Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR ÇALIŞANININ SÖZDE KURNAZLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiye'de elektronik alet alıp da kazık yemezseniz gidip piyango oynayın.
  • bende daha bugün gittim sordum bir telefonun fiyatını açıkçası cuma günü belli olur şuanda bilemiyorum dedi...

mediamarkt a gittim aynı telefon aynı fiyat fakat geçen hafta sonu vatanın yaptığı indirimden 50 lira daha indirmişler ve ürün tükenmiş bu sefer onlara sordum olurmu diye kesin net bir şekilde olmaz dediler haftasonunda indirim olursa gidip bakıcam indirim varsa kaçırmam genelde söylememeyi tercih ediyorlar gibi geldi bana...
  • iyi de hocam onlar klasik laflar '' yarına kadar biter, en iyi fiyat bu'' vb vb
  • quote:

Orijinalden alıntı: ingazi

quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

50 liranın lafını yapma şimdi.Gel ben sana 100 liraya vereyimde konuyu sil.
    Vatan da genelde hafta sonları %25 indirimler oluyor.Sana o televizyonu 49 TL fazla paraya iteleyen elemanda bunu biliyordur.

quote:

Orijinalden alıntı: ingazi

sar o zaman dedim

Adam sarmış vermiş kendin istemişsin.

çalışanların lafıyla hareket etmeyin diye başımızdan geçenleri yazıyoruz şu takındığın usluba bak. ne desem sana bilemedim şimdi. allaha havale ediyorum seni.

Kardeş sen balık alacağın zaman satıcıya "balık taze mi?" diye soru yöneltiyor musun?

Bizim halkımızda hastalık ta bu. Ya alma onu şunu al dersin, günlerce araştırırsın. 1 saat nedenini anlatırsın. Sana güvenmez ( Ulan sanki malı ben satıyorum. Sanki sen dediğimi alınca ben kar edeceğim. Aldığın firmayı bile bilmeyeceğim. ) gider satıcının lafına bakıp başka ürün alır.

Sonra sorun çıkınca da yandım ilker su getir. Çocuk sıçtı bez getir. Cıvık sıçtı tez getir. Oldu anam oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

vatan yine iyi bimeksin bana yaptığı 'oyun' dan sonra da türkiyede büyük çaplı dolandırıcıların gerçekten büyük olduğunu öğrendim mağazada teşhirde bozulan ürünü müşteriye kakalayabilen bir firmadır sonra da olayı bildikleri için ürünün içine garanti belgesi koymazlar götürüp iade etmek istediğinde de teşhis için firmaya gönderilmesini isterler(daha önce garanti belgesi istenildiğinde çakma-fotokopi garanti belgesi gönderilmiştir) yine başka bir çapulcu olan logitech servisi de firmayla işbirliği yapar bakamayız garantisiz ürüne ayakları çeker taşınma faslımız geldiği için tüketici hakları mahkemesi süreci de yarım kalmıştır başka hiçbir firma ticaret ahlakını 600 lira için böyle ayaklar altına almamıştır ona eminim vatan bunlara göre 'firma'

edit: özet: bimeks denen firma düz dolandırıcıdır kimseye alışveriş yapmasını tavsiye etmem

Bimeks

Teknobiyotik.

Hepsiburada

Gold

Hizlial.

Bunlar dolandırıcılıklarını gördüğüm firmalar.

• iki gùn daha bekleymdnmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Navy.

herzaman anti vatan computerımdır. sorun üstüne sor8un çıkarırlar adama. bide bi dedikleri diğerini tutsa.

nerden alıyıosun parçaları filan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: krstarica

quote:

Orijinalden alıntı: MassiveDynamic

vatan yine iyi bimeksin bana yaptığı 'oyun' dan sonra da türkiyede büyük çaplı dolandırıcıların gerçekten büyük olduğunu öğrendim mağazada teşhirde bozulan ürünü müşteriye kakalayabilen bir firmadır sonra da olayı bildikleri için ürünün içine garanti belgesi koymazlar götürüp iade etmek istediğinde de teşhis için firmaya gönderilmesini isterler(daha önce garanti belgesi istenildiğinde çakma-fotokopi garanti belgesi gönderilmiştir) yine başka bir çapulcu olan logitech servisi de firmayla işbirliği yapar bakamayız garantisiz ürüne ayakları çeker taşınma faslımız geldiği için tüketici hakları mahkemesi süreci de yarım kalmıştır başka hiçbir firma ticaret ahlakını 600 lira için böyle ayaklar altına almamıştır ona eminim vatan bunlara göre 'firma'

edit: özet: bimeks denen firma düz dolandırıcıdır kimseye alışveriş yapmasını tavsiye etmem

Bundan sonra alacağınız elektrikli cezve de olsa içerisinde garanti belgesi olup olmamasına dikkat edin, bir kere başıma geldi, 4-5 ayda ancak aldım belgeyi. Nihayetinde sorun çıkarmadılar ama uğraştırıyorlar insanı.

keşke elden alsaydım bunlardan beri uzaktan-internetten alışverişe soğudum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.