Şimdi Ara

Vatan Haini İlan Edildim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bizim okulda (pertevniyal anadolu lisesi aksaray/ist.) bugün yeni bir uygulama başlamış

müdür yardımcısı geç kalanlara zorla görme özürlüler için yardım yazan pullardan satıyor bildigimiz mektup pulu adama bak ya resmen haraç kesiyor
  • bi ihtimal...

kolla kendini, odun,keser,ingiliz anahtarı falan al yanına

quote:

Orjinalden alıntı: øøøø

quote:

Orjinalden alıntı: ugr7

quote:

sizce ne demeliyim bunlara

yanlis biliyorsunuz bari uste cikmayin de

pata küte daliyolarmış

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: KagyaL

quote:

Makbuz istiyoruz deVermezlerse direk annene veya babana söyle

onu yapacamda sınıftaki haşhaş kafalılara bişeyler demeliyim ki oturup kalsınlar

Suskunluğum asaletimdendir!Her lafa verecek bi cevabım var,lakin bi lafa bakarım laf mı diye,bi de söyleyene bakarım adam mı diye

Bir arkadaşın imzası,umarım bu söz birçok şeyi anlatıyordur

• quote:

quote:

quote:

quote:

Makbuz istiyoruz deVermezlerse direk annene veya babana söyle

onu yapacamda sınıftaki haşhaş kafalılara bişeyler demeliyim ki oturup kalsınlar

Suskunluğum asaletimdendir!Her lafa verecek bi cevabım var,lakin bi lafa bakarım laf mı diye,bi de söyleyene bakarım adam mı diye

Bir arkadaşın imzası,umarım bu söz birçok şeyi anlatıyordur

tuttum biraz deişikle güzel olabilir

• quote:

Orjinalden alıntı: theozy

Sen yapma...

Benim içimde vatan sevgisi var ben yapıyorum merak etme mektupta yazdım bağışta yaptım vede çok mutluyum...

ehuehe
    al işte şekil a1 burda anlattığın halde çıktı böylesi kasma sende bi sorun yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: Thoughtless

bizim okulda (pertevniyal anadolu lisesi aksaray/ist.) bugün yeni bir uygulama başlamış

müdür yardımcısı geç kalanlara zorla görme özürlüler için yardım yazan pullardan satıyor bildigimiz mektup pulu adama bak ya resmen haraç kesiyor

Hukuk yollarına başvurmak lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mr.Blacksmith

quote:

Orjinalden alıntı: theozy

Sen yapma...

Benim içimde vatan sevgisi var ben yapıyorum merak etme mektupta yazdım bağışta yaptım vede çok mutluyum...

ehuehe
    al işte şekil a1 burda anlattığın halde çıktı böylesi kasma sende bi sorun yok

sordum afyonlumusun diye cevap yok
  • bağış gönül işidir,rıza işidir kimse kimseden zorla para toplayamaz bu bağış olmaz haraç olur.

sen haklısın bu konuda ama toplumda hiç bi zaman sivri olmayacaksın orda hata etmişin.

ağzından çıkacakları önce beyninde 2-3 tur döndür sora gerek görüyosan çıkar. abi tavsiyesi
  • manisa olsa ben bu yazı okuduktan sonra o müdürü haritada olmayan biyere sürdürürdüm
    okudum sürede hiç bir böyle uygulama raslamadım ünüversite kalkıştılar ama açıklamasını yapınca sorun bendemiş dedim.
    orta okulda kırsiye kurduk para topladılar kırtasiye senedi verdiler ilerde satıcam zengin olcam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.