Şimdi Ara

VATAN BİLGİSAYAR DOLAR KURU SAHTEKARLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ihsankutamis

Hergün güncellemiyorlar onu sitenin altında da yazıyor dolar kuru şukadar baz alınmıştır falan diye

Biliyorum hocam .su anda da girdim fiyatlar aynı. Kur da yazıyor 2.8990 diye.ama fiyatlar 2.96 nin fiyatları olmaz hocam. İnsanlara keriz muamelesi yapıyorlar.dolar yükselince anında yapıyorlar.gittim sordum.dolar yükselince o anda fiyatlar değişiyormus..
    Ama düşünce aynı. Ohhh ne güzel memleket ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitede dolar kurları nedense hemen işlenmiyor veya yanlış oluyor, ancak mağazadan aldığınız an dolar kuru güncel oluyor.

Kulaklık ve gamer klavye aldım 144 lira yazıyordu ama kur yüzünden 140 ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueExorcist

Sitede dolar kurları nedense hemen işlenmiyor veya yanlış oluyor, ancak mağazadan aldığınız an dolar kuru güncel oluyor.

Kulaklık ve gamer klavye aldım 144 lira yazıyordu ama kur yüzünden 140 ödedim.

Takibim devam ediyor arkadaşlar. Bunlar tam 3 kâğıtci.gectigimiz cuma günü 2.84 olan vatanbilgisayar kuru ile anakart sonunda 607 lira düştu.ama durun çok geçmeden cumartesi günü hemen fiyat eski ye döndü 677 lira. Üstelik dolar kuru aynı .bugün tekrardan kontrol ettim fiyat hala aynı. Bu kadar sahtekarlık olmaz ya.yazıklar olsun.

• Inventus tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KuteKavun

Inventus tavsiye ederim.

Aynen katılıyorum. Adamlara gidip sovmek istiyorum resmen yaa.Bidaha vatanbilgisayar mi tövbe

• 1- Serbest piyasa istediği fiyatı koyar.
    2- Zamanında yüksek kurdan ihraç ettiyse tl olarak sabit tutması normal.
    3- Sen amerikadan telefon getirdin diyelim, sahibinden.comda satacaksın. 500 dolara getirdin dolar 3 iken. 100 lira kar ekledin 1600e satacaksin. Dolar aniden düştü 2.85e, fiyatını düşürür musun? Bu gibi durumlarda empati kur. Saçma sapan velet gibi bağıra bağıra yazma. 3-5 Lira için maymun olmuşsun. Gir bak bir suru site var daha ucuza satan ne bu vatan merakı? İşine gelmiyorsa git amazondan al.

• Uzun zaman önce vatandan bişey almayı bıraktım kafam rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

1- Serbest piyasa istediği fiyatı koyar.
    3- Sen amerikadan telefon getirdin diyelim, sahibinden.comda satacaksın. 500 dolara getirdin dolar 3 iken. 100 lira kar ekledin 1600e satacaksin. Dolar aniden düştü 2.85e, fiyatını düşürür musun? Bu gibi durumlarda empati kur. Saçma sapan velet gibi bağıra bağıra yazma. 3-5 Lira için maymun olmuşsun. Gir bak bir suru site var daha ucuza satan ne bu vatan merakı? İşine gelmiyorsa git amazondan al.

demek ki seni 3-5 3-5 düdükleyerek iyi alıştırmışlar.. eee zevk meselesi bişey diyemem hoşuna gidiyor demek ki..

madem bunu belli bir dolar kurundan aldı o zaman kura göre indirmeyecekse kura göre de bindirmeyecek.. ok!
    belli olan karı ne ise ona gore hareket edecek.kura göre fazlasını almayacak ok ?? gelip te burada yaygara yapma bana.

• quote:

Orijinalden alıntı: ferithhh

quote:

Orijinalden alıntı: Dancing Bear

1- Serbest piyasa istediği fiyatı koyar.

demek ki seni 3-5 3-5 düdükleyerek iyi alıştırmışlar.. eee zevk meselesi bişey diyemem hoşuna gidiyor demek ki..

madem bunu belli bir dolar kurundan aldı o zaman kura göre indirmeyecekse kura göre de bindirmeyecek.. ok!
    belli olan karı ne ise ona gore hareket edecek.kura göre fazlasını almayacak ok ?? gelip te burada yaygara yapma bana.

üslubuna dikkat ezik velet vatandan alışveriş yaparak düdüklenen asıl sensin. burası serbest piyasa, onca yer dururken gelip bu adamların kuruna boş boş sallarsan bende tepki gösteririm. git bir sürü site mağaza var oralardan alışverişini yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dancing Bear -- 5 Haziran 2016; 1:36:12 >

• adam stoklarını dolar yüksekken doldurmuştur ucuza satmak istemiyordur anormal ne var ki. kimseye de dayatmıyor gelin vatandan alın diye silah zoruyla ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.