Şimdi Ara

Vatan Bilgisayar Tvlerde %15 Notebooklarda %10 indirim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
2
Favori
9.693
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hecaton

Şu iki TV arasında kararsız kaldım.
    Samsung alıp 1700TL fazla vermeye değer mi? Yoksa Sony alıp keyfine mi bakmalı?
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-55q70ra-55-138-cm-4k-uhd-smart-qled-tv-dahili-uydu-alici.html 7649 (100hz, dled)
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xf9005-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html 5949 (100hz)
    Sony alin gecin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Grundig tvler alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55pus7303 4000 tl fiyat nasıl sizce? Alınır mı bu fiyata?
    www.vatanbilgisayar.com
    Philips 55PUS7303 Uhd Android Smart Tv Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/philips-55pus7303-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

• Abi yine kaçırdık ya çıldırcam tv alma atefesindeyim tüm fırsatları kaçırıyorum

• Hayırlı olsun. Vatandan aldığınız için geri ödeme veya hediye çeki seçeneği var görmediyseniz bir göz gezdirin.
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-tvler-evinizde-paraniz-cebinizde/

Edit: Yeni şöyle bir ibare okudum ''Kampanya’ya katılan Vatan Bilgisayar San. Ve Tic. A.Ş Satış Noktalarından'' vatan ile iletişime geçin internet sitesi üzerinden alımlarda kampanya geçerli mi diye. Fiziksel mağazada kampanya olup sanal mağazada olmama ihtimali olabilir vatan ile iletişime geçin. Bu kampanya uzun bir süredir aktif olduğu için bu sürede vatan internet sitesi üzerinden alım yapanlara ne gibi geri dönüş yapılmış bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 16 Ağustos 2019; 13:2:29 >

• K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Baktım hocam,bilgi için teşekkürler.Ben en iyi 300 liramı alim kaçim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 16 Ağustos 2019; 13:0:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hecaton

Şu iki TV arasında kararsız kaldım.
    Samsung alıp 1700TL fazla vermeye değer mi? Yoksa Sony alıp keyfine mi bakmalı?
    https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-qe-55q70ra-55-138-cm-4k-uhd-smart-qled-tv-dahili-uydu-alici.html 7649 (100hz, dled)
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xf9005-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html 5949 (100hz)
    Paramız ile rezil olduğumuz klasik bir Vatan Bilgisayar rezaleti ile karşı karşıyayım.
    Aşağıdaki ürünü dün akşam kampanyalı fiyattan (5949 TL) satın aldım. Fakat bugün stoğumuzda yok siparişinizi iptal edeceğiz diye aradılar.
    Bende şuan sitelerinde ürünün kampanyasız fiyattan satışta olduğunu ve stokta olmayan ürünü nasıl sattıklarını sorup siparişimin iptalini kabul etmedğimi ürünü göndermelerini istediğimi belirttim.
    Eğer siğarişi iptal etmekte ısrarcı olurlar ise hukuki olarak ne gibi bir yaptırım hakkım var? Bilen var ise aydınlatabilir mi?

www.vatanbilgisayar.com
    Sony 55XF9005 55'' Android Smart Tv - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xf9005-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

Edit: Buraya yazdıktan 10 dk. sonra sitelerinde stoğa gelince haber ver olarak değiştirdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hecaton -- 16 Ağustos 2019; 15:0:58 >

• Hecaton kullanıcısına yanıt
    Tüketici hakem heyetine gidebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: İmanPower

Abi yine kaçırdık ya çıldırcam tv alma atefesindeyim tüm fırsatları kaçırıyorum
    Görürsen bi PM rica ederim hocam :) ben de alacağım.
  • Hecaton kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var bende Sony 55XF9005 model ürünü sipariş geçtim şimdi tedarik edemediklerini söylüyorlar bu nasıl iş ne yapmamız gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jizzy Quuatily

Görürsen bi PM rica ederim hocam :) ben de alacağım.

Alıntıları Göster
    Ben sürekli takipteyim istedigim fiyata bulamadim.Yakalarsam guzel fiyatlari burda paylaşacağim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi loveinextreme -- 16 Ağustos 2019; 15:58:14 >
  • Arkadaşlar, Vatan Bilgisayar benim de Sony 55XF9005 TV siparişimi stokta olmadığı gerekçesiyle iptal veya başka ürün ile değiştirme teklifinde bulundular. Ben bu durumu kabul etmediğimi ilettim, sonuçta ürünü önerdiler ve bizler ürünü satın aldık, yapılanın eylemin mağduriyet doğurduğunu düşünüyorum.

Bir hukukçu olarak açıkça söyleyebilirim ki, ürünü tedarik etmeleri veya ürünün fiyat farkını tarafımıza vermeleri gerekiyor.

Doğrudan iptal talebini kabul etmemenizi öneririm.
  • Benide aradılar Sony 55xf9005 stok yokmuş muadil ürün onerelim falan kabul etmedim kapalı kutu ürünümü gönderin ben beklerim dedim hayırlısı

• bir zamanlar ben de "vatan bilgisayar'da indirim" masalına inanıyordum. neyse ki büyüdüm de artık bu masal hiç inandırıcı gelmiyor artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan Bilgisayar Tvlerde %15 Notebooklarda %10 indirim

Belki birine lazim olur diye koyayim. Vatan hic kusura bakmasinda adetli satis yapmadi. Bundan dolayi iptal etme sanslari yok. Bariz fiyat yanlisligi da yok.

• coco1912 C kullanıcısına yanıt
    Nasıl yok? Mağaza stoklarında var gözüküyor.

