Şimdi Ara

Vatan Bilgisayarda çalışılır mı? Çalışanlar lütfen katılsın. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
13.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

Vatan Bilgisayarda çalışılır mı? Çalışanlar lütfen katılsın.

(En Son Oy Tarihi: 30.10.2019)
Giriş

Orijinalden alıntı: NukaRa

Vaaaay Aydın'a Vatan açılıyor he, iyiymiş o zaman.

aynen. Lazımdı aydına.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım saat yemek molası vs bayramda 1 gün tatil olması

Çalışma saat süreleri..

Zor yoğun yani.

Tamam ben günde 15 saat çalışıyorum ama işiimi seviyorum severek yapıyorum ortam var çünkü..

:S
    Ama sevmeyen bir insan için bu şartlar zor ama ekmek parası kzanmak zor.

Allah yardımcın olsn bence oturduktan sonra alışırsın kıdeminde artar primlerinde yüksek olu r
  • kır dizini otur kasaya vatan matan hikaye hiç başka bir şeye yönelme sabah 10 akşam 10 çalışılmıyor birde başına gelip niye satışlar kötü satışların düştü satışlarını düzelt yoksa kovulursun gibi bir olaya tanık olmakta var o yüzden kasada yardırmaya devam bay barkod okuyucusu
  • amma da çok vatanda çalışan varmış.Çalışanlar oy versin de bari adamın soru işaretleri kalksın başından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: NukaRa

Vaaaay Aydın'a Vatan açılıyor he, iyiymiş o zaman.

aynen. Lazımdı aydına.

nezaman acılacagını bilen varmı ?
  • ayın 19'da açılıacakmış gene önceden duyuyurlar zaten. evet bende karar verdim kipadan en azından kendim çıkmıcam. 5 yıllık tazminatımı yakmıcam. sendika olması için çok emek verdim karşılığını almadan bırakmıcam kipayı. ileride birgün denk gelirse yinede vatanda çalışmak isterim. yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar çok sağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuruerhan

ayın 19'da açılıacakmış gene önceden duyuyurlar zaten. evet bende karar verdim kipadan en azından kendim çıkmıcam. 5 yıllık tazminatımı yakmıcam. sendika olması için çok emek verdim karşılığını almadan bırakmıcam kipayı. ileride birgün denk gelirse yinede vatanda çalışmak isterim. yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar çok sağolun.

Hocam nasıl alım yapıyorlar? yaş kaç ? Sen nereden başvuru yaptın ? Ben kariyet.netten başvuru yapıyorum ama hiç çağırmıyorlar

• Bende teknolojik yerleri severim ama rahatını bozma kesinlikle vodafoneda çalısıyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "powerofdreams" kardeşim yaş 27 daha öce 2001 yılından 2006 yılına kadar bilgisayarcılarda çalıştım buralardan çok tecrübeler edindim. 2006-2008 arası askerliğimi yaptım. 2008'de geldikten sonra kipaya başvuru yaptım. ve alındım. (ilk olarak makine ressamlığı okuduğum için kipanın afişleme birimine aldılar) devlet dairesinde çalışır gibiydim. sabah 8 öğle 4 pazarlar tatil 2 haftada bir gece çalışması yapıyordum. ne zamanki işçiler azalmaya başladı ve 1 kişiye 3 kişinin iş yükünü bindirmeye başladılar. işte o zaman bende dayanamadım. ve 2 yıl önce o bölümden çıktım. ve kipanın içinde departmanlarda gezmeye başladım. 2 yıldırda böyle çalışıyorum. ama kasa gerçekten çok sıkıcı 8 saat oturarak insanlarla uğraşması berbat ötesi daha önce gold bilgisayara başvuru yaptım çağırdılar. şartlarını beğenmedim. müdürünü daha önce bilgisayarcılık yaptığım yerden biliyorum bana gelmezdi kabul etmedim. ykm başvuru yaptım 1 hafta benim karar vermemi beklediler. onlar herşeyi kabul ettiler. enson da vatana başvuru yaptım sözleşmesini bile imzaladım. ama sanırım. kipadan tazminatımı alana kadar bırakmıcam. en azından devlet memuru olmazsam :D birazda sanırım bu işler şansla oluyor. neredeyse aydın form çalışanlarının %70-80 başvurdu ama 3-4 kişiyi anca aldılar biride bendim. inşallah senide çağırırlar. hiç çekinme gayet rahat ol cv'ni sürekli güncelle ön yazı eklemeyi unutma. bilmiyorsan atma söylediğinizi bilmiyorum ama araştırıp mutlaka öğreneceğim de. hadi hayırlısı bakalım. inşallah çağırırlar senide...

• Vatan'da 2+1 ne şekilde işliyor ? Yani 7 günde 2 gün çalışıp 1 gün izin desem çok saçma oluyor. 2 gün çalış 1 gün izin böyle sürekli devam mı ediyor ? Yani haftada 4 gün çalışmaya 2 gün izin gibi birşey oluyor..

