Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar'ın Önerdiği Sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu sistemle rdr2 oynanabilir mi, ondan bile emin değilim. Genel kullanım amaçlı alıyorum zaten, oynayacağım en epik oyun Total War, Fifa 20 falan olur yani.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ryzen 5 1600 ile 2600 arasındaki farkı göz ardı etmem iyi bir seçim olur mu gerçekten emin değilim. Zaten benzer sistemi 2600 ile topladım sayılır.

• Vatandan uzak durun dahili gpulu model bir işlemci ile ek gpu kullanmanız akıl işi değil

r5 2600 rx580 li bir sistemi daha aşağı fiyatlara almak mümkün
  • ThE LoSt kullanıcısına yanıt
    Peki, o halde nasıl hocam? Dahili gpuya ihtiyacım yoksa olmayan ve performansı yüksek bir işlemciyi nasıl bulabilirim?

• flean kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar da dile getirmiş r5 1600 yada r5 2600 işlemci seçip ekran kartını rx580 yapmanız yeterli.
  • quote:

Önerilen sistemi satın almayacağım. Belirlediğim bileşenler şunlar:
    AMD Ryzen 5 2600 (800 lira)
    Asus RX580 4GB DUAL (972 lira)
    Gigabyte GA-A320M-S2H 3200 Mhz (300 lira) (duruma göre B450M-S2H ile değiştirebilirim (400 lira))
    GSkill RipjawsV 8GB DDR4 (217 lira) (duruma göre Corsair Venegeance ile değiştirebilirim fiyatları aynı)
    SSD almayacağım. Kasa ve PSU için karar vermedim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ryzen 5 2600 ve RX580 diye zaten kafamda belirledim. Bu model zaten dahili gpuya sahip değil mi?

tabi oynatır hocam, rx 580 de oynatmayacaksa artık. :D
    www.game-debate.com
    Low vs Ultra on Red Dead Redemption 2 with Radeon RX 580 8GB 1080p,1440p,4K
    https://www.game-debate.com/low-vs-ultra-graphics-settings/9339-red-dead-redemption-2/3876-radeon-rx-580-8gb

• Mihrali Bey M kullanıcısına yanıt
    Bunu duymak sevindirici. Uzun süredir piyasayı takip etmiyorum ve bu bütçeyle low bile olsa akıcı rdr2 oynatabilen sistem kurabileceğimi düşünmüyordum.
    Ayrıca bütçemi biraz sorguladığım için duruma göre rx570'e düşebilirim. Sanıyorum ki bir kaç fps fark edecektir.

Verdiğim linkte, 1080p, high ayarlarda 66 fps veriyor, yazıyor hocam. Rahat olun her oyunu oynarsınız. 580, bence 1080p için hala iyi bir kart.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.