Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar İnternete Özel (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan satis poltikasini

İnternete indirim magzada bindirim olarak deistirmis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baran18 kullanıcısına yanıt
    xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 22:42:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_Assassin

quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Baran18

Zalman z3 plus internete ozel fiyati 110 tl gordum ve vatana gittim 122.5 lira fiyat cikardilar ona gore gidin !!!!

Logitech g300 mouse internete özel 65 tl yazıyordu mağazaya gittim yine 65 tlye aldım

Ben benim basima gelen olayi soyluyorum

Şaşırdım doğrusu ben peşin almıştım taksitle aldıysanız ondan da kaynaklanabilir

Bende pesin aldim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

Az önce arayıp sordum ssd almayı düşünüyorumda samsung evo için internete özel 229 TL yazıyor mağazada en düşük 246 TL görüyorum dedi tamam dedim bende

yani aynı değilmiş beyler

Hafta sonları aynı oluyor

Haftasonu alırım o zaman hocam

• Şubede internetten alışveriş yapıyormuş gibi kredi kartından çekebiliyorlar parayı. Yine internetten almış sayılıyorsunuz ama kargoyu beklemeden şubede aldığınız ürünü elden teslim ediyorlar. Arkadaşın da dediği gibi kredi kartına tanımlı telefon yanınızda bulunsun ona güvenlik şifresi geliyor. Kasaya onu söylüyorsunuz satış tamamlanıyor. Nakitte ne olur bilmiyorum ama ben 7-8 ay önce aldığımda durum buydu. Şu an da değişmiş olacağını sanmam. Kasada duran internet üzerinden satış yapmayı bilmiyorsa farklı fiyat var diyebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ex5kal

quote:

Orijinalden alıntı: emrys3535

Bir fark olmuyor. Vatanın şubesinde de internetteki fiyattan alabiliyorsunuz.

yanlış bilgilendirme yapmıyalım orda yazıldığı üzere (İNTERNETE ÖZEL) kendim hd7950 aldım bir arkadaşıma internetteki fiyatıyla şube fiyatı çok farklıydı (internete özel)

Hafta içi alırsan hayatında yemediğin en büyük yağlı demir kazığı yemiş olursun ( Unutma ) :)
  • emrys3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben nakit iş yaparım o yüzden sıkıntı yarın gidip bir sorarım gene yakında vatan

• kocaman bir dukkanin kiradi ve bir suru eleman ucreti yerine , netten urun satmak daha karli olacaktir , millet netten alisverise yoneldikce vatanda subelerini kucultur masrafdan kurtulur , ayrica subeye gidip aradiginiz urunu bulamayabilirsiniz net satisinda buda olmuyor pazarlama stratejisi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • forza26 F kullanıcısına yanıt
    8 parça için internetteki sepetim 2185, mağazada ödediğim fiyat 2241. sepetinize attığınız üründe "internet özel" diye bir ibare var ise, mağazada fiyatı daha yüksektir.
  • O zaman haftasonu gidilip bu internet alışverişi olayını bildirmek dediğiniz gibi öyle işlem yaptırmak daha iyi olacaktır.
  • Ex5kal kullanıcısına yanıt
    senelerdir alışveriş yaparım haftasonu mağazalarda farklı fiyat görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: KralDorduncuVites

senelerdir alışveriş yaparım haftasonu mağazalarda farklı fiyat görmedim

İnternete özel yazan ürünlerde sadece internetten alınabilir fiyat diye bilgilendirdiler beni ve ürünü satmadılar eve gidip sipariş etmek zorunda kaldım bu yüzden böyle bi yorum atma gereği duydum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.