Şimdi Ara

Vatan'da 40c650 1532 TL - KAMPANYA BİTTİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ender123

Sayın Grngck ,

Bu sıcak fırsat ile ilgili bilgilendirmeniz , bayramdan beri uygun fiyatla C650 almak için bekleyen arkadaşlarımız açısından iyi oldu.

Başka başlıkta samsung ürünü kesinlikle almam diyen ve bulduğu her fırsatta kötüleyici yazı yazan birisinin , açmış olduğunuz başlıkta mesaj yazmasındaki niyeti siz ve diğer forum üyeleri kolayca tahmin edebilecektir.

quote:

Orijinalden alıntı: andy1
    ...........
    Şunu net söyleyebilirim,Samsung ürün almam,panel hataları en fazla olan üreticilerden birisi,özellikle Türkiye'deki servis hizmetleri ise zaten ortadadır !........

Aynen

• +
    Bu andy1 isimli arkadaş her yerde Panasonic tavsiye ediyor, sonra da Samsung tavsiye edenlere "Samsung reklamı yapıyorsunuz, Samsungun düdüğünü çalıyorsunuz" gibi laflar ediyor.
    Bir de Samsungu beğenmeyip Panasonic tavsiye etmesi yok mu? Çok komik oluyor. Panasonic kim LCD kim!
    Sanki bizde göz yok. Ben Panasonic LCD leri görünce çamur gibi bir görüntü ile karşılaşıyorum.
    Demekki gözlerimde sorun var. Doktora gitmeliyim herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: III.ABDÜLHAMİD

+
    Bu andy1 isimli arkadaş her yerde Panasonic tavsiye ediyor, sonra da Samsung tavsiye edenlere "Samsung reklamı yapıyorsunuz, Samsungun düdüğünü çalıyorsunuz" gibi laflar ediyor.
    Bir de Samsungu beğenmeyip Panasonic tavsiye etmesi yok mu? Çok komik oluyor. Panasonic kim LCD kim!
    Sanki bizde göz yok. Ben Panasonic LCD leri görünce çamur gibi bir görüntü ile karşılaşıyorum.
    Demekki gözlerimde sorun var. Doktora gitmeliyim herhalde.

Çamur gibi görüntü olmaz,bu her Lcd için geçerlidir,bunu önce araştır,mağazalarda gördüğün televizyonlara göre yorumlar hiç bir zaman sağlıklı değildir !

Çamur gibi görüntünün sebebi o anki yayınla yada mağazadaki bağlantılarla ilgili sorundur,panelle alakalı değildir !

Samsung,ürün almam dedim,ne yapmam lazım almayacağım halde alırımmı demem gerekiyor,kimseye kıyak olsun diye yorum yapmam !

Samung farklı bir departmanda müdür arkadaşım var,ben Samsung düşmanı olsam,samsungun belli ürünlerini almazdım,ezbere yorum yapmayın !

Panasonic alın dedim,alan enaz 15-20 arkadaşıda şahsen biliyorum tavsiye ettiğim ürünü aldılar,1 taneside çıkıpta bu tv kötüymüş sebeb oldun aldım,demedi,bahsettiğim ürün bellidir,alanlarda fazlası ile memnunlar,ben kimsenin cebindeki parasıyla oynamam,isterimki en ucuza en iyi paneli alabilsinler özeti budur !
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Benim TV'de geldi. bugün Samsung servisi gelip kurulumu yaptı. SQ1 panel çıktı. C650 modeli geldi. benim kanaatim mi bilmiyorum ama bizim oda 3x5 metre idi. sanki oda tv gelince daha geniş görünür oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SERKISOF

Benim TV'de geldi. bugün Samsung servisi gelip kurulumu yaptı. SQ1 panel çıktı. C650 modeli geldi. benim kanaatim mi bilmiyorum ama bizim oda 3x5 metre idi. sanki oda tv gelince daha geniş görünür oldu.

Aynen

Şimdi farkettim de başlıktaki istenmeyen yazışmalar silinmiş.
    Benim ki de niye silindi onu anlamadım:S
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.