Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar KDV İndirimi (21 -24 Kasım 2019) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
361
Cevap
7
Favori
42.828
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun için anlamlı değil, harici soğutma almayacaksanız 3700x de düşünülebilir.
    x570 maliyeti yüzünden seçmiyor kimse ama bence b450 bios vs uğraşacağına al x570 yeni nesil kafa rahat etsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongor

ben kesinlikle alışveriş yapamıyorum ya, sepetten tam tamına 1 ürün almak için 10 defa bilgilerimi girdim, kesinlikle alamıyorum. (üyeliksiz devam et diyorum)
    Sırf bu yüzden üyelik açtım, o şekilde satın alabildim.
  • whitelated kullanıcısına yanıt
    3600 ile 3600x arasındaki fark saat hızları ve fan farkı. Bu farkı başka amaçla kullanabilirsin.

x570 anakartların fiyatları 1000TL üzerinde olduğu için bir önceki seri B450 Tomahawk en alınası kart duruyor şu anda fiyatı ile.

• xooa kullanıcısına yanıt
    Hakkin devam eder sen sadece teslimat noktasini degistiriyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yine bu siteler arasında en iyi fiyatlar vatan da sanırım.

Aslında 1660ti alma niyetindeydim ama bu kartı aldım ve RTX dünyasına adım attım. Yüzde 5 indirimle 2000 tlye geliyor.
    Daha iyi fiyat görmedim RTX 2060 için.

• Kongor kullanıcısına yanıt
    Teker teker al ürünleri. Bu şekilde işlemi mağaza teslim olarak bitirdik.
  • @opuslandia

Haklısın birde Modern Warfare kampanyası bitmeseymiş. Şuan sadece RX 5700 serisinde oyun kampanyası devam ediyor.

• yukarıda bir arkadaş asus'tan amd alma demişti de, neden? kronik sorun mu var acaba? bir de asus 3 yıl garantili olmuyor muydu ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

max modellerde ki 4133mhz desteği anakart ile ilgisi yok, 3000 serisi içeren güncel bios ile gelmesinden kaynaklı. max olmayan modellere 3000 serisi destekli yani combo pi agesa içeren bios yüklediğinizde aynı ram desteği oluyor.
    https://forum.donanimhaber.com/ryzen-islemcinizden-yuksek-oyun-performansi-alabilmek-icin-yapilmasi-gerekenler--140865878#140865878

Al bak max olmayan b450 anakart ile 3733mhz ram kullanıyorum.
    Her konunu takip etme zorunluluğumuz var mı?
    B450 Tomahawk dizaynını beğendik ondan dolayı da onu alıyoruz. Zaten piyasada Max versiyonu var.
    Senin bios güncellemelerinle dediğin her anakart ve ram birleşiminde sendeki gibi stabil çalışacağını %100 garanti edebiliyor musun?

Baktım emrettiğin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMING

Her konunu takip etme zorunluluğumuz var mı?
    B450 Tomahawk dizaynını beğendik ondan dolayı da onu alıyoruz. Zaten piyasada Max versiyonu var.
    Senin bios güncellemelerinle dediğin her anakart ve ram birleşiminde sendeki gibi stabil çalışacağını %100 garanti edebiliyor musun?

Baktım emrettiğin için.

Alıntıları Göster
    Hocam o arkadaş öyle fazla şey yapmayın. Sabahtan akşama kadar canı sıkılıyor, sağa sola sataşıyor böyle. Boşverin, sevin geçin.

• Bilginiz olsun sadece sepete ilk eklenen ürüne %5 indirim yapıyor zaten üstünde indirim uygulanan parçada yazıyor bug var sanırım normalde hepsine uygulanmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazı sorularım var;
    3600 almaya karar verdim, aklımda 3700x vardı ama ciddi fiyat farkı var.
    3600 ün ısınma problemi varmış, bunun için Cooler Master ın sıvı soğutmasına baktım, önerir misiniz?
    İkincisi anakart olarak gerçekten herkes gibi bende arada kaldım, MSI Tomhawk mı diyorsunuz B450 yoksa MSI Gaming x570'mi. Arasında 300-400TL fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WrathChild

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-gtx1660ti-ventus-xs-6g-oc-6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html

1600e geliyor sepette sıcak
    kapandı mı
  • gece gaza gelenlerdenin 4k bir 23-27 ekran varmı gözünüze ilişen
  • ödeme kısmında site sürekli hata veriyor. Bilerek mi yapıyorlar anlamıyorum. Ben yatıyorum almıyorum indiriminiz batsın.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.