Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Microlab + Logitech 2+1 Speakerlar Kaçmazzzzzzzzzzzzzz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
8
Favori
23.206
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilker1041

quote:

Orijinalden alıntı: sünnetçi34

Topkapi vatanda m910 a arkadasin telefonu bagladik iphone 4 sarki actik oldu benim telefonu bağladım ses yok neden olmuş olabilir tel s4 görevli taktı telefonunu ondada çalıştı lg idi sanirsam teli sonyde olabilir

ses nasıldı peki hocam

ses fc 360 a göre m910 daha iyiydi alacak olanlar varsa m910 alsın
  • arkadaşlar bu m910 u optik çıkıştan tv ye bağlasak 1080p olan dts li filmlerde ses cıkarmı cıkmazmı ne dıyorsunuz?
  • Benim bilgisayarım hdmi ile tv ye bağlı. m910 u da optik kablo ile tv ye bağlasam bilgisayardaki dts li filmlerin sesini tv aracılığı ile hoparlörden alabilirmiyim?
  • Daha önce Edifier x600 ü kullanan varsa m910 ile karşılaştırma yapabilir mi acaba nasıldır ses kalitesi olarak?
  • arkadaşlar m910u tv ye bağladım. oda yaklaşık 12m2 filan. ses seviyesi yeterli bence. şekli güzel. daha detaylı inceleyip tekrar yazacam.

Şöyle bir durumla karşılaştım. Teledünya receiverına optik kablo ile bağladım. Birçok kanaldan ses geldi fakat National hd kanalından ses alamadım. Muhtemelen dolby veya dts olmasından dolayı. Ama tv ye bağlıyınca sorun gitti. Çünkü tv sesi çözüp ses sitemine aktarıyor. İllaki receiver a bağlamak istiyorsanız optik yerine koakiel kablo veya stero kablo ile bağlayın derim.
  • Akakçe, cimri vs tarzı siteler reklam siteleridir. Sadece anlaşma yaptıkları sitelerin en ucuz ürünlerini gösterirler. Fiyatlarına aldanmayınız, güya hepsi en ucuzu farklı gösterir.
  • z553 fiyatı hep aynı yeni birşey değil. 6 aydır takip ediyorum almak için sonra vazgeçiyorum
  • bugün m910 aldım . lg760s optik çıkışına taktım. hiç ses gelmiyor. sorun ne olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yahely

Daha önce Edifier x600 ü kullanan varsa m910 ile karşılaştırma yapabilir mi acaba nasıldır ses kalitesi olarak?

ikisinide kullandım kesinlikle x600 diyorum ama bulunmuyor pek piyasada, bulabilirseniz x600 alın derim şahsen..
  • Arkadaşlar hangisinde kulaklık çıkışı var ? bazen telefonun kulaklığını takarak dinliyorumda şuanki Logitect S220'de mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 29 Mayıs 2014; 20:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adonise

Pc için almayı düşünüyorum tvde kullanmayacağım, sizce hangisini alayım arkadaşlar.

eğer yer sorunun varsa
    http://www.vatanbilgisayar.com/gigaworks-t20-1-1-speaker.html?srt=UP

al bende t10 var ses ve basları çok iyidir ki bas tiz ayarları vardır. logitecler pek tavsiye edilmiyor.

yalnız corsair de güzele benziyor ama pahalı

http://www.corsair.com/en-us/gaming-audio-series-sp2500-high-power-2-1-pc-speaker-system

• bugün m910 aldım . lg760s optik çıkışına taktım. hiç ses gelmiyor. sorun ne olabilir?
  • 5+1 değil falan yazanlar olmuş.

96 tl lik ürünün 5+1 olma ihtimali var mı sizce bu kalitede?

-20 bin tl ye sıfır clk200 aldım
    +Hmm bugatti veyron değilmiş boşver...
  • Tv Ayarlarından ses çıkışını optik olarak ayarladınız mı?
  • Sabah sipariş verirken, düşüncem bu yönde idi, M-910 'u hiç kullanmadım ama X600 'dan daha iyi olabileceğine ihtimal veresim yoktu. Peki, M-910 dts desteklemiyormuş yazıyorlar, doğru mudur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 29 Mayıs 2014; 20:14:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VeNoM

quote:

Orijinalden alıntı: yahely

Daha önce Edifier x600 ü kullanan varsa m910 ile karşılaştırma yapabilir mi acaba nasıldır ses kalitesi olarak?

ikisinide kullandım kesinlikle x600 diyorum ama bulunmuyor pek piyasada, bulabilirseniz x600 alın derim şahsen..

peki edifier m3200 de dinlediniz mi? malum x600 bulunmuyor ama 3200 rahatca temin edilebiliyor
  • arkadaşlar m910u tv ye bağladım. oda yaklaşık 12m2 filan. ses seviyesi yeterli bence. şekli güzel. daha detaylı inceleyip tekrar yazacam.

Şöyle bir durumla karşılaştım. Teledünya receiverına optik kablo ile bağladım. Birçok kanaldan ses geldi fakat National hd kanalından ses alamadım. Muhtemelen dolby veya dts olmasından dolayı. Ama tv ye bağlıyınca sorun gitti. Çünkü tv sesi çözüp ses sitemine aktarıyor. İllaki receiver a bağlamak istiyorsanız optik yerine koakiel kablo veya stero kablo ile bağlayın derim.
  • logitech olanı yaklaşık 5 aydır kullanıyorum. görünüşe yorum bile yapmak ayıp olur fakat logitech kalitesi gerçekten mükemmel insan kutusundan çıkarmak istemiyor o derece. ses kalitesi de bir o kadar iyi. bass'ı son seviyede tutamıyorum hiçbir zaman
  • alıp kargo'ya verilen varmı ? sabah 10 gibi sipariş etmiştim hala hazırlanıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4Pwnage

alıp kargo'ya verilen varmı ? sabah 10 gibi sipariş etmiştim hala hazırlanıyor

benimkide halen hazırlanıyor gözüküyor. yarında böyle devam ederse iptal edip mağazadan alırım
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.