Şimdi Ara

Vatan Computer Servis 7790 (Kart Servisten Geldi) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bide bu karti crosfire olarak kullananlar bu sorundan kurtulduklarini soyluyorlar ne kadar inandirici orasida belli degil tabi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omfarcan

Kartta yuk altinda 3d uygulama ve oyunlarda sorun yok.sorun sisteme yuk binmediginde masaustunde bosta dururken yada internette sorf yaparken donmasinda.garip bi olay.bu karta en kisa zamanda yeni bios guncellemesi lazim.yoksa daha cok kisinin agzi yanacak.

Yük binmediğinde donmalar bende de çokça oluyor. Ama monitörün refresh tuşuna basıyorum 1sn sonra düzeliyor :D Sorun monitörde mi diye başka monitör taktım yine aynısı oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donma derken ben sistem kilitlenmesinden bahsediyorum.reset atmaktan baska caresini bulamadigim sey.

• quote:

Bide bu karti crosfire olarak kullananlar bu sorundan kurtulduklarini soyluyorlar ne kadar inandirici orasida belli degil tabi.

Crossfire ile tamamen sıkıntısızsa güzel. Bir iki aya CF yapmayı düşünüyorum :)

• Arkadaşlar 7790 alıpta kullananlar kesinlike '' BİOS UPDATE '' Yaptırsınlar karta cok faydası oluyor
  • Kardes servis suresi yani 20 gun is suresi vatanda kaldigi sure degil serviste kaldigi zamandir.simdi vatana gidip kizacak olursan onlar bizimle alakali degil iste servis numarasi orayi arayin diye sana bi numara verirler.urun sana teslim edilmesi icin vatan a geldiginde urununuz geldi gelin alin diye mesaj atiyorlar zaten.senin urun vatanin sozde teknik servis kisminda yani benim deyimimle raf arkasi servisinde bayagi bir sure gonderilmeyi bekletilmis buyuzden suan gercek servisin senin karti teslim aldigi gunden itibaren 20 is gunu elinde tutma hakki var taki 21.ci gun hak sana dogar...

• GPU kullanımı %0 olayını ben yaşamadım.Arkadaşında dediği gibi yük altında bir sorun çıkartmadı.Ama sistem boştayken ve internette dolaşırken bilgisayarı kitliyor.Ekran kartının düşük güçte kitlediğini düşünüyorum buna bir çözüm var mı ?Boştayken de fazla güç çekmesini sağlayabilir miyiz ?
  • Nedir durumunu sonucu gelişme var mı? Ben sorun yaşamıyorum bu kartla buna rağmen bios güncellemesi yaptırmalı mıyım? İzlenimlerini bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhammet_16_09

GPU kullanımı %0 olayını ben yaşamadım.Arkadaşında dediği gibi yük altında bir sorun çıkartmadı.Ama sistem boştayken ve internette dolaşırken bilgisayarı kitliyor.Ekran kartının düşük güçte kitlediğini düşünüyorum buna bir çözüm var mı ?Boştayken de fazla güç çekmesini sağlayabilir miyiz ?

Aha bende de aynı problem vardı sistemi kilitlememesi için arka planda film açıyordum, böyle saçmalık olmaz dedim götürüp iade ettim yerine 7770 aldım, huzur
  • Eskisine göre düzelme var yaptırmanı tavsiye ederim.
  • Bende 7790 kullanıyorum 2 ayı geçti başta mavi ekranlar donmalar oluyordu ama driver kaynaklı olduğu çpk belliydi bende yeni driverlar la sorunum düzeldi sorunsuz kullanmaktayım şuan da
  • garantiden kartını değiştirtmek isteyen ,kartına kısa devre yaptırtsın hiç birisi anlamaz ve ürün tutarı çek verirli istediğin kartı alırsın 4 kere değiştirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilitlimaşa

garantiden kartını değiştirtmek isteyen ,kartına kısa devre yaptırtsın hiç birisi anlamaz ve ürün tutarı çek verirli istediğin kartı alırsın 4 kere değiştirdim

O nasil olucak?

• quote:

quote:

garantiden kartını değiştirtmek isteyen ,kartına kısa devre yaptırtsın hiç birisi anlamaz ve ürün tutarı çek verirli istediğin kartı alırsın 4 kere değiştirdim

O nasil olucak?

kısa devre işte.
  • Konuyu tamamen okumadim ama. Konunun ilk basindaki sorunun devam ediosa. Msi afterburner da power limit var power limiti +1 e cek ve kart dedigin hiz probleminden fps probleminden gpunun 300 mhze takilmasindan kurtulsun. Tam 4 tane aldim bahsettigin karttan. Ilk baslarda anlamadim fpslerden. Bakdim sora lan bu kart iice yavas gibi sanki. Sora afterburner da saat hizlarina bi bakdim 300mhzi gecmiyor meret.. Uğraş uğras bi turlu duzelmedi. Sans eseri powrr limitt e ne dedim bi kademe arttirdim bakdim kart sahlandi. Sora hepsine uyguladim. Su an kartlar canavar gibi cafede hizmet veriyor. Tabi bu power limit olayi biraz can sikici ama nedense bi kademe attirinca kart kendine geliyo.. gpu hizi 300 mhz de takili kalmiyo.

Basligin hepsini okumadigim icin eger sorunun cozulduysede mesaji gormezden geliniz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmitcarsi -- 13 Mart 2014; 10:19:38 >
  • yazılanların hepsini okumadım ama başka bir pc ye kartı takıp test ettiniz mi????????????
  • quote:

quote:

quote:

O nasil olucak?

kısa devre işte.

NASIL YAPICAZ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Vinewood

quote:

quote:

quote:

O nasil olucak?

kısa devre işte.

NASIL YAPICAZ?

bilmiyorsan yapma

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.