Şimdi Ara

Vatan Computer'den Gaming PC 2269 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • COOLER MASTER HAF 912 PLUS GX 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA - 332 TL
    ASUS P8Z68-V LX Intel Z68 Soket 1155 DDR3 2200MHz (O.C.) SATA 3.0 DVI&HDMI Anakart - 283 TL
    INTEL Core i5 2500K Soket 1155 3.3GHz 6MB Cache 32nm İşlemci - 429 TL
    CORSAIR 8GB (2x4GB) Vengeance 1866MHz DDR3 CL9 Ram - 135 TL
    ASUS HD6970 DirectCU II GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı - 766 TL
    SEAGATE 3,5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - 210 TL
    COOLER MASTER VORTEX PLUS INTEL İŞLEMCİ SOĞUTUCU - 46 TL
    LG 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI SİYAH - 40 TL

Sistemi bu şekilde topladım. Yarın eskişehir bayiisine gidip alacağım.Nakit olarak ödeme yapacağım için %25 lik indirimden faydalanacağım.Bu sistem ile sadece oyun oynamayı planlıyorum. örnek ( Battlefield 3 , Crysis 2 , Metro 2033) Bu oyunları ve önümüzdeki senelerde çıkacak oyunları high özelliklerde oynayabilmek için yeterli sistem ve ekran kartını seçmişmiyim ve anakartıma ileriki yıllarda eklemeler yapabilirmiyim ? Şimdiden teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuone -- 11 Mart 2012; 21:22:39 >

• sana tavsiyem 7850 veya 7870 ekran kartlarını bekle. gerçekten beklemeye değecektir.

anakartıda z çpsetli olanlardan al. p ile başlayanlardan değil.

diğerleri iyi seçimler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoyalForce

sana tavsiyem 7850 veya 7870 ekran kartlarını bekle. gerçekten beklemeye değecektir.

diğerleri iyi seçimler

Anakartı ASUS P8Z68-V LX olarak değiştirdim.Üzülerek söylüyorum ki yeni çıkacak kartlar için ayırabileceğim bir bütçe yok.Çıkabildiğim son limit budur.Bu paraya daha iyisi varmıdır yoksa bu paranın alabileceği en iyi kart 6970 midir ?
  • Bence ekran kartını 560ti al
    paran cebinde kalır. bukadar masraf yapmaya değmez ekran kartı için
  • Yarın %25 indirim olduğunu kim söyledi ki

Sadece bugüne özel bir indirimdi. (Bazende ayrı ayrı bölümlerde oluyor.) Bir de ben monitör göremedim neyse, biraz kordinesiz gibi sanki ...
  • sistem şuanki her oyunu çalıştırır ve ilerde çıkan oyunlarıda çalıştırır ama biraz bana pahallı geldi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batuone

quote:

Orijinalden alıntı: RoyalForce

sana tavsiyem 7850 veya 7870 ekran kartlarını bekle. gerçekten beklemeye değecektir.

diğerleri iyi seçimler

Anakartı ASUS P8Z68-V LX olarak değiştirdim.Üzülerek söylüyorum ki yeni çıkacak kartlar için ayırabileceğim bir bütçe yok.Çıkabildiğim son limit budur.Bu paraya daha iyisi varmıdır yoksa bu paranın alabileceği en iyi kart 6970 midir ?

7870 senin 6970 e vereceğin paraya satılacak . performans farkını aşağıda görebilirsin.

http://techreport.com/articles.x/22573/6

amd 7870 review yazarak internettten onlarca inceleme bulabilirsin. ing. bilmene gerek yok oyunlardaki fps ler grafik olarak gösteriliyor zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VARON

Yarın %25 indirim olduğunu kim söyledi ki

Sadece bugüne özel bir indirimdi. (Bazende ayrı ayrı bölümlerde oluyor.) Bir de ben monitör göremedim neyse, biraz kordinesiz gibi sanki ...
    Ben onu nakitte %25 olarak anlamışım sanırım üzgünüm.İndirim olduğu günü beklerim o halde 21'' LCD Philips mönitörüm var bu arada.

@Royal Force

Kartın satış tarihi hakkında bir bilgin var mı ? Eğer 1 hafta falan varsa ondan alabilirim. Tavsiye edilen satış fiyatı daha bile düşük 7870'in.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuone -- 11 Mart 2012; 21:41:46 >

• kartlar 1 haftaya gelmez

para senin ne alısan hayırlı olsun.

ama şöylede yapabilirsin bu işlemcilerde grafik işlemcide var dikkat edersen anakartta dvi çıkışı var kartlar gelene kadar bu onboard kartla idare edebilirsin

yani ekran kartsız sistemi toplayabilirsin
  • quote:

Ben onu nakitte %25 olarak anlamışım sanırım üzgünüm.İndirim olduğu günü beklerim o halde 21'' LCD Philips mönitörüm var bu arada.

@Royal Force

Kartın satış tarihi hakkında bir bilgin var mı ? Eğer 1 hafta falan varsa ondan alabilirim. Tavsiye edilen satış fiyatı daha bile düşük 7870'in.

Yeni Kartlar Gelene Kadar gtx 560 ti Twin Frozr II Alın Az Bir Zararla Satarsınız Kartı Yeni Nesil Kartlardan Alırsınız Sistemin Geri Kalanı Gayet Güzel

• Pionner DVD/RW
    Asus HD6970 DirectCU II Ekran Kartı
    Corsair Vengeance (2x4) 1866 Mhz DDR3 Ram
    Intel Core i5 2500K İşlemci
    Seagate 1 TB Hard Disk
    Cooler MasterHaf 912 Plus GX 750 W Kasa
    Cooler MasterVortex Plus İşlemci Soğutucu
    AsusMaximus IV GENE-Z Z68 Anakart

%25 indirim ile 2400 TL'ye az önce aldım arkadaşlar. Yorum atan herkese teşekkür ediyorum. Bu aldığı kasayı da bir yorumlarsanız çok sevinirim.
  • quote:

Pionner DVD/RW
    Asus HD6970 DirectCU II Ekran Kartı
    Corsair Vengeance (2x4) 1866 Mhz DDR3 Ram
    Intel Core i5 2500K İşlemci
    Seagate 1 TB Hard Disk
    Cooler MasterHaf 912 Plus GX 750 W Kasa
    Cooler MasterVortex Plus İşlemci Soğutucu
    AsusMaximus IV GENE-Z Z68 Anakart

%25 indirim ile 2400 TL'ye az önce aldım arkadaşlar. Yorum atan herkese teşekkür ediyorum. Bu aldığı kasayı da bir yorumlarsanız çok sevinirim.

Hayırlı Olsun Güzel Sistem İyi Günlerde Kullanın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.