STOKTA BULUNAN MAĞAZALAR

Adana (Çukurova)
    Ankara (Batıkent)
    Ankara (Söğütözü)
    Bursa (Nilüfer)
    İstanbul (Bostancı)
    İzmir (Balçova)
    İzmir (Optimum AVM)
    Kocaeli (İzmit)
    Konya
    Manisa
  • novicem N kullanıcısına yanıt
    Balçova vatan bilgisayar aradım teşhir ürün var kapalı kutu yok dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: novicem

Nasıl yok? Mağaza stoklarında var gözüküyor.

STOKTA BULUNAN MAĞAZALAR

Adana (Çukurova)
    Ankara (Batıkent)
    Ankara (Söğütözü)
    Bursa (Nilüfer)
    İstanbul (Bostancı)
    İzmir (Balçova)
    İzmir (Optimum AVM)
    Kocaeli (İzmit)
    Konya
    Manisa
    Bursa ve İzmit'te de teşhir var.
  • SONY 55XF9005 55 inch tv yi bundan 1 ay kadar önce vatandan aldım hatta uşak bayinden mi ne gtireceklerini söyediler . parayı ödedim eve gittim tam eve gireceğim adamlar

aradı iptal edeceklerini söyledi cok üstüne düşmedim iptal ettirdim fakat yaptıkları gercekten ayıp cunku sonrasında yükske fiyatttan stoga sokmaları yanlış geliyor... !
  • Arkadaşlar, Vatan Bilgisayar tarafından, ürüne ilişkin sizlere gönderilen satış sözleşmesini incelemenizi öneririm.

(Aşağıdaki maddeleri satır satır okuyup, sizlere sunulan iptal seçeneklerini bu doğrultuda değerlendirmeniz faydanıza olacaktır.)

Anılan sözleşmenin;

4.2. Maddesinin 3 üncü paragrafı

"Sözleşme konusu ürün, yasal 30 günlük süreyi aşmamak koşulu ile her bir ürün için ALICI' nın yerleşim yerinin uzaklığına bağlı olarak 0850 222 5656 numaralı hatta ya dawww.vatanbilgisayar.com
    adresinde açıklanan süre içinde ALICI veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim edilir." şeklindedir.

4.9. Maddesi ise;

"4.9. SATICI, haklı bir nedenle sözleşme konusu mal veya hizmetin tedarik edilemeyeceğinin anlaşılması halinde ALICI’ yı bilgilendirip onay alarak, sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi
    dolmadan ALICI'ya eşit kalite ve fiyatta farklı bir ürün tedarik edebilir. " şeklindedir.

4.10. Maddesi;

"SATICI, sipariş konusu ürün veya hizmetin yerine getirilmesinin imkânsızlaşması halinde (tedarikçi firmadan ürünün hiçbir şekilde tedarik edilememesi durumu) sözleşme konusu yükümlülüklerini
    yerine getiremezse, bu durumu, sözleşmeden doğan ifa yükümlülüğünün süresi dolmadan tüketiciye bildirir ve ALICI'ya eşit kalite ve fiyatta farklı bir ürün tedarik edebilir." şeklindedir.

4.13. Maddesi de;

"4.13. SATICI mücbir sebepler veya nakliyeyi engelleyen hava muhalefeti, ulaşımın kesilmesi gibi olağanüstü durumlar nedeni ile sözleşme konusu ürünü süresi içinde teslim edemez ise, durumu
    ALICI' ya bildirmekle yükümlüdür. Bu takdirde ALICI siparişin iptal edilmesini, sözleşme konusu ürünün varsa emsali ile değiştirilmesini ve/veya teslimat süresinin engelleyici durumun ortadan
    kalkmasına kadar ertelenmesi haklarından birini kullanabilir. ALICI' nın siparişi iptal etmesi halinde ödediği tutar 10 gün içinde kendisine nakden ve defaten ödenir. ALICI' nın kredi kartı ile yaptığı
    ödemelerde ise, ürün tutarı, siparişin ALICI tarafından iptal edilmesinden sonra 10 gün içerisinde ilgili bankaya iade edilir. Bu tutarın bankaya iadesinden sonra ALICI hesaplarına yansıması tamamen
    banka işlem süreci ile ilgili olduğundan, bankadan ALICI’ya yapılabilecek geç ödemelerden SATICI sorumlu tutulamaz. ALICI, olası gecikmeler için SATICI' nın herhangi bir şekilde müdahalede
    bulunmasının mümkün olamayacağını ve SATICI tarafından kredi kartına iade edilen tutarın banka tarafından ALICI hesabına yansıtılmasının ortalama 2 ile 3 haftayı bulabileceğini şimdiden kabul
    etmektedir." şeklindedir.

Bu doğrultuda, sizlere önerim, siparişin iptaline onay vermemeniz ve aynı veya daha iyi nitelikte olan ürünü kabul etmenizdir. Örneği 100 HZ özelliğe sahip TV yerine 50 HZ özelliğe sahip TV'yi kabul etme zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

Bunun yanında, Satıcı, SONY'den yeni TV tedarik edebilir.

Sizlere, başkaca tekliflerin gelmesi halinde, doğrudan kabul etmeden değerlendireceğinizi belirtip bana pm yoluyla ulaşmanız halinde hukuken teklifin uygunluğunu tekrar değerlendirebiliriz.

Bu yazıyı yazmamdaki amaç; önceden stok adedi belirtilmeden, doğrudan satın alınabilen ürünün, sonradan hiçbir haklı sebep gösterilmeksizin satışının iptalini uygun bulamamamdır.

Kendi düşüncelerimi belirtim, başkaca fikri olan arkadaşların görüşlerine açığım.

İyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.