Şimdi Ara

Vatan'dan aldığım teklif 5250TL (3D, çizim, programlama) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    http://www.vatanbilgisayar.com/gtx780-ti-directcu-ii-oc-gddr5-3gb-384bit-nvidia-geforce-dx112-ekran-karti.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 3d max icin quadro kart almanin bir anlami yok. Gtx serisi 760 ve uzeri kart is gorur. Oyunda oynar. Renderi cpu alacak o yuzden gpu goruntulemeye yarayacak sadece. Quadro diye abartmaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Camus

Konuyu okuyan yok galiba, herkes GTX970 falan yazdığına göre.

Eğer 3D Render yapacaksanız GeForce veya Radeon serisi kartlardan ziyade Tesla, Quadro veya FirePro serisine yönelmeniz gerekir.

Grafikçi arkadaşa 400 TL'lik 23 inç monitör öneren de var.

Kesinlikle bu konuda yazan hiçbir tavsiyeye uymayın. (Vatan'ın tavsiyesi dahil)

acaba grafik tasarım işiyle mi uğraşıyorsunuz ? Artık gtx serisi kartlarla quadro kartlar arasında pek bir fark yok hatta gtx serisi almak daha mantıklı olabiliyor günlük kullanımı ve oyun oynama isteğini düşünürsek. Özellikle eğer renderı ekran kartına aldıran bir render motoru kullanılırsa o zaman cuda çekirdeklerinin farkını görür arkadaş. 23" monitör tavsiyesine gelince farkettiysen ips panel. Eğer vektörel çizimler yapıyorsa oyundan ziyade ips paneller tadından yenmiyor. Ben iki adet 23" kullanıyorum şahsen 27" biraz fazla büyük kalıyor 2 ekran kullanmak daha kullanışlı oluyor ekrana da hakim olabiliyorsunuz. Ben kendi tecrübelerimden yola çıkarak öneride bulundum. Ayrıca soket2011v3 önerdim en güncel sistem düşünerek çünkü ilerde bir daha bu bütçeye çıkamayabilir en azından sadece işlemci değişimiyle güzel performans artışı sağlayabilir.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.