Yarın Vatan Bilgisayarda iş görüşmem var. Daha önce mülakata giren, konuyla alakası olan ya da Vatan Bilgisayar da çalışanlar yardımcı olursanız sevinirim.
hangi alanda görüşme yapacaksınız hocam?
terapi_triyaki
kullanıcısına yanıt
Kasa bölümü için çağırdılar.
top sakalın yoksa gitme.
Sakal ve Bıyık var.
quote:
Orijinalden alıntı: bekir1517
Sakal ve Bıyık var.
Hocam hiç kasmana gerek yok rahat bir şekilde gidip relax olman yeterli. İnsan kaynakları bölümünde çok zorlamıyorlar görüşme de referans isterler deneyim bilgini sorarlar işi yapabilir misin yapamaz mısın bu kadar.
quote:
Orijinalden alıntı: terapi_triyaki
Hocam hiç kasmana gerek yok rahat bir şekilde gidip relax olman yeterli. İnsan kaynakları bölümünde çok zorlamıyorlar görüşme de referans isterler deneyim bilgini sorarlar işi yapabilir misin yapamaz mısın bu kadar.
Alıntıları Göster
aynen rahat gözükmeni tavsiye ederim
mesleğimin seninle ilgisi yok ama avm, teknoloji marketleri çok gezerim
personel hep diksiyonu düzgün, sakin, paniklemeyen, efendi görünümlü kişiler
yani arkanı döndüğünde sana sövüyor olabilir ama yüzüne bakarken "haklısınız efendim" modunda
terapi_triyaki
kullanıcısına yanıt
Daha önce herhangi bir işte çalışmadım. Sıkıntı olur mu ki ?
quote:
Daha önce herhangi bir işte çalışmadım. Sıkıntı olur mu ki ?
Sorun olmaz hocam kendinden emin ol işi yapabilirim imajını ver kasmana gerek yok yaş kaç? Ne mezunusun?
terapi_triyaki
kullanıcısına yanıt
20 Lise mezunu.
quote:
20 Lise mezunu.
Tamam bir problem yok, normal giyinebilirsin sakal aşırı olmadıkça pek sorun olmaz. Teknolojik ürünlerden az çok anlıyorsun bundan da bahset olay biter yani.
quote:
Orijinalden alıntı: terapi_triyaki
Tamam bir problem yok, normal giyinebilirsin sakal aşırı olmadıkça pek sorun olmaz. Teknolojik ürünlerden az çok anlıyorsun bundan da bahset olay biter yani.
Alıntıları Göster
Skype tan istanbulda birisiyle görüştürüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.
Skype tan istanbulda birisiyle görüştürüyorlar.
Alıntıları Göster
hocam nasıl başvuru yaptın?
terapi_triyaki
kullanıcısına yanıt
Vatan bilgisayar çalışanlarına oranla çok bilgili olduğum söylenebilir. Prim Maaş yemek sistemi hakkında bilgin var mı hocam ?
Eric Theodore Cartman.
kullanıcısına yanıt
Neler soruyorlar bilgin var mı ? Hocam.
netstat
kullanıcısına yanıt
Kariyer.net Vatan Bilgisayar ilanına başvurdum. Bugün öğlen aradılar.
quote:
Kariyer.net Vatan Bilgisayar ilanına başvurdum. Bugün öğlen aradılar.
hocam bende zamanında vatan media markt teknosa filan hepsine başvurdum kariyerden dönen olmadı hiç. zaten 10 bin tane filan başvuru yazıyordu hangisine bakacaklar ki diyordum.
quote:
Nerelerde çalıştın son işinden neden ayrıldın Burda nerede daha verimli olursun falan filan kasma ya rahat ol zaten 1-2 kişilik iş için 350000 kişiyi görüşmeye çağırıp 1-2 kişi alıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Theodore Cartman.
quote:
Nerelerde çalıştın son işinden neden ayrıldın Burda nerede daha verimli olursun falan filan kasma ya rahat ol zaten 1-2 kişilik iş için 350000 kişiyi görüşmeye çağırıp 1-2 kişi alıyorlar
Alıntıları Göster
İlk başta bir form dolduracaklar oraya 1 ya da 2 tane referans yaz mutlaka akraban falan olmayan