Şimdi Ara

Vatan Bilgisayardan 2000 TL ve üzeri TV al - Avrupa'ya Çift Kişilik Gidiş - Dönüş Uçak Bileti Kazan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
2
Favori
3.041
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7 gün dediler. Sanırım sonuna kadar kullanacaklar yada londra çok zorladı, ucuza bulamıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç kişiye bilet verecekler ki kampanya kapsamında?500 mü 1000 mi, bunu görebilen var mı?
  • kralkarga kullanıcısına yanıt
    böyle bir sayı verilmemiş. zaten 1 ay içinde vatan'dan kaç kişi 2000 lira ve üzeri tv alır ki?
  • Arkadaşlar bana cevap geldi, tüm vergiler dahil 2kisi gidiş dönüş 180 euro fiyat verdiler, ilk seçimim olan romaya 2 kisilik gidis dönüş bana 900 e gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glamor -- 4 Temmuz 2018; 18:41:33 >
  • Glamor kullanıcısına yanıt
    4 kişilik derken 2 kişi gidiş dönüş 4 bileti kastediyorsunuz galiba. Peki ilk tercihiniz miydi? Bayram dönemi mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ygrkmklnc kullanıcısına yanıt
    Evet 4 bilet,ilk secimim cikti , tarih 13 subat sevgililer günü öncesi

• 180 euro 2 bilet. Amsterdam. Uygun bence( THY )

• quote:

Orijinalden alıntı: bobora

180 euro 2 bilet. Amsterdam. Uygun bence( THY )
    hocam sizin başvuru sonuçlandı mı?
    ben de ağustos için amsterdam tercih etmiştim ama henüz haber yok. arkadaşların dedikleri gibi son günü bekliyorlar sanırım.
  • Sonuçlandı. Amsterdam 30 nisan 3 mayıs.

Perşembe ve cuma günü bilet göndermiyorlar. 48 saat onay süreci var, o süreç cumartesi pazara denk gelmesin diye.

Ben aradım. Bileti gönderdiler hemen onay için. Ödeme yaptım. Şu an biletler çıktı.

• düzeltme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobora -- 8 Temmuz 2018; 10:24:37 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.