Şimdi Ara

Vatan bilgisayarla yasadigim sorunlar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ofisdepatlayanadam

quote:

Orijinalden alıntı: freedow

sorun nerede olursa olsun... ayni gun icinde ( sen diosun eve goturdum hemencek sorunlarla karsilastim ) yasamissin sen bu sorunlarii..

vatan bilgisayarin hic bir parcayi servise gondermeksizin, sorunlu parcayi bulup aninda degisimi yapmak ZORUNDAdir...

garanti kapsaminda hic bir parcani servise gondermene izin verme , cunku sen daha yolun basinda bunlari yasamissin.. bu surec farkli isler...

kolay gelsin

az sabir

ve bilincli musteri olmak yeterli...

İtiraz etmeme ragmen biz sadece pazarlayiciyiz garantiye yollayip bozuk cikmasi durumunda garanti degistirir diyorlar

kesinlikle kabul etmeyin...! degistirmek zorundalar .. bi gunluk urunu nasil olurda degistirmezler... satarken her turlu cambazligi biliyorlar... ( sozum sadece vatan a degil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedow -- 14 Ocak 2013; 18:21:20 >

• bencede
  • kardesim cok gecmis olsun. alır almaz boyle hatalar cok koyuyor biliyorum umarım en kısa surede halledebilirsin olayı
  • kardesım oncelıkle gecmıs olsun sakın parcaları sen cıkartarak goturme

nasıl topladılarsa oyle gotur bırak ve 30 is gunu haber bekle mavi ekranların fotograflarını cek ve tuketici mahkeme heyetıne basvur

para iadesi iste yada yenı sıstem toplattır .............sakın olakı aman buda boyle olsun ugrasmıyım deme.........

aynı sorun topkapı vatanda basımıza geldi 33 isgünü bekledik......

mudurlerinin adı çağlar yada çağatay dı...azıma gelenı soyledim adama...cunku arkadasın o firmadan toplamasına ben vesile olmustum

aynısını bizede soylediler biz aracıyız diyorlar malı satıyorlar ama arkasında durmamak ıcın ellerinden gelen yalanı soyluyorlar

kardesım kısacası mavi ekran resımlerinı cek kasayı gotur ve mudurlerine bu resımlerle tuketici mahkemesine basvurucam tamır olmasını ıstemıyorum ayıplı

mal sattınız yenısı ile degistirin de ve mahkemeye ver korkma mahkemeye git gel yapmıyorsun..............onlar herseyi hallediyor kararı sana mail atıyorlar

firmayada mail atıyorlar ..................

• quote:

Orijinalden alıntı: qedo

kardesım oncelıkle gecmıs olsun sakın parcaları sen cıkartarak goturme

nasıl topladılarsa oyle gotur bırak ve 30 is gunu haber bekle mavi ekranların fotograflarını cek ve tuketici mahkeme heyetıne basvur

para iadesi iste yada yenı sıstem toplattır .............sakın olakı aman buda boyle olsun ugrasmıyım deme.........

mudurlerinin adı çağlar yada çağatay dı...azıma gelenı soyledim adama...cunku arkadasın o firmadan toplamasına ben vesile olmustum

aynısını bizede soylediler biz aracıyız diyorlar malı satıyorlar ama arkasında durmamak ıcın ellerinden gelen yalanı soyluyorlar

kardesım kısacası mavi ekran resımlerinı cek kasayı gotur ve mudurlerine bu resımlerle tuketici mahkemesine basvurucam tamır olmasını ıstemıyorum ayıplı

mal sattınız yenısı ile degistirin de ve mahkemeye ver korkma mahkemeye git gel yapmıyorsun..............onlar herseyi hallediyor kararı sana mail atıyorlar

Herkese çok teşekkür ederim degerli yorumları için kardeş 2. defa götürdüm dudullu şubesine bu sefer resim çekmiştim öyle böyle biraz konuştum ama sert çıkmadım dediler bu seferde RAM test felan edelim dedim diger sefer getirdigimde naptınız harddiske felan baktık dediler bence işlerini iyi yapmıyorlar yani deneme yanılma yoluyla yapmıyorlar bir format atıp yolluyorlar eger bu seferde böyle birşey söz konusu olursa ne yapmam gerek ürünü alalı 1 ayı geçti artık 1 kere bile kullanamadım vatandan haber bekliyorum inş bu sefer sorunu çözerler.

