bizim okulda (pertevniyal anadolu lisesi aksaray/ist.) bugün yeni bir uygulama başlamış
müdür yardımcısı geç kalanlara zorla görme özürlüler için yardım yazan pullardan satıyor bildigimiz mektup pulu adama bak ya resmen haraç kesiyor
bi ihtimal...
kolla kendini, odun,keser,ingiliz anahtarı falan al yanına
quote:
Orjinalden alıntı: øøøø
quote:
Orjinalden alıntı: ugr7
quote:
sizce ne demeliyim bunlara
yanlis biliyorsunuz bari uste cikmayin de
pata küte daliyolarmış
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: KagyaL
quote:
Makbuz istiyoruz deVermezlerse direk annene veya babana söyle
onu yapacamda sınıftaki haşhaş kafalılara bişeyler demeliyim ki oturup kalsınlar
Suskunluğum asaletimdendir!Her lafa verecek bi cevabım var,lakin bi lafa bakarım laf mı diye,bi de söyleyene bakarım adam mı diye
Bir arkadaşın imzası,umarım bu söz birçok şeyi anlatıyordur
quote:
quote:
quote:
quote:
Makbuz istiyoruz deVermezlerse direk annene veya babana söyle
onu yapacamda sınıftaki haşhaş kafalılara bişeyler demeliyim ki oturup kalsınlar
Suskunluğum asaletimdendir!Her lafa verecek bi cevabım var,lakin bi lafa bakarım laf mı diye,bi de söyleyene bakarım adam mı diye
Bir arkadaşın imzası,umarım bu söz birçok şeyi anlatıyordur
tuttum biraz deişikle güzel olabilir
quote:
Orjinalden alıntı: theozy
Sen yapma...
Benim içimde vatan sevgisi var ben yapıyorum merak etme mektupta yazdım bağışta yaptım vede çok mutluyum...
ehuehe al işte şekil a1 burda anlattığın halde çıktı böylesi kasma sende bi sorun yok
quote:
Orjinalden alıntı: Thoughtless
bizim okulda (pertevniyal anadolu lisesi aksaray/ist.) bugün yeni bir uygulama başlamış
müdür yardımcısı geç kalanlara zorla görme özürlüler için yardım yazan pullardan satıyor bildigimiz mektup pulu adama bak ya resmen haraç kesiyor
Hukuk yollarına başvurmak lazım
quote:
Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith
quote:
Orjinalden alıntı: theozy
Sen yapma...
Benim içimde vatan sevgisi var ben yapıyorum merak etme mektupta yazdım bağışta yaptım vede çok mutluyum...
ehuehe al işte şekil a1 burda anlattığın halde çıktı böylesi kasma sende bi sorun yok
sordum afyonlumusun diye cevap yok
bağış gönül işidir,rıza işidir kimse kimseden zorla para toplayamaz bu bağış olmaz haraç olur.
sen haklısın bu konuda ama toplumda hiç bi zaman sivri olmayacaksın orda hata etmişin.
ağzından çıkacakları önce beyninde 2-3 tur döndür sora gerek görüyosan çıkar. abi tavsiyesi
manisa olsa ben bu yazı okuduktan sonra o müdürü haritada olmayan biyere sürdürürdüm okudum sürede hiç bir böyle uygulama raslamadım ünüversite kalkıştılar ama açıklamasını yapınca sorun bendemiş dedim. orta okulda kırsiye kurduk para topladılar kırtasiye senedi verdiler ilerde satıcam zengin olcam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme