Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Garanti Durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
91
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatandan GM 4g aldım ancak 2. gün ekran gitti vatana gönderdim. Değişim kararı geldi.

Sorum şu ki ben bu telefonu istemiyorum para iadesi istiyorum. O zaman oradaki müşteri temsilcisi ücret iadesi yaparız demişti. Sorun çıkarırlar mı ? Bunun prosedürü nedir?

• Merhaba,
    Geçen yılın Aralık ayında bende Vatan'dan 4G aldım. Şu ana kadar garantiye gönderecek bir durum olmadı, ama size para iadesi yaparız demişlerse sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Yine de farklı çevrelere sormanızda fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ellite_Crysis

Merhaba,
    Geçen yılın Aralık ayında bende Vatan'dan 4G aldım. Şu ana kadar garantiye gönderecek bir durum olmadı, ama size para iadesi yaparız demişlerse sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Yine de farklı çevrelere sormanızda fayda var.

<script>console.log('sha256 sonrası: 0.000')</script><script>console.log('1.1: 0.000')</script>

Cihaz doa kapsamında değişim ile geldi. Gittim telefon değişimden geldi ücret iadesi kararı çıkmadı dediler. İtiraz edip telefonu almadım. Bu sefer tekrar gönderelim kesinlikle iade diye bir 20 gün daha bekleyeceğim. Muhtemelen iade etmeyecekler ve tüketici hakem heyetindeki arkadaşla çözeceğiz işi. Ha sonra ne mi olacak bir daha Vatanın kapısından geçmeyeceğim. Ailemden tanıdıklarımdan çevremden kimseyi vatan bilgisayar kapısından geçirmem. Başta ücret iadesi alırsınız deyip vermemek ne demek.

• Umarım hakkını alırsın, peşine düşmek lazım böyle şeylerin. Gerçekten üzüldüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • <script>console.log('sha256 sonrası: 0.000')</script><script>console.log('1.1: 0.000')</script>

20 günü beklemeyeceğim. Bu gün dilekçeyi yazıp yarın vericem tüketici hakem heyetine.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.