Bu arada ben de Vatana katılmanı tavsiye ederim. Ama Kipanın da çalışma şartları iyi. Atıyorum Vatanda çalışıp ev ihtiyaçlarına 800 liradan 100 lira bayılırsın, Kipada 800 liradan 800 lira sana kalır, 150 liralık çekten ihtiyaçlarını karşılarsın. Benim dediğim sadece örnekti ayrıca kipanın %15 zam olayı var. Onu da günümüz şartlarında göz önüne almak lazım.
  • Seveceğin işi yap her zaman derim . he imkansızlıkdan zorla bir yerde çalışmak durumda kalırsın ona birşey diyemem . Bende 5 yıldır aynı iş yerinde çalışıyorum . Askerliğimi sene sonu yapıcam . Askerlik olmasa çıkıp sevdiğim bir ortamda kafa dengi insanlarla çalışmak isterim .
  • kipada kal derim, 3 ay performans yapsan bile böyle bir maddeden işinden olursun. varsın biraz az al ama hiç almamaktan iyidir
  • Evet arkadaşlar dediklerinize katılıyorum. devam edelim şimdilik bakalım daha kipaya...
  • İşe girip maaşı iyi olsun diyen arkadaşlar eğer migrosda filan tanıdıklarınız varsa mutlaka devreye sokun derim. migrosun şartları market sektöründe en iyisi 1200 tl maaş 4 ayda bir prim. 140 tl alışveriş kartı 405 lira kömür parası 150 tl ramazan bayramı parası + yiyecek erzak yardımı 150 tl yıllık izin harclığı + en az 20 gün yıllık izin daha çok yan gelirleri var. akşam 9 gibi kapatıyorlar. imkanı olan varsa mutlaka migrosu denesin daha sonra real ondan sonra carfur sonra en son kipayı deneyin. kipa artık işçi alımlarında süreli alıyor ve işini gördükten sonra insan kaynaklarına çağırıp çıkışını eline veriyor. ona göre başvuru yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuruerhan

"powerofdreams" kardeşim yaş 27 daha öce 2001 yılından 2006 yılına kadar bilgisayarcılarda çalıştım buralardan çok tecrübeler edindim. 2006-2008 arası askerliğimi yaptım. 2008'de geldikten sonra kipaya başvuru yaptım. ve alındım. (ilk olarak makine ressamlığı okuduğum için kipanın afişleme birimine aldılar) devlet dairesinde çalışır gibiydim. sabah 8 öğle 4 pazarlar tatil 2 haftada bir gece çalışması yapıyordum. ne zamanki işçiler azalmaya başladı ve 1 kişiye 3 kişinin iş yükünü bindirmeye başladılar. işte o zaman bende dayanamadım. ve 2 yıl önce o bölümden çıktım. ve kipanın içinde departmanlarda gezmeye başladım. 2 yıldırda böyle çalışıyorum. ama kasa gerçekten çok sıkıcı 8 saat oturarak insanlarla uğraşması berbat ötesi daha önce gold bilgisayara başvuru yaptım çağırdılar. şartlarını beğenmedim. müdürünü daha önce bilgisayarcılık yaptığım yerden biliyorum bana gelmezdi kabul etmedim. ykm başvuru yaptım 1 hafta benim karar vermemi beklediler. onlar herşeyi kabul ettiler. enson da vatana başvuru yaptım sözleşmesini bile imzaladım. ama sanırım. kipadan tazminatımı alana kadar bırakmıcam. en azından devlet memuru olmazsam :D birazda sanırım bu işler şansla oluyor. neredeyse aydın form çalışanlarının %70-80 başvurdu ama 3-4 kişiyi anca aldılar biride bendim. inşallah senide çağırırlar. hiç çekinme gayet rahat ol cv'ni sürekli güncelle ön yazı eklemeyi unutma. bilmiyorsan atma söylediğinizi bilmiyorum ama araştırıp mutlaka öğreneceğim de. hadi hayırlısı bakalım. inşallah çağırırlar senide...

Teşekkürler hocam Ben üniversitede turizm okuyorum ama bilişim teknolojileriyle daha çok ilgileniyorum.Sanırım turizmci bu ne anlasın bilgisayardan diyip dikkate bile almıyorlar İnşallah bir çağırırlarda kendimi gösterme şansı elde ederim

• Dostum öyle düşünseler Bende Endüstri meslek lisesi Makine ressamlığı bölümü okudum. hiç alakası yok bilgisayar ile :D sen azimle uğraş istediğin herşeyi başarırsın.
  • hocam durum nedir 19unda açılıyormuş vatan.
  • İsi birakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan size emanet yiğen. (küçük adımlarla kaçıyorum buradan)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.