• Yüz yüze görüşebileceğin müşteri hizmetleri var kasayı da al git. Yardımcı olucaklarından eminim. Baktın olmuyorlar Forumlarda Reklam ederim sizi dersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

Yüz yüze görüşebileceğin müşteri hizmetleri var kasayı da al git. Yardımcı olucaklarından eminim. Baktın olmuyorlar Forumlarda Reklam ederim sizi dersin

Dudullu şubesindeki servisle yüz yüze konuştuk adam varsa ramda sorun vardır ondada yoksa pc ne oyun yüklücem full program yüklücem çatur çutur oynucam ispatlıcam sana diyor hala pc de bir sorun oldugunu kabüllenmiyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DONANIMHABER.HD

Yüz yüze görüşebileceğin müşteri hizmetleri var kasayı da al git. Yardımcı olucaklarından eminim. Baktın olmuyorlar Forumlarda Reklam ederim sizi dersin

Dudullu şubesindeki servisle yüz yüze konuştuk adam varsa ramda sorun vardır ondada yoksa pc ne oyun yüklücem full program yüklücem çatur çutur oynucam ispatlıcam sana diyor hala pc de bir sorun oldugunu kabüllenmiyor

Böyle bir rezillik ve bilgisizlik yok bence; bilgisayarın bozuk olmadığını kanıtlamak için full oyun mu oynanır! Ne zaman hata vereceği belli olmuyor ki mavi ekran hatası olunca ki bazen bir hafta sorunsuz çalışıyor tamam düzeldi diyorsun makine, unutuyorsun sorunu birden pat diye yine hata veriyor. Bende sürekli o şubeden alışveriş yapıyordum artık gitmiyorum hatta artık vatandan alışveriş bile yapmayacağım. İlk yazdığım yorumda bir amcadan bahsetmiştim onu da Dudullu'daki şubede gördüm zaten. Bilgisayarı servise verdiğin kağıtları sakın atma, ( 30 iş gününü içerisindeki olanları ) 30 iş gününü geçmiş zaten; kıllık yaparlarsa tüketici mahkemesine başvurursun komple değiştirirler parçaları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uyemurat -- 18 Ocak 2013; 18:36:00 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: qedo

kardesım oncelıkle gecmıs olsun sakın parcaları sen cıkartarak goturme

Herkese çok teşekkür ederim degerli yorumları için kardeş 2. defa götürdüm dudullu şubesine bu sefer resim çekmiştim öyle böyle biraz konuştum ama sert çıkmadım dediler bu seferde RAM test felan edelim dedim diger sefer getirdigimde naptınız harddiske felan baktık dediler bence işlerini iyi yapmıyorlar yani deneme yanılma yoluyla yapmıyorlar bir format atıp yolluyorlar eger bu seferde böyle birşey söz konusu olursa ne yapmam gerek ürünü alalı 1 ayı geçti artık 1 kere bile kullanamadım vatandan haber bekliyorum inş bu sefer sorunu çözerler.

oraya makınayı teslım ettıgınde sana verılen teslım aldık ve teslım ettık kagıtlatını sakın atmayasın

30 gunu gectı hala sorunum hallaomadı buyrun belgeler ve resımler bide akıllı telefon un var ıse cebıne koy musterı hızmetlerıyle konusmalarının ses kaydımı al

kardesım bunlar bilgisiz personeller

hd tune ıle hdd nı taradılar baktılarkı bad sector yok tamam problem yok dedıler

topkapı vatandakı personele memtest(ram test programının adı soyledım biz baska program lar ıle bakıyoruz diye biliyoruz ama baska programla bakıyoruz

diye bilmıslık taslıyorlar)

bende basımdan gecenı anlatıyım belkı ısıne yarayan olur

banada zamanında x58-ud3r almıstım iade olan malı satmıslar eve geldim heyecanla kutuyu actım bi baktımkı vida delıklerinin yanlarındakı kursun

alasımlar ezılmıs...

ram kıskac ları 3u acık 3u kapalı yanı acılıp kapandıgı monte edılıp tekrar sokuldugu cok bellı...ve benden once iade eden arkadas kutunun

kosesınde kucucuk bir yere bozuk iade diye not dusmus saolsun pazar sabahı taksıye atladım goturdum ılk musterı bendım bu anakart benden once kullanılmıs dedım

arka tarafta musterı hizmetlerimiz var oraya goturuceksınız dedı bana o sinirle ben ugrasmıcam ulan sen ugrasıcaksın dıngıl dedım cocuga

yanındakı arkadası sınırlenmeyın bey efendı dedı biraz yatıstım olayı anlattım 5dakıka ıcınde ıade aldılar asus p6t-se aldım onun yerıne

daha sonra bu olayı avukat bir arkadasıma anlattım keske vermeseydınde bilerek ve isteyerek ayıplı ve bozuk mal sattıkları ıcın suc duyurusunda bulunsaydık dedı
    ................................................................................................................................................................................................

sakın vaz gecme biraz uzun surer ama tuketıcı hakem heyetı hakkını sana ıade eder

• Beni aradilar ve ram bozuk oldugunu soylediler garantiye yollamislar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uyuşmazlık söz konusudur kesin, bence onları iade edin..
  • Dostum benimde başıma geliyor bazen sata disklerde sata kablosunu değiştir eğer olmazsa sorun büyük ihtimal hdd de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.