Şimdi Ara

Vatan bilgisayar Servis Dönüş Testti Nedemek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar vatan bilgisayardan Logitech F710 gameped almıştım oyun oynarken tek bir oyun oynamıyodum gta da araba sürerken direksiyonu atıyom
    direksiyonu sağa çeviryom sağa çevirmeyi bırakıyom hala dönmeye devam ediyodu oyunla alakalı değil diğer oyunlardada böle oluyodu bide kamerayı değiştiriyodum
    ayarlıyodum hala kamerada takılı kalıp dönüyodu servise verdik dün ve ondan önceki günler yetkili servis kontrolünde diyodu bugün Servis Dönüşü Testte diyor
     Vatan bilgisayar Servis Dönüş Testti Nedemek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 24 Aralık 2015; 17:46:02 >

• Test ediyorlardir ürünü. Bozuk mu çalışıyor mu diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır ile değişen üründe bile test yazıyor vatanda pek inanmamak lazım büyük ihtimal kargodan müşteri hizmetlerine taşınıyordur. Hele logitech ise tamir vs olmadığı için ürün ya sıfırdan değişir yada garanti kapsamında değildir. ( genelde yazılımsal yada firmware update ile çözülen sorunlar olabiliyor ). Büyük ihtimal orda sabit şeyler yazıldığı için urun geldi girişini yapıyoruz yerine testte yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0netw0

Sıfır ile değişen üründe bile test yazıyor vatanda pek inanmamak lazım büyük ihtimal kargodan müşteri hizmetlerine taşınıyordur. Hele logitech ise tamir vs olmadığı için ürün ya sıfırdan değişir yada garanti kapsamında değildir. ( genelde yazılımsal yada firmware update ile çözülen sorunlar olabiliyor ). Büyük ihtimal orda sabit şeyler yazıldığı için urun geldi girişini yapıyoruz yerine testte yazıyor.

Ne yani sorun yok diye tekrar mı gönderirler
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt
    Logitech ise test merkezleri var test yapıyorlar eğer sorun var ise yeni ürün veriyorlar. Benim logitech ürün değişimlerim hep öyle oldu yeni ürün gelir değişim belgesi çıkartır vatan. O araya belge işlemleri diye servis dönüşü testte yazarlar. Yani test mest hikaye olay belge çıkarmak korkulacak bir sorun yok garanti belgesi vs sorunu yoksa ürün gelmiştir bir kaç güne sonuç çıkar. Garanti belgesi sorunlu ise fatura adınıza yeni belge çıkarılıp tekrar garantiye götürülür. Bu şekilde 3 kez servis dönüşü teste girmiş kulaklığım ( sennheiser cx 200 ) garanti belgem kayıp diye git gel yapaarak sonunda ürün değiştirildi.
  • 0netw0 0 kullanıcısına yanıt
    Bugün müsteriye teslime hazır dedi abim alcaktı da umarım sorun yok diye tekrar vermezler gta da araba sürerken direksiyonu çeviriyom sonra bırakıyom hala dönmeye devam ediyodu takkılı kalıyodu kamerada öle kamerayla oynuyodum takılı kalıyodu
  • kaan1840 kullanıcısına yanıt

7 yil geçmiş ) Lakin ürün zamanında nasıl geldi size? Değişim olmusmuydu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.