Arkadaşlar, bu konu uzun zamandır forumda dilden dile en ucuz iPodu almanın adresi olarak dolaşıyordu. Yeni almayı düşünenlerin beklediği bir kampanyaydı.
Bu kampanyadan almayı düşünen ya da alan fikirlerini yazsa hep beraber bir şeyler öğrensek iyi olur diye düşündüm.
İnternet bankacılığını kullanıyorsan sanal kredi kartı ile satın alabilirsin. Yoksa da telefonla internet şifreni alabilirsin zaten ;)
pm attim yardim edersen sevinirim ; )
internetten sipariş veren arkadaşlar geçmiş olsun. o ürünü 10 günden fazla göremeyeceksiniz. karşınızda hiç bir muhatap bulamayacaksınız. çağrı merkezine ulaşamayacaksınız.
quote:
Orijinalden alıntı: msametg
internetten sipariş veren arkadaşlar geçmiş olsun. o ürünü 10 günden fazla göremeyeceksiniz. karşınızda hiç bir muhatap bulamayacaksınız. çağrı merkezine ulaşamayacaksınız.
?
galiba bugun de devam edıyor
Pahalı yine de...
quote:
ne alaka ?
msametg sanırım haklı. Vatan'In facebook sayfasına ve tepkilere bakın, 444 56 56'yı arayın, cevap yok, siteden mesaj atın cevap yok. Ne oluyor? diyorum şu an.
Ben de internet sitelerinden almıştım. Sanırım 2 haftaya dek geçmez elime.
direk gidip magazadan alsak varmidir? indirim magazda gecerlimi?
quote:
Orijinalden alıntı: egemenxx
galiba bugun de devam edıyor
Mağazada geçerli mi bugünkü indirim bir soran bilen lazım
quote:
quote:
ne alaka ?
sikayetvar sitesinde vatan bilgisayar son günkerde rekor sayıda şikayet alıyor. ekşiye bakın şikayetlere, konu dışı bölümünde bir kaç konu var bu durumla ilgili, ayrıca vatan facebook sayfasına bakabilirsiniz. sabahtan beri çağrı merkezine ulaşamıyorum. hiç bir şube telefona cevap vermiyor. genel müdürlüğü bile aradım. bir tane muhatap bulamadım.
quote:
quote:
quote:
ne alaka ?
sikayetvar sitesinde vatan bilgisayar son günkerde rekor sayıda şikayet alıyor. ekşiye bakın şikayetlere, konu dışı bölümünde bir kaç konu var bu durumla ilgili, ayrıca vatan facebook sayfasına bakabilirsiniz. sabahtan beri çağrı merkezine ulaşamıyorum. hiç bir şube telefona cevap vermiyor. genel müdürlüğü bile aradım. bir tane muhatap bulamadım.
Bu sözlerin üzerine 444 5656 numarasını aradım direkt açtılar.Müşteri hizmetleri konusunda bilgi aldım. Bunun yanı sıra Bostancı ve Dudullu şubelerinin telefonlarını da aradım.Onlar da direkt açtılar ve alacağım ürünün stok durumunu sordum.Hiç bır sıkıntı yoktu.
quote:
quote:
quote:
quote:
ne alaka ?
Bu sözlerin üzerine 444 5656 numarasını aradım direkt açtılar.Müşteri hizmetleri konusunda bilgi aldım. Bunun yanı sıra Bostancı ve Dudullu şubelerinin telefonlarını da aradım.Onlar da direkt açtılar ve alacağım ürünün stok durumunu sordum.Hiç bır sıkıntı yoktu.
ben bugün saat 12 den 16 ya kadar devamlı aradım bir kere bile düşüremedim. aradığım şubeler ise söğütözü, topkapı, batıkent, ümitköy, avcılar. hiç birisi cevap vermedi.
Kimler aldı başka arkadaşlar? Ben Vatan'dan 32 gb 4g aldım ama kargolandı mı meçhul. :) inşallah sağlam gelir, ister ise 1 ay sonra gelsin no problem.
Ben de bidahaki aya alıcam
4. nesil demiş, 5. nesilin fotoğraflarını koymuşlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme