksa tamam. acıklamanız karısık ama

Aynen söylediğiniz gibi düşünüyor sanırım. 345TL lik ürünü 300 e alabiliyoruz kupon ile. bence gayet güzel:) acer 23" alınabilir 300 liraya bu sayede

• ama karıştırdınız :). evet arkadaşın dediği 383 liralık ürün 324 liraya alınır. kuponda 5 lira daha kalır. o kuponu ben 300 e verecektim. yani yaklaşık 300 e almış olacaktı.

• ben bu işten birşey anlamadım
  • Helal olsun arkadaşa vatan bilgisayar garantisinden ürün iade edipte mahkemelik olmadan para almak pek vatan bilgisayar stili değildir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.