Şimdi Ara

Vatan bilgisayar alınan sistem yardım!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: N93

teslimatta sorun cıkmaz aras kargo benim adıma gelen paketi yan komsuma bırakmıs biz ve beni tanıdıklarını söylemişler ne imza ne kimlik sormuslar bırakmıslar 1780 tl lik 2 paketi gitmiş adamalar ne rahat anlamadım bide sipariş takibinde teslim edilen kendisi yazıyordu benim adıma teslim edilmiş gibi göstermişler :)

Aras Kargo bunu hep yapıyor, bir bayram öncesi gelmesi gereken siparişim gelmedi, arife günü şubede yazıyordu şube de 2 sokak ötemizde gelir diye önemsemedim, ama gelmedi internetten baktığımda benim adıma teslim edildiği yazıyordu, tatil olduğu için araştıramadım malzeme bayram tatili bittikten sonra geldi. Sonraki siparişlerimde mümkün olduğunca seçme olanağım var ise Aras Kargo'yu seçmemeye gayret ediyorum. Hoş diğerleri de pek farklı değil ya.

• Bir sorun olacağını sanmıyorum. uzun zamandır sanal kartla alışveriş yapıyorum dediğiniz gibi bir durumla karşılaşmadım. Sonuçta aldığınız ürünü bir kişiye hediye olarak da gönderebilirsiniz. Fatura ismi çok önemli değil bildiğim kadarıyla. Siparişiniz geçmemişse tahminimce bu vatan bilgisayardaki bir aksaklıktan yada sizin kart limitlerinizle ilgili olabilir.
  • limit ile alakalı bir sıkıntı olsa parayı cekemezlerdi.sitede uyarı cıktı guncelleme yapiyorlarmis saat 16dan sonra kontrol edebilirmisız
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.