Şimdi Ara

Vatan bilgisayar dan sistem öneri 2.500TL(yardiım) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam millet bunun farkında degil ben de i3 3220 var açmadıgı oyun yok şimdi yok çoklu çekirdek tamamda millete pentium sattılar i5 sattılar i7 sattılar ee bu sistemler ne olacak bi anda kimse çöpe atmaz hele türkiyede çok zor

ben i3 3220 ve 1050ti ile wolfenstain 2 de 65 70 arası fps alıyorum gayet de yeterli zaten multi oyniyan biri degilim yeterli

dedigim gibi suan dolar maglum ve güncel oyunlarda önerilen max işlemci i7 3770 3.nesil intel hala iş görüyor

3 yıl sonra 3770 önerilen olmaz i7 4770 olur oyunlar öyle aşım şahim birden ryzen 1600 istemez zaten istiyemez milletede eski işlemciler var eski ekran kartları var

buda örnegi

https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/assassin-s-creed-origins/15993

https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/call-of-duty-ww2/15916

her iki oyunuda high da rahat oynarım

harcadıgım max parada 1050ti ve 8 gb ddr3 ram parası başka bi şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

hocam millet bunun farkında degil ben de i3 3220 var açmadıgı oyun yok şimdi yok çoklu çekirdek tamamda millete pentium sattılar i5 sattılar i7 sattılar ee bu sistemler ne olacak bi anda kimse çöpe atmaz hele türkiyede çok zor

ben i3 3220 ve 1050ti ile wolfenstain 2 de 65 70 arası fps alıyorum gayet de yeterli zaten multi oyniyan biri degilim yeterli

dedigim gibi suan dolar maglum ve güncel oyunlarda önerilen max işlemci i7 3770 3.nesil intel hala iş görüyor

3 yıl sonra 3770 önerilen olmaz i7 4770 olur oyunlar öyle aşım şahim birden ryzen 1600 istemez zaten istiyemez milletede eski işlemciler var eski ekran kartları var

buda örnegi

https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/assassin-s-creed-origins/15993

https://www.systemrequirementslab.com/cyri/requirements/call-of-duty-ww2/15916

her iki oyunuda high da rahat oynarım

harcadıgım max parada 1050ti ve 8 gb ddr3 ram parası başka bi şey yok

sizin işlemcide singlede sıkıntı çıkarmaz ama millet multi için para döküyor, mesela bf1 de falan işlemci çok önemli.

ddr3 sistem kurması basit galba, sahibindende hazır casper kasa gibi bişey alıp psu + 1050 ti ile güzel işler yapılabilir. en azından 4. nesil i5 ler bi süre daha gider, ddr4 sistemler gerçekten pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dedigim gibi multi yi xbox one da oynuyom ama 1050 ti dan sonra açmıyorum bile

ama dedigim gibi

shadow of war wolfenstain 2 gayet güzel high da işimi gördü shadow of war 55 60 fps wolf2 de 65 70 fps gayet iyi high ayarlar

amacım single oyunları pc de oynayıp multi oyunları xbox da oynamaktı ama ülke ülke egilki herşet ateş pahası xbox bile lüks

o yüzden call of duty ww2 ac origins de pc de devam

zaten single yeter zaten multi oynicagım oyunlarda zaten bi bf serisi oda bf1 i xbox one da baya oynadım yeter

casper kasa önermem psu ları acayip dandik oluyor

ekran kartını kasa psu yu sıfır alıp

işlemci ram i anakartı 2.el alabilirsin
  • quote:

dedigim gibi multi yi xbox one da oynuyom ama 1050 ti dan sonra açmıyorum bile

ama dedigim gibi

shadow of war wolfenstain 2 gayet güzel high da işimi gördü shadow of war 55 60 fps wolf2 de 65 70 fps gayet iyi high ayarlar

amacım single oyunları pc de oynayıp multi oyunları xbox da oynamaktı ama ülke ülke egilki herşet ateş pahası xbox bile lüks

o yüzden call of duty ww2 ac origins de pc de devam

zaten single yeter zaten multi oynicagım oyunlarda zaten bi bf serisi oda bf1 i xbox one da baya oynadım yeter

casper kasa önermem psu ları acayip dandik oluyor

ekran kartını kasa psu yu sıfır alıp

işlemci ram i anakartı 2.el alabilirsin

2. el anakartlar hep sorunlu gibi, ama mantıklı olur

i5 3470, i5 4460, i7 3770, i7 4770, i5 7400, ryzen 3 1200

bunların performans sırası ne olurdu ? maliyet olarak değilde performans. genede merak ettim fazladan vermeye değer mi

• İ7 4770

İ7 3770

R3 1200

İ5 7400

İ5 4460

İ5 3470

Bu şekilde olurdu. Ryzen fiyatına göre oc olması sayesinde i5 i tokatlıyor

Sıralama bu şekilde

• quote:

İ7 4770

İ7 3770

R3 1200

İ5 7400

İ5 4460

İ5 3470

Bu şekilde olurdu. Ryzen fiyatına göre oc olması sayesinde i5 i tokatlıyor

Sıralama bu şekilde

oc olmadığını farz edersek i5 ler teklide r3 ün önüne geçerdi sanırım. ryzene b350 + soğutucu ekleyince o farkla i5 7400 le aynı paraya geliyor.

• Sogutucı eklemnize gerek yok kendi stok sogutucısı gayet iyi

B350 de oc a izin verdigi için. Fp ürün ama ddr4 8 gb ram 400 tl

16 gb 900 tl

• quote:

Sogutucı eklemnize gerek yok kendi stok sogutucısı gayet iyi

B350 de oc a izin verdigi için. Fp ürün ama ddr4 8 gb ram 400 tl

16 gb 900 tl

soğutucu olmalı bence, wraith yetersiz gibi, hatta teknobiyotik ryzen 3 1200 u oclamıştı, sıcaklık degeri 20 derece kadar fark ediyordu

• Wallahi kısa vadede iş görür zaten giriş pc. Parçası uzın vadede zaten fan alınır ama ve lakin bunu kullanıcak adam zaten oc dan filan anlamıyan adamlar kullanır bilen adam zaten dediginiz gibi fan filan alır

Ama ve lakin. Giriş pc parçası oldugu için stok sogutucı yeterli

Zaten su dolar kuru ile mönitörsüz giriş pc 3000 tl ye dayandı zaten

• Yuzumuz ne zaman gulecek acaba

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.